Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Çayır Çimen Fotoğrafları 30.05.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Çayır Çimen Fotoğrafları 30.05.2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider sen bir yerlerde ''İzmir'e geliyorum'' diye yazmış mıydın ? Üzgünüm
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel çıkmışıs yanlız bi gittikden sonra gelmiş siniz başkanım biz 11 de mi 11 30 da mı ne gitmişdik hayabusa süper çıkmış ya bende orda merak edenler için söyleyim t-şört var üsdümde md nin herkezle tanışdım o gün Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzeell yaaa.elinize sağlık Alkışlıyorum beyaz busa yı daha yakından görmüş olduk.beyaz kaskta mükemmel uymuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, canım yazmadım ama yazmadığım için de pişman olmadım dersem yalan olur. Gülümsüyorum Ben sordum bizimkilere seni ama cuma günü ayaküstü uğrayıp gitmişsin sanırım karşılaşamadık. Pamati ile tanışma fırsatım oldu gerçekten çok sıcak kanlı, çok tatlı sizlerle tanışmış ve bir araya gelmiş olmaktan gerçekten çok büyük onur duydum harikasınız. Gülümsüyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper kareler, süper eğlence. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Burçak çok Güzel kareler. Bu arada FcPro kıskanmasın sanki çok mu sanatsal fotolar çekmişin? Şok oldum Şok oldum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, Hüseyin'cim estağfurullah haddimizi biliriz, Fırat bu işin piri emeği ve sanatçılığına saygımız var. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 07.06.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oy oy oy deriiim ben bu fotolara,sevdiğim tüm insanlar bir arada. Çoook seviyorum Gülümsüyorum

ToyRider, gezdin,yedin,içtin geldin.Otur evde beni bekle şimdi. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Ellerine sağlık canım resimler için,bu ailenin keyfini çıkaran ve bu aile içinde olan herkes çok şanslı. Çoook seviyorum
wildcherry
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nekadar guzel yaaa tam bir aile olmuşsunuz Gülümsüyorum çok hoşuma gitti önümüzdeki haftalarda izmire geldiğimde bende katılıcaammmmmm mutlakaaaaaaaaaa
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.06.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nekadar guzel yaaa tam bir aile olmuşsunuz çok hoşuma gitti önümüzdeki haftalarda izmire geldiğimde bende katılıcaammmmmm mutlakaaaaaaaaaa

şenlik var desene Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider EMEĞE SAYGI Gülümsüyorum
TEŞEKKÜRLER Çok gülüyorum

HakanDincer demiş ki:
Saol ToyRider....
Harika kareler...
Seni transfer etmek istiyorum İzmir'e ama Mehmet olmadan olmaz..

BAŞKAN çok haklı Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.06.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum şak şak şak fotoları ekenin elerine sağlıkGülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

neye şak şak yaptım bilmiyom ama olsun herşeye şak şak gece polis dövdü GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider üzüldüm doğrusu.. Keşke görüşseydik.. Üzgünüm
Bu arada o konseri Kutsi benim için vermişti.. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık kardeşim tekrar bekleriz ...gelmenle bizi sevindirdin arayı acma yine bekliyoruz mehmet e selam....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, Gülümsüyorum

b_dostbey, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gül bitti mi bari ?

MehmetTan, Canım abicim, herşey için teşekkür ederim, Sevgi ablama çok selamlar, doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal