Tarih: 30.05.2008 - 11:24 Mesaj konusu: Bu scooter güzel scooter
http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
Sitede genelde sccoter tavsiyeleri oluyor...Yeni başlayanlar,hanımına alanlar,büyük cc motorunun yanına koyanlar vs.vs. Bizim Pertçi(Nick Celaha)2 adet kymco Agility 125 almış...Kullandım gayet hoş ve güzel...Teknik bilgisini Pertçi den aldım Biriyle 6000 km yapmış maaşallah tık yok dedi...Görüntüsüde hoş(özellikle full siyah olan) ve kıvrak...Yedek parça ve servis sorunuda yokmuş...Kalkışlarda duruşlarda motordan abartı sesler gelmiyor...Bildiğimiz çok kaliteli olan dünya para verdiğimiz motorlardan bile acayip acayip sesler geliyor...(Örnek bazı maxiler...Kendi x9 umda bile misket sesini kesememiştik )
Bunları niye yazdım şirkette tel. çalmıyor canım sıkıldı hemde belki düşünenlere ışık tutarız diye...Benim bu markada hissem falanda yok yanlış anlaşılmasın _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
En son titi tarafından 30.05.2008 - 11:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1307 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 30.05.2008 - 11:39 Mesaj konusu:
Bende duydum agilithy'nin methini ve hemen gidip bir AN 125 suzukı aldım
Ne de olsa eski japoncuyuz bizi bozar kyemco jınlun vs _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Tarih: 30.05.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
deliemin,Emilyan zevkli adamsın vesselam...Yoksa kırmızı beyaz r1 e binermiydin...Senin r1 in sele rengi yeter _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 30.05.2008 - 15:15 Mesaj konusu:
resimdeki runner ın 125 lik yada 50 lik modeli herahlde ama TR ye gelmiyor ne yazıkki bu modeller _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
kymco'nun metnini çok duydum.hatta benim bi tanıdık aldı ardından 3-4 kişi daha aynı motordan aldı.alan motor alınanı baya oldu ama(ne kadar söylesemde) daha servise gitmedi.ama motosiklette tık yok maşallah. _________________ www.pamukemlak.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız