geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
m.ail kardeşim büyük geçmiş olsun,arkadaşlar ilgileniyordur ama yapacaımız bişe olursa bir haber uçur yeter.
sende çok bir şey olmaması tek teselli kaynagımız. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 05.06.2008 - 12:40 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun... Allah daha büyüğünden saklasın _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 05.06.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
Gecmis olsun umarım tez zamanda eski saglıgına kavusur arkadasımız _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Mali sana benden iyi kimse bakamaz kardeşim biranönce gelde pansumanlarını yapıyım iğneni falan vuruyum öle dolanma ortalıklarda hadi canım öptüm _________________ Bahadır BİLİR
CBR 600 F
60 DD 600
TOKAT
Şimdi telefonla görüştüm ALLAHa şükür iyi oldugunu söyledi elinde 11 kadar dikiş varmış birazda sagında solunda sıyrıklar varmış ALLAHım beterinde korusun _________________ --ne olursan ol yine gel--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız