motor çarptığında ölmeyeceğini düşünen yayalardan korkuyorum.90km/h ile gidiyorum eblek eblek bana bakarak yola çıkıyor.tabi hızımı 20-30 a kadar düşürüyorum.birinin yanından geçerken diyorum patlatayım enseye tokatı asfaltı öpsün _________________ bir ihtimal daha var!
En son emrerd tarafından 06.06.2008 - 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
emrerd, arkadaşımın dediği gibi yayalar çok tehlikeli.Birde çukurlar yolu bitiriyor.
3 Hafta ABD turundan sonra 1 ay Avrupa turu yapmıştık HOG olarak.Daha sonra Türkiye'ye döndüğümde inanın sürücülüğümden şüphe ettim.O düz yollardan eser yok.Paso çukur.
Birde ABD'li arabacılar motorcuya motosiklete daha bir saygılı oluyor.BİZİMKİLER İSE......
yolda giderken
genelde aynı seylerden korkuyoruzda
beni en cok korkutan sey motorumu istemeleri
ne vermek istiyorum
ne kırmak istiyorum
genelde saklıyorum motoru
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 06.06.2008 - 15:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
Işıklara 100 metre var yeşil ışık yanıyor.Gaza asılıyorsun kırmızıya yakalanmamak için.Yol senin o arada biri ihlal yapıyor kırmızıyı.Ben en çok ondan korkarım.Hiç güvenmem yeşil ışığa
malesef bende yaşadım aynısın
en korktuğum 2. şey virajda yatmışken önüme yayalların atlaması yada önümdeki arabanın sert fren yapması _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 06.06.2008 - 15:26 Mesaj konusu:
sağına soluna bakmıyan gerizekalı araç sürücülerinden tırsarım gebertesim geliyor
insanın gözlerinin içine baka baka birde üzerine sürenler var onlarada ayrı bir uygulama yapasım geliyor _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Tarih: 06.06.2008 - 15:26 Mesaj konusu:
topick neredeyse 1 yıl olmuş ama yazalım tek korkum motora binmeye hazır değilken yani kafamda sorunlarla boğuşurken boş bulunup motora binmek bunu yapmamak için sadece hafta sonları motora biniyorum ve kendimi rossi gibi hissederken pek problemim yok gerekli reflexleri gerekli dikkati gösterebilirsem no problem _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1832 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 06.06.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
Motosiklet kullanırken düşmekten ve çarpmaktan çok korkarım. Onun için hertürlü tedbiri alırım. Ayrıca trafikte insan öldürmekten feci tırsarım.. Bunun için gerekirse motordan alacağım zevkten fedakarlık ederim.. Motosikleti çok seviyorum, ve Allaha şükür 35 senedir düşmedim ve insan öldürmedim... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tarih: 06.06.2008 - 23:45 Mesaj konusu:
tali yol veya ara sokaklarda cocuk'hayvan'arac cikmasindan cok cekiniyorum ALLAH C.C korusun onun icin yavas gidiyorum....Cumlemizi ALLAH C.C korusun... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız