hayırlı ugurlu olsun ALLAH cümlemizi kazalarden belalardan korusun herkeze cok tesekkür ederimm _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 07.06.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
hayırlı olsn _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 364 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 07.06.2008 - 07:55 Mesaj konusu:
Zx12aLi
uff o motor ne güzel aciktirda, aman gazlarken dikkat
fakat benzinin ates pahasi oldugu bir ortamda, hafif yokladiginda gözünün yasina bakmadan 8-9 lt lerde tüketimi var
her 24.000 de süpap ayarlari (daha hesabimi yeni kapatabildim )
ama format cekilince cok agrasif...
Aman dikkat motor Sana degil, Sen motoruna hakim ol ne olur
Günesin ve km lerin hic bitmesin, keyifle ve güzel günlere mavisinle
hepinize sonsuz teşekkür ederim,Allah bütün olmayanlara versin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin...
Ömer abime,birkez daha buradan teşekkürler...
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
ben aşırı bi zx 12 hastasıyım aslında 2005 alacaktım ama bu motoru görünce işte benim motorum dedim gerçekten orjinal ve 10 numara bi motor...
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
ben aşırı bi zx 12 hastasıyım aslında 2005 alacaktım ama bu motoru görünce işte benim motorum dedim gerçekten orjinal ve 10 numara bi motor... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
valla kendimin gibi çok sevindim maşşallah rengi duruşu motor çok temiz ve güzel duruyor (bende zx12r hastasıyım) allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız