Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 04.06.2008 - 11:00 Mesaj konusu:
Kartal,Bostancı sahil yolu öğlen boş bas basa bildiğin kadar deniz yeşillik manzarası arasında akşamda hafif bir trafik yoğunluğu at ata bildiğin kadar makas çok zevkli oluyor ....Şimdi kenan_cbc görmesin yazımı, gördük galatasayarın şampiyonluk gecesinde honda arabayı nasıl çizdiğini der yav nasıl oldu bilmiyorum ama hafif yağmur başlamıştı makas attım korumalık sürttü arabaya hafif _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
[quote="olcaytoshow"][quote="emrerd"]
evet köroğlu belinden bende çok geçiyorum hatta birgün giderken tam belin ordan bi yol ayrımı var merak ettim oraya saptım.biraz tırmandım ve bu manzarayı yakaladım.bunun hemen ilerisinde küçük bi piknik alanı var orda muhakkak bi mola veririm
kırka taraflarıda virajlı ve yeşil.ben bide bunlara elmadağ yolunuda ekleyeyim
elmadağ geçişi güzel yol.kışın kuzeyde kalan bölgelerde güneş olsa bile buzlanma olabiliyor ve bariyerler çok tehlikeli.yine 70 le döndüğünüz viraj çıkışında 10km giden bir kamyonu 15 km giden bir kamyon sollarken karşınıza çıkabilir DİKKAT.resmini koyduğunuz bölgede 2005 yılında bir piknik yapmıştım.nefis yerler.ankaraya doğru köroğlu belini aşınca 2-3 km sonra dinlenme tesisi var,adını hatırlayamıyorum.ama yazın sıcakta o hava nasıl serin nasıl dingin.durup sucuk ekmek yemek farz...
kırka afyon arası iniş izlenimi verip aslında tırmandığınız veya tam tersi yollar var,çok keyifli.karşı şeritten dar virajları geniş alan ağır vasıtalara dikkat. _________________ bir ihtimal daha var!
abim 2000 senesinde 0 r1le ataköyde bi yer vardı karakol falanda varmış hep yarış yaparlarmış kaçak orda bi kazayapmışdı hep orayı terciğ ediyorud r1 finito oldu sonra _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
-ALINTIDIR-
İngiliz The Guardian gazetesinin internet sitesinde 24.Mart.2008 tarihinde "Avrupa'nın En İyi 10 Motosiklet Yolu" başlıklı bir yazı yayınlandı.
haberin tamamına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Yazının giriş bölümünde şöyle deniyor.
İyi bir motosiklet yolu nedir? Motorcular arasındaki bir deyiş şöyle der: Araba kullanmak film seyretmeye, motosiklet kullanmak ise o filmin içinde olmaya benzer. Çevrenizi kaplayan metal bir kutu olmaksızın, incinebilirlik ve tehlike duygusunu hissederek içinizin çekliyor olması, hislerinizin tavan yapmasını ve gerçekten çevrenizdeki tablonun bir parçası olduğunuzu hissetmenizi sağlar.
İyi bir motosiklet yolu virajlar ve kıvrımlarla doludur. Böylece dizleriniz yere doğru yaklaşırken, kalp ritminiz yükselir. Eğer yoldaki zemin güzel ve görüş net ise bundan iyisi şamda kayısıdır...Eşlik eden destansı bir manzara ve macera hissi, sürüş keyfinin nirvanaya ulaşmasını sağlar...
En iyi 10 motosiklet yolu sıralamasında 5 numarada
Trabzon - Şavşat arası var.
Yol ile ilgili açıklama şöyle:
Mis gibi temiz havası ve enfes doğal güzellikleri ile göz alabildiğine uzanan yeşil ve kahverengi tonları arasında uzayıp giden yol sizi Türkiye'nin en doğu ucuna kadar götürür.
Sadece 300 km ama bittiğinde kıtalararası yol yapmışsınız hiisi verir.
izmir çeşme eski yol iidir dönerkende otobanda gazlamak bambaşkadır.yada izmir gümüldür arasıda güzeldir yada boşver yadaları bencede radar olmayan uzun yollar özelliklede sonu şöyle deniz kenarında bitiyosa heytt be şahane _________________
CK 125 PULSAR
Gebze Molla Fenari-Denizli Köyü'nden kıvrıla kıvrıla Teke Köyü' ne oradan da Ağva' ya gitmeyi çok seviyorum. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 85 Nereden: istanbul,Maltepe
Tarih: 05.06.2008 - 23:19 Mesaj konusu:
istanbul anadolu yakası sahil yolu
istanbul-şile-ağva yolu
beşiktaş-ortaköy-sarıyer ve daha ilerisine, tabi trafiksiz olmalı _________________ YBR 125 Akrapoviç Edition :S
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız