Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ailem ile aramı bozmak üzereyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ailem ile aramı bozmak üzereyim

ailem ile aramı bozmak üzereyim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, sakın ama sakın aramamazlık yapma.onlar senin ailen
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CONSTANTİNE_502;

kardeşim;
motor aşkı böle bişi sen onu alana kadar dünyanın değişmeyecegini sanıp aldıktan sonra yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorsun kendini..
şuan sana kimse söz anlatamaz...

kısacası;
bol bol sayısal loto oyna kardeşim:)
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim kankanın çırağı var kadir herifi gör scooterla nasıl gidiyor yaz kış farketmiyor birkaç kere arkasına bindim harbi uçukladım.yatıyoruz kalkıyoruz tapa gaz valla aklım çıktı.büyük makinayla neler yapar kimbilir.
broken
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boz boz motor için ailenle aranı boz sen kazanırsın bakıyorsunda hangisi önemli ailemi motor mu tabiki bizim doyumsuz isteklerimiz önemli insanın motordan daha değerli nesi olabilirki şu hayatta motor alıp takla attığında nasıl olsa teknik servisteki elemanlar başında rafakatçi olarak kalıyorlar başında senin...
AİLELERİMİZ SAHİP OLDUĞUMUZ EN BÜYÜK DEĞERLERİMİZDİR Çoook seviyorum
Başa dön
broken Çevrimdışı broken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı vardır bu işte bi hikmet takıl sen kafana göre ama pişman olacagın bi iş yapma
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha durumun gercekten cok kotu ama bak bende sana bısey anlatayım...

ben unı.de okurken burs aldım ve hemen babama geldım dedım boyle boylee bursu havadan alıyorum bunu cebıme koyup harcıcagıma harcamıyım gıdeyım kredıyle 125 lık mı alet alayım dedım oda dırek bana su cevabı verdı SENI MOTOR USTUNDE GORURSEM EVLATTLIKTAN RED EDERIM DEDI senın kı gıbı yıkıldım İstemiyorum ama magdem oyle ben de bu evde durmam dedım cıktım evden izmite gıttım 3 gun kaldım geldı aldılar benı sonra bende cok dık kafalı bırısı oldugum ıcın Çok gülüyorum arkadasın 600 F motorunu aldım geldım kapıya benı gordu motora nasıl tedbırlı bındıgımı gordu Bravo yanı ufaktan gozune gırdım aradan seneler gectı tabı sonra ben kapıya motoru cektım baba bak bu benım motor dedım ooo hayırlı olsun aman dıkkat et dedı Gülümsüyorum umarım senınkıler de benım ailem gıbı yumusar ama demeden yapmıcam ben hayatım boyunca hep dık kafalı ve ınat bı ınsan oldum sen sakın benım yaptıklarımı yapma Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 07.06.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün yorumları tek tek okudum....kardeşim senin ailen senin motora vereceğin parayı boşa atılmış para olarak görüyorlar..şirket falandan bahsetmişsin yazlık vs yani maddiyat sorunu yok anlasılan....şansını boşuna zorlama aramam sormam ayaklarını yemezler...durmak yok yola devam çalışmaya devam babanın yanında neden işçiye maaş artı sigorta versinki sen varsın ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12 yıl babanın yanında çalışmışssın babanın yaptıgı büyük yanlış sana motor almak aldırmak senin hakkın hakkını çiynetme git üniye yaşa haaytını izin ve tatil günlerinde bile evine ugrama nasolsa baban para yollayacaktır sonra herşey düzene girer ama babanın yaptıgı büyük ayıp o senn hakkın OK
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek birşey sölemek istiyorum ;
AİLE'NİN KIYMETİNİ İYİ BİL ARKADAŞIM.
burda nedersek boş gerçi ama sana kısaca başımdan geçeni anlatim, yaşım 32 ve babam henüz ben 19 iken vefat etti ,babasız bir hayat okadar zorki bunu yaşamayan bilemez bende çok zorluklar ve kısıtlamalar yaşadım ,ozamanlar bana ettikleri lafların hepsi saçmalık olarak geliyordu fakat şimdi kafayı duvardan duvara vuruyorum ama ne fayda unutmaki ailen birşey yapıyorsa sana karşı tamami ile senin iyiliğin için yapıyorlarbu iyilikleri farkedemezssen sen kaybedersin umarım hayata ve ailene bakış persfektifini değiştirirsin pek tabiki sana hak vermiyorum değilsenin de haklı olduğun yanlar var ama ailenin sana ve hayatına bakışı farklı olduğu için ,bu bakışları farklı algılıyor olabilirsin ama emin ol kardeşim kesinlikle senin için yaşıyorlar bunu iyi belle derim sana üzgünüm başını ağrıtmış olabilirim ama söz konusu ana baba olunca akan sular iner bende.
Umarım herşey dilediğin gibi olur ,hayatında mutluluklar dilerim.
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş aynı durumda olan kişileden biride benim İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bence ailen herşeyden önce gelir.ama 12 yılda az değil
bence aklına ne yatıyosa onu yap. .hem madem baban ikide bir karar değiştiriyo. 'üstünü ben tamamlarım alırsın'demesini açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi Üzgünüm
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA CUMHURİYETİ

MesajTarih: 07.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Re: ailem ile aramı bozmak üzereyim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502 Bak Kardeşim Senin Yazın Üzerinden Değiştirerek Benim Durumum Nerdeyse Aynı

küçüklüğümden beri babamın yanında çalışırım(9 senedir) kendi şirketimizde,ne çocukluğumu gördüm oynadım nede gençliğimde eğlenebildim,arkadaşlarım gezerken,nargileye giderken ben babama yardım ediyordum halada öyle
8 sene önce dedem bi motorla çıkageldi. (yaş 12 o zamanlar) Yeşil Bi Peugeot 103 ama nasıl heycanlıyım,hayatımda hiç motor kullanmamışım.neyseee aldık motoru kullandık (hala da kullanıyoruz). 2 senedir babama artık motorun yetmediğini büyük bi motordan daha çok tehlikeli olmaya başladığını,çok kaydığını,savrulduğunu vsvsvs. bi dünya dert anlattım dediği laf şu "para biriktir,biraz üstünü ben tamamlayım öyle al" ........dünyam yıkıldı.......[/quote]

Ben Ne Yaptım İşe Gitmemeye ve İş Yavaşlatmaya Gittim Babam "Hayırdır" Diye Sorunca da "Para Lazım Baba Böyle Olmuyo Daha Motor Alıcam" Deyiverdim.Sonuç Biraz Tartışma ve Başka Yerde Çalışacam Blöfümü Yedi ve Beni Maaşa Bağladı...Bende Ekimde İzmire Gidicem Kursum Var.Ama Gidene Kadar Biraz Param Birikiyo Dönünce de Biraz Daha Çalışarak Motoru Seneye Yaza Almayı Düşünüyorum Yapacak Birşey Yok Yani Çok Genç Var Bizim Durumumuzda Maalesef İstemiyorum
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.06.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kardeşim senin durumun da zor... Ama şunu da söylemek istiyorum bu işlerde en başta sabır lazım. Yani diğer arkadaşların görüşlerine katılıyorum önce aile daha sonra motor sevgisi.
Yanlız sana bi tüyo vereyim, senin anlattığına göre babanla konuşup ikna ediyorsun ama baban genelde akşama cayıyosa işin içinde asıl olaya karşı kişi annendir, önce onun rızasını almaya bak Göz kırpıyorum neredenmi biliyorm benzer bi hikaye bende de oldu babam tam bişeye karar verse yarın vazgeçiyodu ki asıl izin vermeyenin annem olduğunu anlayınca olabilecek tüm yolları (kendimi acındırma, rica, minnet, yalvarma vs Gülümsüyorum ) deneyip annemi ikna edince babamın olmaz dediğini 1 kere bile görmedim ...
haa yanlız benim motor olayım daha farklı oldu kendi paramı biriktirdim abimde maddi yardımda bulundu ve motorumu öyle aldım Gülümsüyorum yani biraz emrivaki yaptım. çünkü motor konusuna kesinlikle karşıydılar...
Yani benim taktiğim aileni üzme ve yapacağından da geri kalma taktiğiydi Bravo
bu nedenle sende ailenle tartışacağına bi şekilde ufaktan ufaktan kendi paranı biriktir, paran tamam olunca onlarında rızasını alıp motorunu öyle al, rızalarını alamasanda paran oldumu motorunu yine alırsın Çok gülüyorum
haa birde belirteyim motoru aldıktan sonra ailem bana nedense hiç kızmadı. hayırlı olsun dendikten sonra 1 hafta içinde tüm ev halkı motor sever oldu Çok gülüyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnan çok üzüldüm durumuna. Bende benzer şeyler yaşadım. Ancak ailemden ayrı yaşayıp maddi özgürlüğümü kazandıktan sonra alabildim motorumu

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 09.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş o kadar acele etme. belki bana kızacaksın ama aileden kurtulmak için sırf 2 yıllığa gidersen hata yaparsın ki öyle değil iki sene aramamak 2 hafta sonra aradığının farkına varacaksın. nice askerler gelip geçiyor önümüzden ailesi ile kanlı bıcaklı olupta ayrlık faktörü girince araya herşey unutup gidiyor. şuan motoru aldın diyelim bu yılda gittin izmire orada haşlığını okul masraflarına mı yetireceksin motora mı?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal