çok güzel çıkmışıs yanlız bi gittikden sonra gelmiş siniz başkanım biz 11 de mi 11 30 da mı ne gitmişdik hayabusa süper çıkmış ya bende orda merak edenler için söyleyim t-şört var üsdümde md nin herkezle tanışdım o gün _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 06.06.2008 - 19:22 Mesaj konusu:
selis, canım yazmadım ama yazmadığım için de pişman olmadım dersem yalan olur. Ben sordum bizimkilere seni ama cuma günü ayaküstü uğrayıp gitmişsin sanırım karşılaşamadık. Pamati ile tanışma fırsatım oldu gerçekten çok sıcak kanlı, çok tatlı sizlerle tanışmış ve bir araya gelmiş olmaktan gerçekten çok büyük onur duydum harikasınız. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 06.06.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
Eline sağlık Burçak çok Güzel kareler. Bu arada FcPro kıskanmasın sanki çok mu sanatsal fotolar çekmişin? _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 06.06.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
ironman666, Hüseyin'cim estağfurullah haddimizi biliriz, Fırat bu işin piri emeği ve sanatçılığına saygımız var. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 07.06.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
Oy oy oy deriiim ben bu fotolara,sevdiğim tüm insanlar bir arada.
ToyRider, gezdin,yedin,içtin geldin.Otur evde beni bekle şimdi. Ellerine sağlık canım resimler için,bu ailenin keyfini çıkaran ve bu aile içinde olan herkes çok şanslı.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.06.2008 - 02:25 Mesaj konusu:
Alıntı:
nekadar guzel yaaa tam bir aile olmuşsunuz çok hoşuma gitti önümüzdeki haftalarda izmire geldiğimde bende katılıcaammmmmm mutlakaaaaaaaaaa
şenlik var desene _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 635 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 07.06.2008 - 11:33 Mesaj konusu:
eline sağlık kardeşim tekrar bekleriz ...gelmenle bizi sevindirdin arayı acma yine bekliyoruz mehmet e selam.... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 07.06.2008 - 18:01 Mesaj konusu:
selis,
b_dostbey, Gül bitti mi bari ?
MehmetTan, Canım abicim, herşey için teşekkür ederim, Sevgi ablama çok selamlar, doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız