Tarih: 05.06.2008 - 10:39 Mesaj konusu: Hyosung 600 R
Konu başlıklarında göremedim,eğer linki varsa incelerim.Motorumu değiştiriyorum,600 veya 1000 R düşünüyorum,aklımdaki suzuki R1000,ancak hyosung 600'lük R serisi nasıldır,fiyatı uygun görünüyor,bu alınır mı?
japon dan şaşma
daha önceki motorun neydi bilmiyorum ama race tarzı degilde süpper turink tarzı al motor ömrü ve masrafları az olur rahat bir yolculuk ta yapabilirsin
sezonda 2 sefer teker degiştirmek her kişinin harcı degil
ya biri şaka mı yapıyo ?????
mutfakta birimi var ya motorsiklet modellerini bilmeyen birine ne tavsiyesi yapacaksın kardeş sen bildiğin makinayı al hepsi sana uyar
kusura bakmayın ama hyosung gt 650 r (ki arkadaş 600r demiş varsa benim cahilliğim olsun) suzuki gsxr 1000 kıyaslıyo siz ona hondayı tavsiye ediyorsunuz yani pes
sen kimseye bakma kardeş sen git paranın alabileceği en pahalı en büyük makinayı al hayrını gör _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
ya biri şaka mı yapıyo ?????
mutfakta birimi var ya motorsiklet modellerini bilmeyen birine ne tavsiyesi yapacaksın kardeş sen bildiğin makinayı al hepsi sana uyar
kusura bakmayın ama hyosung gt 650 r (ki arkadaş 600r demiş varsa benim cahilliğim olsun) suzuki gsxr 1000 kıyaslıyo siz ona hondayı tavsiye ediyorsunuz yani pes
sen kimseye bakma kardeş sen git paranın alabileceği en pahalı en büyük makinayı al hayrını gör
Tarih: 05.06.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
600cc de resat altını gibidir honda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 05.06.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,bendeki Honda CBF600,sadece 2 makina düşünüyorum,Suzuki GSX-R1000 önelikli,2.sırada Honda 1000RR.Hyosung fiyatı uygun,sadece olabilir mi diye sormuştum?.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
acun0 demiş ki:
japon dan şaşma
daha önceki motorun neydi bilmiyorum ama race tarzı degilde süpper turink tarzı al motor ömrü ve masrafları az olur rahat bir yolculuk ta yapabilirsin
sezonda 2 sefer teker degiştirmek her kişinin harcı degil
Turing düşünmüyorum,yoksa bendeki zaten yetrli,Honda CBF600
Tarih: 05.06.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
yzfr142 demiş ki:
hondadan şaşma kardeş
Benim CBF'in galiba buji sorunu var,7 gündür tekliyor.Servisini aradım,ancak salı günü bakabilirlemiş,zaten ilk motorum da CBF250 idi,aldığım 2.gün 1.vitese geçmediği için onarıma gitti,debriyaj..vs değişti,nasıl honda bu?,bir de suzuki deneyelim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız