Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sezon Açılışını yaptım dün gece 2 omuz köprücük kemiği kırık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sezon Açılışını yaptım dün gece 2 omuz köprücük kemiği kırık

Sezon Açılışını yaptım dün gece 2 omuz köprücük kemiği kırık
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka yürüyebiliyorum ama omuzumda bu şeyle takılıcam 25 gün, cnm çok yanıo Üzgünüm
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emirhan_41
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK,

Geçmiş olsun kardeşim bundan üç hafta evvelde 16 Mayısta bir mazda da TEM de benim önüme atladı. Bende ona patladım sol elimde bilekten parçalı kırık oluştu, anlayacağın bende bu sezon sıramısavmış olayım inşallah. Ama diger arkadaşların sıraya hiç girmemesini dilerim. Aman dikkat etrafımızdaki döert tekerli büşmanlarımız var. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Tekrara geçmiş olsun.

En son derkunt tarafından 07.06.2008 - 10:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok geçmiş olsun.. Üzgünüm
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun irfanım Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun ama dediğin gibi bunada şükür bunları yazamasaydın hepimiz çok çok daha fazla üzülecektik İstemiyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve kasksız binmeyin tekrar ediyorum kasksız binmeyin, araba bana yandan çok ters vurdu ve yapabileceğim hiç bişi bırakmadı, havalandıktan sonra omuzum üzerine düştüm ve kafam yere vurdu. kask olmasa bide kafadan yara alıcaktık zaten kafada önceden kalma 67 dikiş var bi yenilerini kaldıracak halim yok, uzun süre bilinç kaybı ve şimdi daha iyiyim...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, çok çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın .

o serefsizide ALLAH bildiği gibi yapsın Sinirlendim
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gece yahmur herşeyi mahvetti zaten İrfan çıkman şartmıydı kardeşim ya yahmurlu havada Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka ben çıktığımda saat 20:00 flndı bebekte öyle arkadaşlarla takılıoduk yağmur başlayıncada kız arkadaşımı aradım dedim eve gidiim bu yağmur dinmez, ortaköyden kaskı aldım çıktım yola en sol şeritten 90-100 km hızla gidiorum trafih yoğunlaştı daha sonra o 206 bi frenmi yaptı naaptı hakimiyeti kaybetti sanki kasıtlı vurur gibi yandan bana bi koydu ondan sonrasını biliosunuz...
Başa dön
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun .. Ama o sana vurup kaçan o............ çocugununun da allah belasını versin nasıl bir insanlıktır bu yaa.
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, abim bırak motoru filan da sen durumuna şükret Üzgünüm ya bunları yakalıcan vallahide billahide bağlıcan bi yere canın sıkıldıkça dövcen oç larını Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
bana da biri çarpmıştı seninki gibi ben topladım kaçarken ilerde bi motorcu abi durdurdu sağolsun 3 kişiydik arabada 2 kişi adam yalvardı yapmayın etmeyin yalnışlıkla oldu diye öyle bıraktık yoksa arkadaş öldürecekti o kadar sinirleendik ve bizimki yağmurda fln da değil düz yolumuzda ilerlerken sapağı kaçıran adamın sapağa girme çabasında beni yok saymasıydı

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, geçmiş olsun arkadaşım. Sana çarpan ve ordan kaçan araç sürücüsünün de ANASINA selamlarımı yolluyorum. Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun insan bi dururda neyin var diye bakar herşey öyle kaçmkala olmuyo Sinirlendim Sinirlendim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah beterinden saklasın kaçan şerefsiz belasını kesinnnnn bulur Sinirlendim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal