Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.06.2008 - 13:57 Mesaj konusu:
geçmiş olsun acil şifalar... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Ya bir de kaçıyor ya inanılmaz bir şey. Dostum bari kamera kaydı falan birazcık uğraşsan da, onun da canı sıkılsa biraz. Yani kaçmasa, hemen sana yardım etse tamam ama bırakıp kaçmış bir de. Ya sana daha kötü bir şey olsaydı allah korusun.
Büyük geçmiş olsun.. _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 07.06.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
KORGeneral, korumalı mont almıştım birgün önce bakırköyden daines ama sıcak die sonra getiririm dedim üzerimde motor montu yoktu olsaydı eminim omzum kırılmazdı...
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 07.06.2008 - 15:06 Mesaj konusu:
i_RR_Fun_BaYRaK, çok çok geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış da allah beterinden korumuş "Keşke" demek berbat birşey ama keşke montunu giyseymişsin İnşallah kısa zamanda iyileşirsin. _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 07.06.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. En kısa sürede sağlığınıza ve yeni motorunuza kavuşmanız temennisi ile kaza sezonunun sizin bu kazanızla bitmesini umut ediyorum. _________________ A Rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız