Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey

motosiklet kullanırken en kortuğunuz şey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 06.06.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fren mesafemi zorlayacak canlı cansız herşey
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çarptığında ölmeyeceğini düşünen yayalardan korkuyorum.90km/h ile gidiyorum eblek eblek bana bakarak yola çıkıyor.tabi hızımı 20-30 a kadar düşürüyorum.birinin yanından geçerken diyorum patlatayım enseye tokatı asfaltı öpsün Sinirlendim

En son emrerd tarafından 06.06.2008 - 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 06.06.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, Çok gülüyorum
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bozkurthakan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, arkadaşımın dediği gibi yayalar çok tehlikeli.Birde çukurlar yolu bitiriyor.
3 Hafta ABD turundan sonra 1 ay Avrupa turu yapmıştık HOG olarak.Daha sonra Türkiye'ye döndüğümde inanın sürücülüğümden şüphe ettim.O düz yollardan eser yok.Paso çukur.
Birde ABD'li arabacılar motorcuya motosiklete daha bir saygılı oluyor.BİZİMKİLER İSE......
Başa dön
Bozkurthakan Çevrimdışı Bozkurthakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda giderken
genelde aynı seylerden korkuyoruzda
beni en cok korkutan sey motorumu istemeleri
ne vermek istiyorum
ne kırmak istiyorum
genelde saklıyorum motoru Gülümsüyorum

Son Mesajdan 33 saniye:

hatta bu konuda yeni bi topic acıyorum su anda
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben arılardan korkarım arkadaşlar birkeresinde kaskımdan içeri girdi duman etti beni...
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Işıklara 100 metre var yeşil ışık yanıyor.Gaza asılıyorsun kırmızıya yakalanmamak için.Yol senin o arada biri ihlal yapıyor kırmızıyı.Ben en çok ondan korkarım.Hiç güvenmem yeşil ışığa

malesef bende yaşadım aynısın Öfkeliyim
en korktuğum 2. şey virajda yatmışken önüme yayalların atlaması yada önümdeki arabanın sert fren yapması

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağına soluna bakmıyan gerizekalı araç sürücülerinden tırsarım gebertesim geliyor
insanın gözlerinin içine baka baka birde üzerine sürenler var onlarada ayrı bir uygulama yapasım geliyor
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topick neredeyse 1 yıl olmuş ama yazalım tek korkum motora binmeye hazır değilken yani kafamda sorunlarla boğuşurken boş bulunup motora binmek bunu yapmamak için sadece hafta sonları motora biniyorum ve kendimi rossi gibi hissederken pek problemim yok gerekli reflexleri gerekli dikkati gösterebilirsem no problem Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet kullanırken düşmekten ve çarpmaktan çok korkarım. Onun için hertürlü tedbiri alırım. Ayrıca trafikte insan öldürmekten feci tırsarım.. Bunun için gerekirse motordan alacağım zevkten fedakarlık ederim.. Motosikleti çok seviyorum, ve Allaha şükür 35 senedir düşmedim ve insan öldürmedim...
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duran trafikte aralardan giderken bi kapının açılması ( henüz olmadı ama Allah göstermesin çok korkarım )
Başa dön
metzias Çevrimdışı metzias Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devran0688
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelıme kadın sürücüler Beğenmedim
Başa dön
devran0688 Çevrimdışı devran0688 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
Ani frenajdan ve önüme birinin atlamasından...
Başka değişik bi cevap geleceğini sanmıyorum Dil çıkarıyorum

artı 1 Dil çıkarıyorum

OK
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tali yol veya ara sokaklarda cocuk'hayvan'arac cikmasindan cok cekiniyorum ALLAH C.C korusun onun icin yavas gidiyorum....Cumlemizi ALLAH C.C korusun...
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.06.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola kedi kopek veya yaya fırlaması, özellikle dolmusların aniden saga dıreksıyon kırmaları ve dee asfaltın aniden bitip birden mıcırlı yola girmek İstemiyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal