Tarih: 01.06.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
RapRoomRec demiş ki:
buraya xeno kardeşime teşekkür etmek için yazıyorum gerçekten çok kısa sürede çok büyük yol katetti ve aynı şekilde hızla devam ediyor...
bu parçayı yaparken gösterdiği azim ve verdiği emek ele avuca sığacak bir şey değil kendimden örnek vermek gerekirse yaptığım parçalara bukadar özen göstermiyorum...
takdire şaian bir performans gösterdiği ve bu parçanın hazırlanışında bana güvenerek yaptırdığı mix&mastering için sonsuz teşekkürlerimi kardeşime iletiyorum.
çok daha iyi işler yapacağına tüm gönlümle ve Raproom Records olarak inanıyoruz...
başarılarının en kısa sürede devamı ve fazlası dileğiyle herkese saygılar...
-----------------------Adonis of Raproom Familie-----------------------
Seninde referansın gösteriyorki xeno işini ciddiye alan bir arkadaşımız...
İnsan yaşadıgı her saniye bişeyler ögrenmek ve kendini geliştirmek zorunda..Eger işinde eniyi olmak istiyorsa formül bu..
MD için yaptıgı bu müzik bak kaç kişi tarafından dinlendi..
Şimdi bu parçayı MD nin Download bölümüne ekleyecegiz ve ölümsüzleştirecegiz...
İlerde kendini geliştirdiğinde MD için yeni parçalarda yapar inşallah... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 01.06.2008 - 23:28 Mesaj konusu:
motosiklet benim hayatım dolayısıyla motordeliside benim hayatımın en önemli parçası her zaman motordelisi için bişeyler yapmaya hazırım
o arkadaş benim evinde kayda girdiğim kardeşim dediğim insan.ben yeni başladım o benden daha tecrübeli ve bana çok yardımcı oluyo,bu iş hakkında herşeyi ondan öğrendim huzurunuzda ona tekrar teşekkür ediyorum
MD için çalışmalarım devam edecek
burada yani Raproom bünyesinde sen kendini sadece tek bir kayıdında gösterdin kardeşim merak etme...
gerek kişiliğin olsun gerek bir işe 4 elle sarılman olsun herşeyinle 4 4lük biri olduğunu seni az buz tanıyan biri olarak gönül rahatlığı içerisinde söyleyebilirim...
MD ye katkılarında bir nebze bile faydam olduysa eğer önce sana daha sonra da eğer varsa katkılarıma saygı duyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum...
ama unutma teşekkür edilmesi gereken kişi ben değil sensin çünkü bizim kendi piyasamızda adam silmek sadece tek tuş kadar kolay ve sen bunu yapmayıp bizi unutmadın işte bu yüzden ben sana teşekkürü borç bilirim...
darısı daha sonraki gerek underground gerek se MD adına yaptığın çalışmaların başına...
saygılarımla...
-------------------------Adonis of Raproom Familie-------------------------
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 03.06.2008 - 01:44 Mesaj konusu:
xenophobic, Bende Bir Rap Dinleyicisi Olarak(DİKKAT RAPPER Değil) Şarkını Çok Beğendim Daha Nicelerini Bekliyoruz Senden Eline Sağlık. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız