yamaha nın sevilen modeli cygnus rs 125 modeli kdv+ötv dahil ve plaka hariç 1980 ytl.ilgilenenler sahibinden.com a baksın.(bildiğim kadarıyla ticarette bir söz vardı:almayanı dövüyoruz diye... düşünüpte daha almayanı bilmem artık.bence kaçırılmaması gereken b,r fırsat.)
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
bir arkadaşım geçen hafta sonu almıştı 12 ay taksitle ve 3000 ytl ye görünce çıldıracak.fakat bu arada küçük bir bilgi: normalde bunları malezya yapımı olarak biliyordum fakat arkadaşımın yeni aldığında yapım-üretim yeri olarak çin yazıyordu. şaseye üretim yerini vurmuşlar.belki ondandır bu fiyat...
Arkadaşlar motor fiyatına göre gerçekten on numara...
ama ne beklediğinize bağlı.....Şehir içi kısa mesafeler, iş için kısa mesafeler , işten eve evden işe gibi kullanmak isteyenler sizin için bir fırsat bu....
zaten fiyat geçici bir süre düştü....Çin yapımı ile alakası yok.....Yamahanın oradaki fabrikasında üretiliyor...parçaları bol ve ucuz...Türkiye stoğunu tüketmek için yapılan bir kampanya....
dünde kardeşimle beraber iki adet aldık ankara daki bir bayiden.makinanın sağ alt tarafındaki metal pilakaya bakılırsa made in china yazısı bu plakada yazılıdır.tabii ki bu genel kaliteyi etkilemeyebilir çünki markanın bir standardı vardır.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3523 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 31.05.2008 - 00:55 Mesaj konusu:
mondializzet100 demiş ki:
Ötv+Kdv+Plaka=2.130 YTL
Gerçekten çok uygun 125 cc mondial'e 1900 verecegime bunu alırım.
şimdi bir yiğenimi bu hususda fişekledim...bu fiyata kesnlikle kaçmaz...bi zamanlar 3400 ytl idi...ben çıldırdım...satılmaz dedim satılmadı...demek maliyetler bu...bu fiyatda bile kazanıyorlar...neyse bunlar satıldıktan sonra cgynus rs 125 gelmez...yıllardır piyasayı takip ederiz...böyle kelepir kampanyadan sonra mal listeden kalkar...ama ben bile şimdi 12 taksit olsa alırdım...o kadar kaçmaz fırsat...bu hede hödöler Mondıye 50.000 motor satışı diğer zorttirik çinçonlara binlerce motor sattırcaklarına bu fiyatı o zaman verselerdi ya...millet Mondıal alacağına bunu alsaydı ya...ah kafasız Yamahaaa......ah bu Beldeyama yokmmuu...ah bu KOÇ yokmuu...ticaretmi bu şimdi...
sen kar edicem diye 2006 da buna 3200 fiyat çek...mal elinde patlasın...hadi herkes elinden çıkarsın diye kampanyaya sok fabrika olarak...maliyetine ver...yuh sana KOÇ...senin stratejin anca bu olur...sonra 50.000 tane satar Mondıal kral olur...yazıklar olsun bu piyasaya...u zihniyete ...millet mondıal 125 zn alan bunu alsaydı şimdiye satmazdı zarar etmezdi...sen kaliteli malını satardın...Yamaha olarak neyin sarsılırdı hede hödöler... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
mete_han; belkide diyorum bunun asıl sebebi yamaha nın türkiye de yeniden yapılanmaya gitmesi olabilir. belkide yamaha da tıpkı honda nın yaptığı gibi işleri devralmak, artık koç gurubunu aradan çıkartmak istemesi olabilir.bu sebeble koç da elindeki malları bedava fiyata verip aradan çekilecektir. bir zamanlar honda yı- tr de -an-pa satıyordu biliyorsunuz.şu bir gerçektir ki yamaha koç gurubunda hep "üvey evlat" muamelesi gördü.bir diyer tahminimde yamaha nın sırayla tüm modellerde bu tip indirimlerde bulunacağıdır.umarım tahmin ettiğim gibi olur.
arkadaşlar socoter almayı düşünüyorum ama ehliyetim yok yani sadece b var bu arada bana ne tavsiye edersiniz ve ilginç olan ben suzuki an 125 i çok beğendim gibi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim bide onu bodruma filan nakliye ile nasıl götürecem bu arada motoru kredi kartına 12 taksitle almayı düşünüyorum fiatlar dibe vurmuşken saolun
suzuki an 125 hk için yorum istemiştim sanırım fiat 2500 ytl bu motoru almak istiyorum ama çin malı yazıyo tabiki hondadan da ucuz scooter olarak orum yaparsanız sevinirim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız