motor fiyatları artık kimsenin umrumda değil yukarıda bir arkadasın yazdıgı gibi bu ülkede hiç bi b.k yiyilmez anca adam aksam evine nasıl ekemek götürüor onu dusunur oldu
Tarih: 07.06.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
e tabi artık öyle oldu.ama yinede ülkeyi bu duruma getirenlerin şakşakçısı çok.nereye varacaz böyle belli değil. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
valla esnaflar kan ağlıyor
bende bi esnafım
hep tahrik oluyorum gidiyim sıfır bi maki. patlatym diyorum ama
döt yemiyor
yarına ne olacağı belli değil
kredi borcu olmayan bi tane adam yok
herkesin aklındaki tek sey
"borclarımı bitiriyim baska bişi istemiyorum"
bu olaydan büyükler daha cok etkileniyo cünkü sabit giderleri cok fazla
ve işler sürekli krediyle dönüyo
ne diyelim allah yardımcımız olsun böyle giderse yakında ekmek bulamıycaz...
bu fiyat artışına neden olan yüksek gümrük vergileri ve kotalar aslında bir ülkedeki yerli üreticiyi koruyup,
milli paranın yurt dışına çıkışının engellenerek ülke içinde istihdam yaratmak amacıyla uygulanır
FAKAT maalesef güzel ülkemizde bu amaç güdülmemektedir. ne yerli üreticiye teşvik var nede bir üretim ve sanayiileşme hamlesi...
yani yurt içinde bulunmayan vede üretilmeyen bir cihaza bukadar yüksek vergiler yüklemek akıl alır gibi değil.
tek kelimeyle parayı veren düdüğü çalsın fakir de ne halt ederse etsin demeye çalışıyorlar...
olan yine bizim fakir halkımıza oluyor
eee maliye bakanının tuzu kuru tabi
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2551 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 08.06.2008 - 00:07 Mesaj konusu:
3 5 iş yapıp göz boyadılar ondan sonra da "Tayyip sen bizim her şeyimizsin" dediler. "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" dediler yine alkışladılar. Zamlarla, vergilerle kazığı çaktılar kökünden, yine alkışladılar. Türk firmaları birer birer gavurlara satıldı, yine alkışladılar... Daha neleeer neler yaptılar, yine alkışladılar. Kusura bakmasın kimse ampullülere oy verenler sadece YALAKA VE SÜZME APTALLAR. İstanbul'a özel benzin zammı yürürlüğe girmiş. YİNE ALKIŞLAYACAKLAR. Daha ne denilebilir ki? _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
adamlar fiyat yükselttikçe motor satışları artıyor
bu durumda kim fiyatları indirir,anca millete bindiriyorlar,hadi almasın bakayım kimse motor o zaman fiyatlar nasıl iniyormuş hepimiz görelim cebinde parası olan gidiyor bakkaldan ekmek alır gibi motor alıyor,olan yine parası olmayana oluyor,biz hep bakan oluyoruz,sadece bakıyoruz ONLARA.........! _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
her şey farklı artık fz 1000 fazer satış fıyatı 26 bin ytl kusur motoruna bınmemıssın prırl pırıl duruyo 2006 model 8000 km 16 bin ytl fiyat veriyolar .almasıda dert satmasıda motor piyasası eskisi gibi degil bu gidişle olamıycakta zevk içinde bu kadar şeye katlanılmaz zaten zevk vermio bir yerden sonra osu busu bitmıo benzin deseniz zten bir olay _________________ (Fz 1000 Fazer ) artık yok
(dragstar 1100)
(aprillia sr 50 )
(asya 150 t )
Valla ben de bekliyorum dört gözle bu fiyatların dümesini.Aa arkadaşların yazdığı üzere pek düşeceğe de benzimiyo ki bu zmaana kadar düşmemiş 0 makina fiyatları...
Tarih: 08.06.2008 - 23:49 Mesaj konusu: fiyatlar daha da artar
bizi üç beş zibidi gibi gören efendileri kınıyorum.zaten bu beceriksizlerin elinden ne beklenirdi.ekonomi dibe vurmuş.bir dahaki seçimde yüzde seksen alırlarsada hiç şaşırmam.tuhaflıklar ülkesi.
Tarih: 09.06.2008 - 09:16 Mesaj konusu:
arkadaşlar dün akşam flash tv de bi tartışma programında ilginç şeyler konuşuldu.o zammı bu zammı buzdağından kopupta önümüze gelen küçük bi kırıntı.en çarpıcı olanını hemen söyleyim mademki konumuzda benzin mevzuuda geçiyor.son 6 yılda türkiyeye 28 milyar dolarlık petrol ithalatı olmuş.bunun 9 milyar doları gümrükten geçmiş yani yasal yollarla kuralına uygun olarak getirilmiş geri kalan 19 milyar dolarlık kısmı ise kaçak yollarla getirilmiş.hesapta mevcut hükümet 2005 yılında bu hususta bir komisyon kurmuş ama hava civa tabi görünen ortada. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Tarih: 09.06.2008 - 10:38 Mesaj konusu:
motoru teşvik etmedikçe bu mallar benzinde patlar trafikte zulüm olur ama kendileri düşünsün hiç yürümeyen trafik motorcular için hem en güvenli hem en eğlenceli trafiktir. aralarından akarak gideriz onlarda bakar mersolardan _________________ Ra hiç doğmadı, doğurulmadı; o herşeyden önce vardı, zamandan bile önce ve sonrasında da var olacaktır!
Tarih: 09.06.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
esnaf batmışşşş
Elazığ'da görünen o
İnsanlar kredi cekiyor araba alıyor ev alıyor piyasaya para girmiyor
ama artık evde alamıyorlar inşaatda durdu bizim müteahitlik firmamız var yıllardır arazi alıp kat karşılığı satarız Elazığ'ın en köklü müteahitleri bile inşaatlarını durdurmuş.
Demir 1.80YTL _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız