Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - şok...scoter düşünenler bakmadan geçmesin...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

şok...scoter düşünenler bakmadan geçmesin...

şok...scoter düşünenler bakmadan geçmesin...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha nın sevilen modeli cygnus rs 125 modeli kdv+ötv dahil ve plaka hariç 1980 ytl.ilgilenenler sahibinden.com a baksın.(bildiğim kadarıyla ticarette bir söz vardı:almayanı dövüyoruz diye... düşünüpte daha almayanı bilmem artık.bence kaçırılmaması gereken b,r fırsat.)

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

bir arkadaşım geçen hafta sonu almıştı 12 ay taksitle ve 3000 ytl ye görünce çıldıracak.fakat bu arada küçük bir bilgi: normalde bunları malezya yapımı olarak biliyordum fakat arkadaşımın yeni aldığında yapım-üretim yeri olarak çin yazıyordu. şaseye üretim yerini vurmuşlar.belki ondandır bu fiyat...
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 28.05.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ötv+Kdv+Plaka=2.130 YTL
Gerçekten çok uygun 125 cc mondial'e 1900 verecegime bunu alırım.
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motoman
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motor fiyatına göre gerçekten on numara...

ama ne beklediğinize bağlı.....Şehir içi kısa mesafeler, iş için kısa mesafeler , işten eve evden işe gibi kullanmak isteyenler sizin için bir fırsat bu....

zaten fiyat geçici bir süre düştü....Çin yapımı ile alakası yok.....Yamahanın oradaki fabrikasında üretiliyor...parçaları bol ve ucuz...Türkiye stoğunu tüketmek için yapılan bir kampanya....

İzmir'de oturanlar Motorcu Göçmen'den bakabilirler...
0 232 4256875-0 232 4256804
Başa dön
motoman Çevrimdışı motoman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mehmet_tuncer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten fiyatı çok uygun.benim arkadaşım dün aldı yamaha aksandan inanamadım yamaha aksanı aradım gerçekten 1980 fiyat verdiler.
Başa dön
mehmet_tuncer Çevrimdışı mehmet_tuncer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünde kardeşimle beraber iki adet aldık ankara daki bir bayiden.makinanın sağ alt tarafındaki metal pilakaya bakılırsa made in china yazısı bu plakada yazılıdır.tabii ki bu genel kaliteyi etkilemeyebilir çünki markanın bir standardı vardır.
Başa dön
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiatı iyi almak istiyenler için güze Bravo Bravo
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 31.05.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100 demiş ki:
Ötv+Kdv+Plaka=2.130 YTL
Gerçekten çok uygun 125 cc mondial'e 1900 verecegime bunu alırım.

şimdi bir yiğenimi bu hususda fişekledim...bu fiyata kesnlikle kaçmaz...bi zamanlar 3400 ytl idi...ben çıldırdım...satılmaz dedim satılmadı...demek maliyetler bu...bu fiyatda bile kazanıyorlar...neyse bunlar satıldıktan sonra cgynus rs 125 gelmez...yıllardır piyasayı takip ederiz...böyle kelepir kampanyadan sonra mal listeden kalkar...ama ben bile şimdi 12 taksit olsa alırdım...o kadar kaçmaz fırsat...bu hede hödöler Mondıye 50.000 motor satışı diğer zorttirik çinçonlara binlerce motor sattırcaklarına bu fiyatı o zaman verselerdi ya...millet Mondıal alacağına bunu alsaydı ya...ah kafasız Yamahaaa......ah bu Beldeyama yokmmuu...ah bu KOÇ yokmuu...ticaretmi bu şimdi...

sen kar edicem diye 2006 da buna 3200 fiyat çek...mal elinde patlasın...hadi herkes elinden çıkarsın diye kampanyaya sok fabrika olarak...maliyetine ver...yuh sana KOÇ...senin stratejin anca bu olur...sonra 50.000 tane satar Mondıal kral olur...yazıklar olsun bu piyasaya...u zihniyete ...millet mondıal 125 zn alan bunu alsaydı şimdiye satmazdı zarar etmezdi...sen kaliteli malını satardın...Yamaha olarak neyin sarsılırdı hede hödöler...
escapalocy
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 31.05.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
escapalocy Çevrimdışı escapalocy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han; belkide diyorum bunun asıl sebebi yamaha nın türkiye de yeniden yapılanmaya gitmesi olabilir. belkide yamaha da tıpkı honda nın yaptığı gibi işleri devralmak, artık koç gurubunu aradan çıkartmak istemesi olabilir.bu sebeble koç da elindeki malları bedava fiyata verip aradan çekilecektir. bir zamanlar honda yı- tr de -an-pa satıyordu biliyorsunuz.şu bir gerçektir ki yamaha koç gurubunda hep "üvey evlat" muamelesi gördü.bir diyer tahminimde yamaha nın sırayla tüm modellerde bu tip indirimlerde bulunacağıdır.umarım tahmin ettiğim gibi olur.
Başa dön
krokodil
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.06.2008 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar socoter almayı düşünüyorum ama ehliyetim yok yani sadece b var bu arada bana ne tavsiye edersiniz ve ilginç olan ben suzuki an 125 i çok beğendim gibi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim bide onu bodruma filan nakliye ile nasıl götürecem bu arada motoru kredi kartına 12 taksitle almayı düşünüyorum fiatlar dibe vurmuşken saolun
Başa dön
krokodil Çevrimdışı krokodil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 04.06.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Mis Gibi Motor Gidip Çin Malı Alacağıma Gider Bunu Alırım.

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
krokodil
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.06.2008 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki an 125 hk için yorum istemiştim sanırım fiat 2500 ytl bu motoru almak istiyorum ama çin malı yazıyo tabiki hondadan da ucuz scooter olarak orum yaparsanız sevinirim
Başa dön
krokodil Çevrimdışı krokodil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal