Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 168 Nereden: izmir-güzelyalı
Tarih: 07.06.2008 - 11:41 Mesaj konusu:
CONSTANTİNE_502;
kardeşim;
motor aşkı böle bişi sen onu alana kadar dünyanın değişmeyecegini sanıp aldıktan sonra yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorsun kendini..
şuan sana kimse söz anlatamaz...
Tarih: 07.06.2008 - 11:45 Mesaj konusu:
valla benim kankanın çırağı var kadir herifi gör scooterla nasıl gidiyor yaz kış farketmiyor birkaç kere arkasına bindim harbi uçukladım.yatıyoruz kalkıyoruz tapa gaz valla aklım çıktı.büyük makinayla neler yapar kimbilir. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
boz boz motor için ailenle aranı boz sen kazanırsın bakıyorsunda hangisi önemli ailemi motor mu tabiki bizim doyumsuz isteklerimiz önemli insanın motordan daha değerli nesi olabilirki şu hayatta motor alıp takla attığında nasıl olsa teknik servisteki elemanlar başında rafakatçi olarak kalıyorlar başında senin...
AİLELERİMİZ SAHİP OLDUĞUMUZ EN BÜYÜK DEĞERLERİMİZDİR
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5974 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 07.06.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
vallaha durumun gercekten cok kotu ama bak bende sana bısey anlatayım...
ben unı.de okurken burs aldım ve hemen babama geldım dedım boyle boylee bursu havadan alıyorum bunu cebıme koyup harcıcagıma harcamıyım gıdeyım kredıyle 125 lık mı alet alayım dedım oda dırek bana su cevabı verdı SENI MOTOR USTUNDE GORURSEM EVLATTLIKTAN RED EDERIM DEDI senın kı gıbı yıkıldım ama magdem oyle ben de bu evde durmam dedım cıktım evden izmite gıttım 3 gun kaldım geldı aldılar benı sonra bende cok dık kafalı bırısı oldugum ıcın arkadasın 600 F motorunu aldım geldım kapıya benı gordu motora nasıl tedbırlı bındıgımı gordu yanı ufaktan gozune gırdım aradan seneler gectı tabı sonra ben kapıya motoru cektım baba bak bu benım motor dedım ooo hayırlı olsun aman dıkkat et dedı umarım senınkıler de benım ailem gıbı yumusar ama demeden yapmıcam ben hayatım boyunca hep dık kafalı ve ınat bı ınsan oldum sen sakın benım yaptıklarımı yapma _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.06.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
bütün yorumları tek tek okudum....kardeşim senin ailen senin motora vereceğin parayı boşa atılmış para olarak görüyorlar..şirket falandan bahsetmişsin yazlık vs yani maddiyat sorunu yok anlasılan....şansını boşuna zorlama aramam sormam ayaklarını yemezler...durmak yok yola devam çalışmaya devam babanın yanında neden işçiye maaş artı sigorta versinki sen varsın ya _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
12 yıl babanın yanında çalışmışssın babanın yaptıgı büyük yanlış sana motor almak aldırmak senin hakkın hakkını çiynetme git üniye yaşa haaytını izin ve tatil günlerinde bile evine ugrama nasolsa baban para yollayacaktır sonra herşey düzene girer ama babanın yaptıgı büyük ayıp o senn hakkın _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 07.06.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
tek birşey sölemek istiyorum ;
AİLE'NİN KIYMETİNİ İYİ BİL ARKADAŞIM.
burda nedersek boş gerçi ama sana kısaca başımdan geçeni anlatim, yaşım 32 ve babam henüz ben 19 iken vefat etti ,babasız bir hayat okadar zorki bunu yaşamayan bilemez bende çok zorluklar ve kısıtlamalar yaşadım ,ozamanlar bana ettikleri lafların hepsi saçmalık olarak geliyordu fakat şimdi kafayı duvardan duvara vuruyorum ama ne fayda unutmaki ailen birşey yapıyorsa sana karşı tamami ile senin iyiliğin için yapıyorlarbu iyilikleri farkedemezssen sen kaybedersin umarım hayata ve ailene bakış persfektifini değiştirirsin pek tabiki sana hak vermiyorum değilsenin de haklı olduğun yanlar var ama ailenin sana ve hayatına bakışı farklı olduğu için ,bu bakışları farklı algılıyor olabilirsin ama emin ol kardeşim kesinlikle senin için yaşıyorlar bunu iyi belle derim sana üzgünüm başını ağrıtmış olabilirim ama söz konusu ana baba olunca akan sular iner bende.
Umarım herşey dilediğin gibi olur ,hayatında mutluluklar dilerim. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 07.06.2008 - 19:41 Mesaj konusu:
abi bence ailen herşeyden önce gelir.ama 12 yılda az değil
bence aklına ne yatıyosa onu yap. .hem madem baban ikide bir karar değiştiriyo. 'üstünü ben tamamlarım alırsın'demesini açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi _________________ YİĞİT ATSIZ , DELİKANLI MOTORSUZ OLMAZZ!!!!
(İNŞ.GÜNÜN BİRİNDE BENDE ALICAM)))
fatihalmali@gmail.com
constantine_502 Bak Kardeşim Senin Yazın Üzerinden Değiştirerek Benim Durumum Nerdeyse Aynı
küçüklüğümden beri babamın yanında çalışırım(9 senedir) kendi şirketimizde,ne çocukluğumu gördüm oynadım nede gençliğimde eğlenebildim,arkadaşlarım gezerken,nargileye giderken ben babama yardım ediyordum halada öyle
8 sene önce dedem bi motorla çıkageldi. (yaş 12 o zamanlar) Yeşil Bi Peugeot 103 ama nasıl heycanlıyım,hayatımda hiç motor kullanmamışım.neyseee aldık motoru kullandık (hala da kullanıyoruz). 2 senedir babama artık motorun yetmediğini büyük bi motordan daha çok tehlikeli olmaya başladığını,çok kaydığını,savrulduğunu vsvsvs. bi dünya dert anlattım dediği laf şu "para biriktir,biraz üstünü ben tamamlayım öyle al" ........dünyam yıkıldı.......[/quote]
Ben Ne Yaptım İşe Gitmemeye ve İş Yavaşlatmaya Gittim Babam "Hayırdır" Diye Sorunca da "Para Lazım Baba Böyle Olmuyo Daha Motor Alıcam" Deyiverdim.Sonuç Biraz Tartışma ve Başka Yerde Çalışacam Blöfümü Yedi ve Beni Maaşa Bağladı...Bende Ekimde İzmire Gidicem Kursum Var.Ama Gidene Kadar Biraz Param Birikiyo Dönünce de Biraz Daha Çalışarak Motoru Seneye Yaza Almayı Düşünüyorum Yapacak Birşey Yok Yani Çok Genç Var Bizim Durumumuzda Maalesef _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
Valla kardeşim senin durumun da zor... Ama şunu da söylemek istiyorum bu işlerde en başta sabır lazım. Yani diğer arkadaşların görüşlerine katılıyorum önce aile daha sonra motor sevgisi.
Yanlız sana bi tüyo vereyim, senin anlattığına göre babanla konuşup ikna ediyorsun ama baban genelde akşama cayıyosa işin içinde asıl olaya karşı kişi annendir, önce onun rızasını almaya bak neredenmi biliyorm benzer bi hikaye bende de oldu babam tam bişeye karar verse yarın vazgeçiyodu ki asıl izin vermeyenin annem olduğunu anlayınca olabilecek tüm yolları (kendimi acındırma, rica, minnet, yalvarma vs ) deneyip annemi ikna edince babamın olmaz dediğini 1 kere bile görmedim ...
haa yanlız benim motor olayım daha farklı oldu kendi paramı biriktirdim abimde maddi yardımda bulundu ve motorumu öyle aldım yani biraz emrivaki yaptım. çünkü motor konusuna kesinlikle karşıydılar...
Yani benim taktiğim aileni üzme ve yapacağından da geri kalma taktiğiydi
bu nedenle sende ailenle tartışacağına bi şekilde ufaktan ufaktan kendi paranı biriktir, paran tamam olunca onlarında rızasını alıp motorunu öyle al, rızalarını alamasanda paran oldumu motorunu yine alırsın
haa birde belirteyim motoru aldıktan sonra ailem bana nedense hiç kızmadı. hayırlı olsun dendikten sonra 1 hafta içinde tüm ev halkı motor sever oldu
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 07.06.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
İnan çok üzüldüm durumuna. Bende benzer şeyler yaşadım. Ancak ailemden ayrı yaşayıp maddi özgürlüğümü kazandıktan sonra alabildim motorumu _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
kardeş o kadar acele etme. belki bana kızacaksın ama aileden kurtulmak için sırf 2 yıllığa gidersen hata yaparsın ki öyle değil iki sene aramamak 2 hafta sonra aradığının farkına varacaksın. nice askerler gelip geçiyor önümüzden ailesi ile kanlı bıcaklı olupta ayrlık faktörü girince araya herşey unutup gidiyor. şuan motoru aldın diyelim bu yılda gittin izmire orada haşlığını okul masraflarına mı yetireceksin motora mı? _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız