Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!

ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu toplantının en azından şu aşamada tek bir amacı var tanışıp kaynaşmak şu an için başka amacımız yok o yüzden desteğe ihtiyaç var o yüzden toplantıya gelip kafanızdaki soruları giderebilirsiniz
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic ANA SAYFADAKİ renkli kuşakta yerini aldı Delirdim Delirdim Delirdim

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 06.06.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyİ Eglenceler Bravo
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 07.06.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Ankara'da olsaydım kesin gelirdim biliyosun,şu ehliyet işini bi halletsem gelicem o tarafa doğru.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan, İnşallah yakın zamanda görüşürüz Gülümsüyorum Gerçekten aramızda seni görmek iyi olurdu..Hem güzel sohbet ederdik hemde ben 2008 kasa cbr 125 in siyah rengini yakından görmüş olurdum Dil çıkarıyorum

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 10.06.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devammm ANKARA MD... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.06.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, umarım keyifli ve bol eğlenceli bir gün yaşarsınız, "bir yerden başlamak lazım " demişsin bu konuda çok haklısın ve güzel bir başlangıçla hoş birlikteliklere kapı aralamışsın, temennim Ankara M.D. sizler gibi güzel şeyler yapmak için içinde çoşkusu ve heyecanı bitmeyen arkadaşlarla çok iyi yerlere gelmesidir. Hep destek tam destek, kolay gelsin, başarılar Bravo
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evvet kimler geliyo buluşmaya Göz kırpıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geliyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gene 3 kişilik buluşma olmaz inşallah Çok gülüyorum Gelmeyenler utansın valla ne diyim biz oğulcanla 30 dakka otobüs yolculuğu çekiyoruz + 4 km yolu yürüyerek geliyoruz milletin altında motor var gelmiyo.. cık cık Gülümsüyorum

Son Mesajdan 11 saat 52 dakika sonra eklendi:

Evet arkadaşlar hiç merak etmediğinizi biliyorum kendi kendimize deli gibi konuşuyoruz buluşuyoruz ama ben formalite icabı gene yazayım..Bugün sözde ankara md buluşması yaptık 3 kişi..

Gelen kişiler ;

Okan(saykokan)

Oğulcan(oulcan06)

Ve ben ; Tolga(_ToLGa_)

Açıkçası benim ve Oğulcanın gelmesi çok zor biryerde ayarladık buluşmayı daha güzel bir cafede buluşalım daha çok kişi gelsin diye ama değişen hiçbişey olmadı..Gene 3 kişiden fazla olamadık ve hiç ankara md buluşmasına benzemedi bu buluşma

Ben çok büyük bi fedakarlık göstererek şu yaşıma başıma , yaşadığım olaylardan ötürü (ailemden gizli biriktirdiğim parayla dolandırılma,tam kurtulduk oley derken bu sefer elindeki 3000 ytl yi bir anda yeniden bir hırsızlık olayına maruz kalarak kaybetme) geçirdiğim psikolojik bunalımlar,çıldırmalar geçiriyo olmama , motorsuz olmama ve ailemin motora aşırı karşı olmasından dolayı tüm bu buluşmalara bile gizli gizli gelmeme , ve buluşma mekanına sadece gidiş dönüşümün bana 2 saate mal olmasına rağmen elimden geleni yaptım..

Herkese Saygılar..

Başa dön
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TOLGA Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gerçekten ankara md için yaptıkların çok büyük fedakarlık Alkışlıyorum benim mazeretim vardı ama biliyosun yoksa yalnız bırakmazdım sizi bunuda biliyosun
Başa dön
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ankarayı seven biri olarak mesafe uzunluğu nedeniyle katılamayacağım kusura bakmayın arkadaşlar Üzgünüm
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü olmuş tolga 3 haftadır böle maalesef , 2 hafta öncede sadece scorpx ve ben gitmiştik başka kimse gelmemişti , işim uzamasaydı gelecektim ama olmadı işte...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal