gerçekten'de risk'li iş bir dönem bende kuryecilik yaptım 2 defa büyük kaza atlattım ondan sonrada töğbe ettim bir daha bu işi yaparsam diye..ama tabi büyük konuşmamak lazım bakarsın bir gün geri dönmek zorunda kalırız kuryeciliğe...
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 04.06.2008 - 11:35 Mesaj konusu:
Kardeşim öncelikle iyi yönleri dersek, işi öğrenirsen daha doğrusu istanbulu iyi öğrenirsen avrupa yakası ağırlıklı, maaşın 1200 ytl den aşşağı düşmez, benim arkadaşların 1500 ytl den aşşağı düşmüyor, yazın çook zevkli bir iş,motorun üstündesin...Gelelim kötü yanlarına,şimdi biraz uzun olcak ama hemen en kötüsünü söyliyim kışı,kışın çok ama çok zor,yağmur neysede kar suyunu engellemek çok zor tabi parasıda ona göre güzel o yönden sıkıntın olmasın,kaza yapma olasılığın çok yüksek yani en azından bir kış 1,2 kere kayarak düşersin ama sana kalmış bir şey tabi...Hadi bakalım kolay gelsin başarılar _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 04.06.2008 - 13:24 Mesaj konusu:
Yok kardeşim ne haritası haritayla iş yapmaya kalkarsan çok yavaş kalırsın akşama kadar evrak yapma sayın çok düşer yani öğrenmeyle yapılan bir iş ama tabiki minyon yapılmış haritalar taşıyor çoğu kurye bazen işini görüyor yani taşınması lazım... _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Arkadaşlar herkese teşekkürler.Yalnız ben mersinde yaşıyorum.Yani mersinde çalışıcam.İstanbul kadar trafiği yok..Kuryeler kendi motorlarıyla mı iş yapıyorlar;?
Tarih: 06.06.2008 - 17:26 Mesaj konusu:
1 Motor 2 korumalıklar,tam olsun 3 ehliyet bu arada çoğu kuye şirketi sen motorsiklet alana kadar sana ödünç motor verirler _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
Tarih: 06.06.2008 - 17:40 Mesaj konusu:
Arkadaşım sen kuryeci mi olmak istiyorsun, kurye mi?
"Kuryeci" olacaksan yani kurye şirketi kuracaksan belli bir sermayen, iş bağlantıların olmalı, şirket kurmalısın, gereken miktarda da kurye işe almalısın.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2520 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 07.06.2008 - 13:22 Mesaj konusu:
yıllardır çalışan bi kurye olarak bu işi meslek olarak secmemeni tavsiye ederim kurye işine girdikten sonra çıkması çok zor oluyor çıkarsanda kötü bi sonuçla çıkmış olursun
senin kurye olup olmamanın bana bi faydası dokunmaz ama olmasan daha iyi edersin çünkü motor kazası kötüdür kuryeysen adında çıkmıştır zaten benim yaptığım kazanın haddi hesabı yok ve bütün kazalarımda 8/8 karşı taraf hatalı sen ne kadar iyi olursan gelip buluyolar işte en son bi buçuk ay önce kafa kafaya çarpıştım motor pert bende pert 40 gün işe gidemedim daha yeni düzeldim sayılır bak düzelmedim sayılır? karşı şeritteki araba beni görmemiş 3 metre mesafe kala benim şeridime daldı o anda yapabileceğin hiç bişey yok sadece nasıl çarpıyım diye düşünebiliyosun ve şansın varsa en az hasarla atlatıyosun kafa kafaya giripte az hasarda nadiren olur bu sana basit bi iş tecrübesi ve ders olsun uzak durr!!!! bu işin sonunda sakat kalmakta var yani iillaa bişey olacak diyede bi durum söz konusu değil ama her an herşey ollabilir ben bıraktımmı hayır çünkü ekmek param başka şansım yok ama sen hiç başlamamışsın bencede başlama _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız