Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - suzuki bandit 1200

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

suzuki bandit 1200
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

youtube de izledim kıyyasladığım kadarı ile bandit
inanılmaz şeyler yapıyor 98 beygirlik gücü sanki
190 bg gibi 4 vites makina sonunu görüyor
ama türkiyede bilinen bir motor değil
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.02.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben her turlu fazaer derım sebebını bılmıyorum ama sanırım şekli benı kendıne ekıyoo Çok gülüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 02.02.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorların hepsı guzel fazer de bandıt te ama gelısı sana kalmıs bence kullanım farklı motorlarda zevk meselesı desek daha guzel bence
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bandit son karar aklın yolu birdir
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vfr800honda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: lefkoşe-aslanköy

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bandit 1200 yolda beni deldiği günü hiç unutmam felaket bir motor
alıcaksan bandit süper hızlı
Başa dön
vfr800honda Çevrimdışı vfr800honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf Bravo
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.02.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu suzuki makinalar tork manyağımıdr nedir yaf Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unforget
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aydır 1200 bandit kullanıyorum ve tek kelimeyle DEHŞET ve MÜKEMMEL. başta motoru bilmedigim icin korkarak aldım ama şimdi cok memnunum.agırlıgına göre müthiş kıvrak bi makina istanbul trafiginde bile rahatlıkla kullanıyorum. ve bu makina aslında 98 bg degil 112 bg kadran 260 ve abartısız 4 viteste sona dayıyorki daha bunun 5 var. yakıt olarakta honda cbr600 den daha az yakıyor. KESİNLİKLE BANDİT
Başa dön
unforget Çevrimdışı unforget Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motora motor demem motor benim olmadıkça Çok gülüyorum

fz 1 fazer Göz kırpıyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unforget, hayırlı olsun kardesim, baslıgını yeni gordum tam yorum yazacaktım ki almıssın bile. Benim tercihimde aynısı olurdu.

Tez vakitte fotograf ve videolarını bekliyoruz... Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Pardon bi yanlıslık ettim, baslıgı unforget, actı zannettim, meger Sucu acmıs. Gülümsüyorum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal