Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dünyanın en pahalı cross motoru 85.000 ytl !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dünyanın en pahalı cross motoru 85.000 ytl !!

dünyanın en pahalı cross motoru 85.000 ytl !!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az bile yazmıs bende ole bi ayaklık olsa 150 000 den asagı satmam Çok gülüyorum
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, makara olsn diye koydum be dostum ilanı biliyorum heralde Bravo

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

tarkan_600, dostum biliyorum yaaa amma büyülttünüz salak degilim anlamıycak makarasına koydm sadece Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hönk Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 07.06.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SANKİ HERKEZ O KADAR GÜZEL EKSİKSİZ İŞ YAPIYORDA ALAYINA GELDİ BÜYÜTMEYE GEREK YOK BENCE SIFIR HATASI YAPMIŞ O KADAR ANLAYAN ANLAMIŞTIR ZATEN

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, gel ortaklaşa alalım şu ayaklıgı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
debutant
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy sizin gibiler yuzunden nereye gitsek carpiliyoruz zaten
Başa dön
debutant Çevrimdışı debutant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debutant, demişki ;
Alıntı:

yunusxy sizin gibiler yuzunden nereye gitsek carpiliyoruz zaten

? ? ?
debutant
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy demiş ki:
bu sahibinden.com da şaşırdı iyice... ben özel ders için ilan vermiştim,atıyorum 100 ytl yazıcağıma 1000 ytl yazdım,ilan çarpıcı olsun diye.bana ilanınızda hata var dediler... Sinirlendim böyle ilanlara ses çıkarmıyolar... Öfkeliyim Öfkeliyim

arkadasta ilanlari carpici yapan biride o yuzden İstemiyorum
Başa dön
debutant Çevrimdışı debutant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debutant, yanlış düşünüyo olabilirsin Bravo
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0 hatası olsun o kadar ßeee Dil çıkarıyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş reyting peşinde galiba Gülümsüyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum bende ne cıkcak dıye baktım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum pazarlık payı varmıymıs?
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS pazarlıksız olurmu hiç ama bunda pazrlık yaparken fiyat düşmüo artıyomu Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

Son Mesajdan 95 saat 5 dakika sonra eklendi:

CbR_BuRRaK, arkadaş reyting peşinde galiba demişsin banamı dedin yoksa ilan sahibinemi anlayamadım ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal