(Tanımlamalardan) 2005 motorun olduğu yıl, tek cyl-4 vuruş beygirgücünün olduğu 49.38 cc — vites kutusu aktarma araba kemer Max hızı — yüksekliği 820 mme yerleştirir
URL=http://img529.imageshack.us/my.php?image=apriliasr50ditechwf5.jpg][/URL]
Dış, inceler, Kiffy tarafından Aprilia SR50 DITECH, üzerinde çalışmak için çok serttir, ama yakıtta iyi. Çok fazla teknoloji, bu motosiklete koyuldu. Ben, kendim kapsamak, o kadar çok insandan duydum, SR50 DITECH'le problemlere kim sahip oldu. Çünkü yakıtın, birçok insanın, bir trotinette teknolojinin o türüne kullanılmadığını şırınga ettiğidir, kendilerinin, Aprilia SR50 DITECH'in, birçok problemi olduğunu itiraf ettiği düzenli Aprilia, yukarıya engelliyor olan injectorsu kapsıyor olan biri. Çok üzgün Aprilia.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.06.2008 - 01:38 Mesaj konusu:
mükemmel motor! hele bu sene adamlar aşmış resmen!!
ayrıca sportcıty 250 diye bir modeli var yakın dostum aldı,tek kelimeyle harika!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız