Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuryecilik hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuryecilik hakkında
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ferotr
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten'de risk'li iş bir dönem bende kuryecilik yaptım 2 defa büyük kaza atlattım ondan sonrada töğbe ettim bir daha bu işi yaparsam diye..ama tabi büyük konuşmamak lazım bakarsın bir gün geri dönmek zorunda kalırız kuryeciliğe...
Başa dön
ferotr Çevrimdışı ferotr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben su an 1600 ve benzın paramı alıyorum ayrıca kuryecılık degıl kuryelık onun adı ne o evcılık gıbı ve motorsıkletten ,de bıkmadım kesınlıkle
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ferotr
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet değil!!motosiklet Gülümsüyorum
Başa dön
ferotr Çevrimdışı ferotr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim öncelikle iyi yönleri dersek, işi öğrenirsen daha doğrusu istanbulu iyi öğrenirsen avrupa yakası ağırlıklı, maaşın 1200 ytl den aşşağı düşmez, benim arkadaşların 1500 ytl den aşşağı düşmüyor, yazın çook zevkli bir iş,motorun üstündesin...Gelelim kötü yanlarına,şimdi biraz uzun olcak ama Dil çıkarıyorum hemen en kötüsünü söyliyim kışı,kışın çok ama çok zor,yağmur neysede kar suyunu engellemek çok zor tabi parasıda ona göre güzel o yönden sıkıntın olmasın,kaza yapma olasılığın çok yüksek yani en azından bir kış 1,2 kere kayarak düşersin ama sana kalmış bir şey tabi...Hadi bakalım kolay gelsin başarılar Göz kırpıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, adresleri nasıl buluyorsunuz bir harita falanmı var?
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok kardeşim ne haritası haritayla iş yapmaya kalkarsan çok yavaş kalırsın akşama kadar evrak yapma sayın çok düşer yani öğrenmeyle yapılan bir iş ama tabiki minyon yapılmış haritalar taşıyor çoğu kurye bazen işini görüyor yani taşınması lazım...

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaTThe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar herkese teşekkürler.Yalnız ben mersinde yaşıyorum.Yani mersinde çalışıcam.İstanbul kadar trafiği yok..Kuryeler kendi motorlarıyla mı iş yapıyorlar;?

Son Mesajdan 55 dakika sonra eklendi:

kuryeci olmak için ne gerekli?
Başa dön
MaTThe Çevrimdışı MaTThe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Motor 2 korumalıklar,tam olsun 3 ehliyet bu arada çoğu kuye şirketi sen motorsiklet alana kadar sana ödünç motor verirler Göz kırpıyorum

Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım sen kuryeci mi olmak istiyorsun, kurye mi?

"Kuryeci" olacaksan yani kurye şirketi kuracaksan belli bir sermayen, iş bağlantıların olmalı, şirket kurmalısın, gereken miktarda da kurye işe almalısın.

Gülümsüyorum
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 07.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıllardır çalışan bi kurye olarak bu işi meslek olarak secmemeni tavsiye ederim kurye işine girdikten sonra çıkması çok zor oluyor çıkarsanda kötü bi sonuçla çıkmış olursun

senin kurye olup olmamanın bana bi faydası dokunmaz ama olmasan daha iyi edersin çünkü motor kazası kötüdür kuryeysen adında çıkmıştır zaten benim yaptığım kazanın haddi hesabı yok ve bütün kazalarımda 8/8 karşı taraf hatalı sen ne kadar iyi olursan gelip buluyolar işte Beğenmedim en son bi buçuk ay önce kafa kafaya çarpıştım motor pert bende pert 40 gün işe gidemedim daha yeni düzeldim sayılır bak düzelmedim sayılır? karşı şeritteki araba beni görmemiş 3 metre mesafe kala benim şeridime daldı o anda yapabileceğin hiç bişey yok sadece nasıl çarpıyım diye düşünebiliyosun ve şansın varsa en az hasarla atlatıyosun kafa kafaya giripte az hasarda nadiren olur bu sana basit bi iş tecrübesi ve ders olsun uzak durr!!!! bu işin sonunda sakat kalmakta var yani iillaa bişey olacak diyede bi durum söz konusu değil ama her an herşey ollabilir ben bıraktımmı hayır çünkü ekmek param başka şansım yok ama sen hiç başlamamışsın bencede başlama İyi fikir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal