Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 41, 42, 43  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, dostum uzayacak bişey yok! honda kaliteden ödün verip fiyatını ucuzlatacak olsa tüm dünyada bunu yapar! böyle bişeyde söz konusu değil çünkü honda olması gereken rakamlara satılıyor! bu sekildede kar elde ediyor! avrupada 600RR dan ucuz olan bir R6 burda 600RR dan 5.000ytl pahalı gecen sene 7.000ytl pahalıydı! bunun baska bi açıklaması varmı?? 1000RR da bir sorun olduğunu sanmıyorum,sina Afyoneri abi dahil bir çok usta özellikle sansumanına övgüler yağdıyor! tolga uprak makina için mükemmel diyor! benim rodaj yaptığım makinada bir sorun olcagını sanmıyorum ve kaldıki o sanzuman indirdik diyen kişilerden çok daha fazla sıkar OnurKaraca!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR61, yazdıkalrından birşey anladıysam arap olam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
GhostEnduro, honda türkiye A.Ş olduğu için aracı ditribütör olmadan direk gelir fiyatlarının uygun olmasının sebebi budur! yurt dışı fiyatlarını arastırırsan honda fiyatlarının burda 6-8bin ytl ucuz olduğu yamaha ile aynı hatta pahalı olduğunu görürsün!!(600RR-r6)

Kesinlikle katılıyorum OK OK OK
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış anlaşılmasın 08 1000RR çok güsel bir makine bende çok beyeniyorum ama problemleride yok değil Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, sen bizzat şahit oldun mu sorun çıkardığına

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meyve veren ağaç taşlanır. Çok gülüyorum
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, Bravo

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
GSXR61, yazdıkalrından birşey anladıysam arap olam

rakamlar ile olaya mantıklı bir açıklama getirdim bunda anlaşılmayacak bişey yok. Piyasada yoğunlukta olan (a) marka daha çok göze çarpar her yönden Piyasada az olan (b) marka göze çarpmaz arıza yapsa bile çünkü arka plandadır.
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN Niyetim hondayı kötülemek yada kötülemek isteyenlere destek vermek değil, yada seninle honda yamaha ayrımı yapmak değil, benim gözlemim bu, dikkat ettiysen son yıllarda dedim! 30.000 de ve 40.000 de olan motorlar en az 3-4 yıllıktır. Ben öncesi konusunda hondaya bişey söylemedim. Hondanın kalitesini ben de taktir ederdim ama dediğim gibi son çıkan motorlar hakkındaki düşüncem malesef budur. Honda ile 50.000 i aşkın km yaptım sorunsuz olarak ... 08 1000rr ve diğer 08 modeller için biraz daha beklemek gerek, eskilere dayanarak konuşuyorsunuz şu an. Yarın öbür gün bu fikirleriniz değişebilir.

En son GhostEnduro tarafından 07.06.2008 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GhostEnduro Çevrimdışı GhostEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginç kulancı hatası gibi bişedir bence 2000 km 2litre yağ yakan bi makineni egsozundan masvavi duman çıkması icab eder
ayrıca şanzuman nasıl dağılmış anlamadım ya aşırı zorlama gibi bişey
veya bilinçsiz vites değiştirme gibi bir olaydır rodaj çok önemli
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herhalde kullanan arkadşlar daha debriyaj die bir şeyin varlığından habersiz

kanuni tiger 250
Başa dön
muhammed21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

hondada oldugu gibi o da hatalı üretim yaptıysa

valla 12yıldır motorların içindeyim,15 yıldan fazladır motor hastasıyım,hondanın hatalı bir üretim yapacagını sanmıyorum,zaten böyle bir üretim varsa tüm makinalarda olur bunlar seri üretimdir! yurt dışında toplanan R6 lar vardı örnek!! birkaç makinada olusan sorunların temelinde %95 sürücü hatası yatar! yoksa honda kendi hatası olmayan olaylarda bile izmirde yasandı rodajda olduğu halde asırı gazlanan 600RR patladı honda sürücüye yinede yeni 0km makina verdi! bunu erbil de bilir!

[b]berhan abi bu patlıyan 600RR 15-17 yasındakı cocukmuydu?1000RR alıcam diye tutturan?[b]
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.06.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar burda marka kavgasının asıl sebebi bazı arkadaşlardır ben butun markalarıda kullandım hepside saat gibiydi honda düşmanı degilim ama biri hondaya laf eden oldumu iyi atıp tutuyor ama aynı şahıs başka markalar oldumu butun sorun yapmış markarı vede sahiplerini tek tek sayıyor buna kızdıgım için burda cevap yazıyorum yoksa hondaya lefım yok saglam motor
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.06.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

berhan abi bu patlıyan 600RR 15-17 yasındakı cocukmuydu?1000RR alıcam diye tutturan

hayır o arkadas kaza yaptı!!
benim dediğim olay 2005 movistardır! rodajda gazlamalar yuzunde blok çatlattı!

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

tarkan_600, yazılarına dikkat et,dostca bi uyarı!! seninle bi ikili oynarım aklın hayalin durur!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.06.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, +1 abi antihonda olmamak lazım Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 41, 42, 43  Sonraki
4. sayfa (Toplam 43 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal