Evet elimdeki acılar dinmeye başlar başlamaz , gitim kaza yaptığım yerde bıraktığım (emaneten) cbr 125 imi aldım ve bu sabah saat 9 gibi ufak ufak sökmeye başladım,resimlerini akşama doğru atacağım.
Gidon sağa doğru yamulmuş,
sağ sinyalda çizik,
sağ ayak basamağında yamukluk,
Sağ ön kafa grenajı köşeden bayağı bir çizilmiş,
sağ orta grenaj repsol yazısı tarafında çatlaklık.
mevcut.Umduğum kadar bir asar yok ama gidon yamukluğu beni düşündürüyor,iyice dağıtıktan sonra inşallah umduğum başıma gelmez.Korkum amortisör veya maşalar yamuldu ise biraz tuzluya (honda işi ) mal olacağa benziyor en son bildiğim ön amortisör takımı 400 ytl idi.
Şu an çay molam bitti gideyim dağıtmaya devam edeyim bakalım neler ile karşılaşacağım...Saygılar..
Bu kazayı 600 RR ile yapsa idim kim bilir ne masraflar daha çıkacaktı..... _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 480 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 06.06.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
Allah Korumuşta 600 RR ile Yapmamışsın Kazayıblackhawk_honda. Fazla Masraf Çıkarsa Hiç Onarmaya Çalışma Bence. Yani Yaklaşık 1000 Ytl Gibi Birşeyden Bahsediyorum _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Tarih: 06.06.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
geçmiş olsun Allah korumuş kardeş kolay gelsin _________________ DEVADAM_SELCUK@hotmail.com VaktiGeldi Ayryly?n Gidiyorm benSendn Yüregnden Sevdany Yolda? Yaptm Yüre?me Belki Çaldm Seni Sendn ama Af Diliyr Bu Gönlünn Hyrszy SEVDY?NDEN AFFT BENY
Tarih: 06.06.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
direksiyonu bi boru ile gerdirerek geçici düzeltebilirsin.Arkadaşımında yamulmuştu boru ile düzelltik hala oyle biniyor. SAğ pegide aynı şekilde düzeltebilirsin
kolay gelsin.benim tanıdıkta da cbr 125r vardı.parçalar gerçekten çok pahalı.hatta yetkili servisi kaza yaparsan bana hiç getirme direk satmaya bak demişti _________________ www.pamukemlak.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız