Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.06.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
GhostEnduro, dostum uzayacak bişey yok! honda kaliteden ödün verip fiyatını ucuzlatacak olsa tüm dünyada bunu yapar! böyle bişeyde söz konusu değil çünkü honda olması gereken rakamlara satılıyor! bu sekildede kar elde ediyor! avrupada 600RR dan ucuz olan bir R6 burda 600RR dan 5.000ytl pahalı gecen sene 7.000ytl pahalıydı! bunun baska bi açıklaması varmı?? 1000RR da bir sorun olduğunu sanmıyorum,sina Afyoneri abi dahil bir çok usta özellikle sansumanına övgüler yağdıyor! tolga uprak makina için mükemmel diyor! benim rodaj yaptığım makinada bir sorun olcagını sanmıyorum ve kaldıki o sanzuman indirdik diyen kişilerden çok daha fazla sıkar OnurKaraca!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
GhostEnduro, honda türkiye A.Ş olduğu için aracı ditribütör olmadan direk gelir fiyatlarının uygun olmasının sebebi budur! yurt dışı fiyatlarını arastırırsan honda fiyatlarının burda 6-8bin ytl ucuz olduğu yamaha ile aynı hatta pahalı olduğunu görürsün!!(600RR-r6)
Kesinlikle katılıyorum _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
yanlış anlaşılmasın 08 1000RR çok güsel bir makine bende çok beyeniyorum ama problemleride yok değil _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
GSXR61, yazdıkalrından birşey anladıysam arap olam
rakamlar ile olaya mantıklı bir açıklama getirdim bunda anlaşılmayacak bişey yok. Piyasada yoğunlukta olan (a) marka daha çok göze çarpar her yönden Piyasada az olan (b) marka göze çarpmaz arıza yapsa bile çünkü arka plandadır. _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1273 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 07.06.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
SRAD-HAN Niyetim hondayı kötülemek yada kötülemek isteyenlere destek vermek değil, yada seninle honda yamaha ayrımı yapmak değil, benim gözlemim bu, dikkat ettiysen son yıllarda dedim! 30.000 de ve 40.000 de olan motorlar en az 3-4 yıllıktır. Ben öncesi konusunda hondaya bişey söylemedim. Hondanın kalitesini ben de taktir ederdim ama dediğim gibi son çıkan motorlar hakkındaki düşüncem malesef budur. Honda ile 50.000 i aşkın km yaptım sorunsuz olarak ... 08 1000rr ve diğer 08 modeller için biraz daha beklemek gerek, eskilere dayanarak konuşuyorsunuz şu an. Yarın öbür gün bu fikirleriniz değişebilir. _________________ 0 rh+
En son GhostEnduro tarafından 07.06.2008 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
çok ilginç kulancı hatası gibi bişedir bence 2000 km 2litre yağ yakan bi makineni egsozundan masvavi duman çıkması icab eder
ayrıca şanzuman nasıl dağılmış anlamadım ya aşırı zorlama gibi bişey
veya bilinçsiz vites değiştirme gibi bir olaydır rodaj çok önemli
valla 12yıldır motorların içindeyim,15 yıldan fazladır motor hastasıyım,hondanın hatalı bir üretim yapacagını sanmıyorum,zaten böyle bir üretim varsa tüm makinalarda olur bunlar seri üretimdir! yurt dışında toplanan R6 lar vardı örnek!! birkaç makinada olusan sorunların temelinde %95 sürücü hatası yatar! yoksa honda kendi hatası olmayan olaylarda bile izmirde yasandı rodajda olduğu halde asırı gazlanan 600RR patladı honda sürücüye yinede yeni 0km makina verdi! bunu erbil de bilir!
[b]berhan abi bu patlıyan 600RR 15-17 yasındakı cocukmuydu?1000RR alıcam diye tutturan?[b] _________________ ßénim Olacaksın ♥600RR♥
Tarih: 07.06.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
arkadaşlar burda marka kavgasının asıl sebebi bazı arkadaşlardır ben butun markalarıda kullandım hepside saat gibiydi honda düşmanı degilim ama biri hondaya laf eden oldumu iyi atıp tutuyor ama aynı şahıs başka markalar oldumu butun sorun yapmış markarı vede sahiplerini tek tek sayıyor buna kızdıgım için burda cevap yazıyorum yoksa hondaya lefım yok saglam motor _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.06.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
Alıntı:
berhan abi bu patlıyan 600RR 15-17 yasındakı cocukmuydu?1000RR alıcam diye tutturan
hayır o arkadas kaza yaptı!!
benim dediğim olay 2005 movistardır! rodajda gazlamalar yuzunde blok çatlattı!
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
tarkan_600, yazılarına dikkat et,dostca bi uyarı!! seninle bi ikili oynarım aklın hayalin durur!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız