Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - favori yollarınız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

favori yollarınız

favori yollarınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara eskişehir yolu ümitköy girişine kadar makas Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kartal,Bostancı sahil yolu öğlen boş bas basa bildiğin kadar deniz yeşillik manzarası arasında akşamda hafif bir trafik yoğunluğu at ata bildiğin kadar makas çok zevkli oluyor Göz kırpıyorum ....Şimdi kenan_cbc görmesin yazımı, gördük galatasayarın şampiyonluk gecesinde honda arabayı nasıl çizdiğini der Delirdim yav nasıl oldu bilmiyorum ama hafif yağmur başlamıştı makas attım korumalık sürttü arabaya hafif Çok gülüyorum
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="olcaytoshow"][quote="emrerd"]
evet köroğlu belinden bende çok geçiyorum hatta birgün giderken tam belin ordan bi yol ayrımı var merak ettim oraya saptım.biraz tırmandım ve bu manzarayı yakaladım.bunun hemen ilerisinde küçük bi piknik alanı var orda muhakkak bi mola veririm

kırka taraflarıda virajlı ve yeşil.ben bide bunlara elmadağ yolunuda ekleyeyim

elmadağ geçişi güzel yol.kışın kuzeyde kalan bölgelerde güneş olsa bile buzlanma olabiliyor ve bariyerler çok tehlikeli.yine 70 le döndüğünüz viraj çıkışında 10km giden bir kamyonu 15 km giden bir kamyon sollarken karşınıza çıkabilir DİKKAT.resmini koyduğunuz bölgede 2005 yılında bir piknik yapmıştım.nefis yerler.ankaraya doğru köroğlu belini aşınca 2-3 km sonra dinlenme tesisi var,adını hatırlayamıyorum.ama yazın sıcakta o hava nasıl serin nasıl dingin.durup sucuk ekmek yemek farz...
kırka afyon arası iniş izlenimi verip aslında tırmandığınız veya tam tersi yollar var,çok keyifli.karşı şeritten dar virajları geniş alan ağır vasıtalara dikkat.
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemer-Antalya arası.
Pamukova-Bilecik arası.
Antalya Kepez düzlüğü
Çubukbeli-Burdur yolu.
Alanya-Gazipaşa yolu.
Karaman- Kuş yuvası yolu.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer demiş ki:
Kemer-Antalya arası.
Pamukova-Bilecik arası.
Antalya Kepez düzlüğü
Çubukbeli-Burdur yolu.
Alanya-Gazipaşa yolu.

YEP !!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim 2000 senesinde 0 r1le ataköyde bi yer vardı karakol falanda varmış hep yarış yaparlarmış kaçak orda bi kazayapmışdı hep orayı terciğ ediyorud Gülümsüyorum r1 finito oldu sonra Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer demiş ki:
Kemer-Antalya arası.
Pamukova-Bilecik arası.
Antalya Kepez düzlüğü
Çubukbeli-Burdur yolu.
Alanya-Gazipaşa yolu.
Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 04.06.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-ALINTIDIR-
İngiliz The Guardian gazetesinin internet sitesinde 24.Mart.2008 tarihinde "Avrupa'nın En İyi 10 Motosiklet Yolu" başlıklı bir yazı yayınlandı.
haberin tamamına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.guardian.co.uk/travel/2008/mar/24/europe.top10motorbikerides

Yazının giriş bölümünde şöyle deniyor.
İyi bir motosiklet yolu nedir? Motorcular arasındaki bir deyiş şöyle der: Araba kullanmak film seyretmeye, motosiklet kullanmak ise o filmin içinde olmaya benzer. Çevrenizi kaplayan metal bir kutu olmaksızın, incinebilirlik ve tehlike duygusunu hissederek içinizin çekliyor olması, hislerinizin tavan yapmasını ve gerçekten çevrenizdeki tablonun bir parçası olduğunuzu hissetmenizi sağlar.
İyi bir motosiklet yolu virajlar ve kıvrımlarla doludur. Böylece dizleriniz yere doğru yaklaşırken, kalp ritminiz yükselir. Eğer yoldaki zemin güzel ve görüş net ise bundan iyisi şamda kayısıdır...Eşlik eden destansı bir manzara ve macera hissi, sürüş keyfinin nirvanaya ulaşmasını sağlar...

En iyi 10 motosiklet yolu sıralamasında 5 numarada
Trabzon - Şavşat arası var.

Yol ile ilgili açıklama şöyle:
Mis gibi temiz havası ve enfes doğal güzellikleri ile göz alabildiğine uzanan yeşil ve kahverengi tonları arasında uzayıp giden yol sizi Türkiye'nin en doğu ucuna kadar götürür.
Sadece 300 km ama bittiğinde kıtalararası yol yapmışsınız hiisi verir.

kaynak:
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12196
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker demiş ki:
bende scooter var bizim burda izsu yokuşu var orda güzel bi viraj scooter için Çok gülüyorum (dalga geçmiyorum)
bu izsu yokuşu eşrefpaşa lisesinin üstündeki yokuş deme lütfen Üzgünüm
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben köy yolu olrak söyleyeyim.gündolaması köyü ile hacıaliler arası aynı pis t gibi
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 05.06.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir çeşme eski yol iidir dönerkende otobanda gazlamak bambaşkadır.yada izmir gümüldür arasıda güzeldir yada boşver yadaları bencede radar olmayan uzun yollar özelliklede sonu şöyle deniz kenarında bitiyosa heytt be şahane Delirdim

CK 125 PULSAR
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gebze Molla Fenari-Denizli Köyü'nden kıvrıla kıvrıla Teke Köyü' ne oradan da Ağva' ya gitmeyi çok seviyorum. Gülümsüyorum
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul anadolu yakası sahil yolu
istanbul-şile-ağva yolu
beşiktaş-ortaköy-sarıyer ve daha ilerisine, tabi trafiksiz olmalı Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal