Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi 3 haziranda tekrar oluşmakta olan Ankara MD nin 1. buluşmasını yaptık..ilk buluşmada 3 kişi buluşmuş olsakda bu sayının giderek artacağını umuyoruz..Lütfen gelebilecek durumda olan üyeler katılımlarını esirgemesinler..Buluşmaya katılmak için motorunuzun olması KESİNLİKLE şart değildir..Bu işe gönül vermiş herkese kapımız açıktır..Örneğin bu topic i açan kişi olarak benim bile henüz motorum yok
Tarih; 10 Haziran 2008
Buluşmayı yapacağımız yer; Beşevler Seyir Cafe
Saat ; 19.00 itibariyle buluşmaya başlanılacaktır..(Yaklaşık 10 dakka vs gecikmeler olabilir önceden gelip de kimse gelmedi ben gidiyim gibi düşünmeyin sakın )
hadibakalım hayırlısı ankara md durmak yok yola devam _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
_ToLGa_, Sabitledim bundan sonra buluşma topicleri açarken sabit yapalım
Sabreden derviş muradına ermiş misali bugün 3 kişi olursunuz zamanla çogalırsınız bundan emin ol iyi eğlenceler _________________ --ne olursan ol yine gel--
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 04.06.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
capodelcapo, tamam teşekkürler..Ama şu renkli etiketlerde hala ankaranın 3 haziran topic linki duruyor..Onu da düzeltirseniz sevinirim _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
_ToLGa_ bizde gelelim mi,her ne kadar Konya MD den uzak durun tavsiyeleri alsanızda ara sıra bizide davet edin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 04.06.2008 - 13:23 Mesaj konusu:
Hayabusa, olur tabikide niye olmasın ki 22 Haziranda ankarada motodrag lar olucak..Bildiğim kadarıyla sizlerde geliceksiniz oraya..Orda tanışabiliriz.. _________________
En son _ToLGa_ tarafından 04.06.2008 - 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
iyi eğlenceler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Yani sadece tanışmak ve ileriki arkadaşlıklara zemin oluşturmak mı yoksa ciddi anlamda planlar da var mı?
Sonuç itibarıyla motor kullanmak maddi ve manevi olarak belli bir birikimi gerektiren bir durum(bu birikim olmaksızın ya da bu birikimi oluşturmaya çalışmadan motor kullanmanın nelere mal olduğu açık; sadece başına kötü bir olay gelen kişiye ya da kişilere de değil tabi, motor meraklısı herkese), MD de bir kulüp; katılacak arkadaşlara faydası olabilecek bir toplantı mi?
Çabalarınız için teşekkürler..
Son Mesajdan 1 saat 14 dakika sonra eklendi:
Ben geçen toplantıya gelmek istedim ama açıkcası aklımdaki bu soruların hepsi havada kaldığı için gelemedim..
Sanırım yaıplandırılmış organizasyonlar daha çekici olur...
Tarih: 05.06.2008 - 19:35 Mesaj konusu:
Psile, Amacımız şuan , tanışmak ve ileriki arkadaşlıklara zemin oluşturup bir oluşum ortaya çıkardığımız zaman ciddi anlamda planlar yapmak..Umarım anlatabilmişimdir..Yapılandırılmış organizasyonların olması için uğraşıyoruz bizde zaten..Hiçbişey durduk yere olmuyor dimi biyerden başlamak lazım
Eğer gelebilcek durumdaysanız bi uğrayın bence..Görüp karar verin..
Son Mesajdan 47 saniye:
Ha bu arada o kadar topic açalım dedik ama bu topic hiçbiyerde duyurulmuyor ? Şu üstteki renkli etiketlerde bile hala 3 haziranın linki duruyor..Biraz daha duyurabilsek daha iyi olurdu sanki.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız