Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda dort japon arasinda en buyuk imkanlara sahip firmadir. Ama bu demek degildir ki Hatali Honda fabrikadan cikmayacak.

Bir uretim process inde yapilan hata ve bunun gec farkedilmesi sirasinda binlerce motor uretiliyor ve satisa gonderiliyor. Eger bu sorun bir kullanici hatasi degil ise bir recall olucaktir. Bu Honda nin saglamligini etkilemez. Bugun aldiginiz seri uretim aletler ayni fabrikadan ciksa bile, cok farkli olabiliyor. bunu herhangi bir fabrika sahibi ve ya gormus icinde calismis biri bilir.

Gelelim Honda yedek satistan para kazanmaya calisiyor diyen arkadaslara...

Ekran karsisinda sayenizde buyuk bir kahkaha patlattim.

Arkadasim dusun bakalim bir malin adi kalitesize cikarsa satislari duser mi artar mi? Satislari dusen firma kime yedek parca satacak??

Simdi dersin millet cinliye biniyor honda da ucuz ondan aliyorlar... 20000 YTL turk vatandasi icin az para degil ve bu bir hobi araci, cinli motor gibi is icin kullanilmiyor! Bunlari da goz onune almanizi isterim.
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s,
Alıntı:

bu bir hobi araci, cinli motor gibi is icin kullanilmiyor! Bunlari da goz onune almanizi isterim.
göz önüne almakmı?? kardesim millet fırsat bekliyormuş laf etmek için!!adamlarda haklı ne yapsınlar!
en kaliteli en buyuk japon firması honda!!
en hızlı ve en güçlü makinalarda birsene suzukide bir sene kawada!! ee YAMAHAYA ne kaldı!! ennn yakışıklı!! alıp boy boy resim cekin baska bişeye yaramaz zaten!!
Alıntı:

Gelelim Honda yedek satistan para kazanmaya calisiyor diyen arkadaslara...

kardesim laf edecekleri tek konu burası!! ne yapsınlar belki tutar yiyen cıkar! ticaretten ekonomiden anlamayan üyeler varsa yiyeyn olur diye umut ediyorlar işte!!
ayrıcabmwf800s, honda ucuz değil! diğer markalar çokkk fena durumda olay bu! eger honda politika olarak ucuz satsa ve avrupada ve ABD de bu sekilde politika izlemezmi?? yurt dışı fiyatlarına bakmaktan aciz milletiz ama laf olsun torba dolsun diye yaz ciz baska icrarat yok!!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İllaki 4 Büyük Japonun çıkardığı makinaların belli serilerinde arızalar hatalar olabiliyor.. Fakat bu hata ve arızalar o markanın hemen karalanması yada karalamaya çalışılması anlamına gelmez..
Yeni kasa 08 RR lara artık yağ çubuğu koymuşlar;
2008 1000 RR sahibi yakın arkadışım 1000 bakımında koyulan yağ aradan 4 gün geçtikten sonra tesadüfen yağ çubuğuna bakıyorduk ve çubukta yağ göremedik.. 1 litre yağ ekledik çubukta yine yağ yok.. 2. litre yağı koyduk sonra anca anca göründü çubukta yağ.. Fakat bu olay 08 1000 RR sahibi olan diğer hiç bir arkadaşımda yok..
Dampere gelirsek; İlk kullandığım gün söledim zaten 04 - 07 kasa RR ların damperinden daha zayıf kalıyor yeni nesil damper..

SRAD-HAN, Senin bulunduğun mevkideki Yamaha servisi parçayı 2 ayda getiremiyor olabilir, Fakat biz istanbulda Samura Motor ve Daytonadan çok rahat 4 hafta en geç 6 haftada alıyoruz yedek parçamızı..

ekamba, Bu tip hata ve arızalar o markayı kötülemez yada karalamaz.. Honda gerçektende yaptığı makinalarda sağlamlığa çok önem veren ve sağlamlıkla ismini duyurmuş bir markadır ve buna kesinlikle itirazım yoktur..

SRAD-HAN, Ayrıca Yamaha hakkında sölediğin arızalar belkide senin yakın çevrendeki o arkadaşlarına denk gelmiştir. Bu iş gerçekten şans işi..
2007 yılında sıfır 1000 RR alan arkadaşımın daha 1000 km ye gelmeden şanzıman dağıtmıştı ve ben bile olayın ne olduğunu anlayamamıştım.. Neticede honda makinanın yerine tekrar sıfır bir makina iade etmişti.. Bu olayda hondanın kötü olduğu anlamına gelmez..
Ben honda hakkında okadar olumsuz şeyler gördümkü ama hala hondaya sağlam ve kaliteli diyorum ve hepte arkasındayım..
Fakat sen neden Yamaha hakkında En küçük bir şey duyduğunda yada gördüğünde Hemen fena bir şekilde kötüleyip karalıyorsun buna hiç anlam veremiyorumm..
Saygılar...
SBSY TEAM

En son joe_santana tarafından 08.06.2008 - 01:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, izmirde 2 yamaha yetkisi var! ve durum böyle! sadec bizim için gecerli değildi durum! diğer bayi getiremedi bide siz deneyin diyen çok müsteri oldu!! aynı sey diğer bayi içinde olmuştur!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rott
Üye
Üye

Nereden: soma45

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işler böyle...
SRAD-HAN, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ...
yc_, senin kawa sırf kalite dostumm Dil çıkarıyorum
yamaha,kawa İN,honda OUT..
HONDAA HAYAT ONDA!!! Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

YAMAHAYA ne kaldı!! ennn yakışıklı!! alıp boy boy resim cekin baska bişeye yaramaz zaten!!

Delirdim Delirdim
Başa dön
rott Çevrimdışı rott Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
900rr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeeet

ekamba ciddiye almaya deymeyecek biri bence hiç muhattap olmamak lazım OK
Başa dön
900rr Çevrimdışı 900rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 08.06.2008 - 04:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

900rr demiş ki:
eveeeet

ekamba ciddiye almaya deymeyecek biri bence hiç muhattap olmamak lazım OK

kardeşim eşantiyondan mı çıktın ?

ciddiye almayacaksan başlığı kirletme.
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 08.06.2008 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Honda yedek parca satisindan para kazanmaya calisiyor.

Bu dusunce gercekten sacma olmus. Bu muhabbeti ortaokul yillarinda benim siniftaki cocuklar yapardi. Cok mantiksizca bir fikir. Gerekeni bmwf800s soylemis zaten.

Başa dön
slowokan şimdi Çevrimiçi slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 08.06.2008 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yurdisindayim burada fazlasiyla racing var ve forumlari takib ediyorum ve degisik markali SS makineli baya arkadas var fakat nedense burada hic böyle problemler görmuyorum veya forumlarda bulamiyorum, neden acaba hep bu olaylar Turkiyede oluyor? Herkezin bi tanidigi var yok gecen sene R1 yatak sardi yok yakin bi abinin GSXR i Debriaj patlatti yok arkadasimin ZX10 u yag yakiyor gibi herkez söyleniyor? Nedense bu tur sorunlar hep turkiyede cogunlukla peydah oluyor?

En son snakeplisken tarafından 2008-06-07, 23:21:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000rr ın boyle sorunlar cıkardını duyunca sok oldum gerçi ne kadar dogrudur onu bılemem bencede burda anti hondacılar bu fırsattan yararlanmakta hondanın ne kadar kaliteli ve saglam bır motor oldugunu herkes biliyor. Sonucta 1000rr da bi motor ve hata olabılır ama eminimki honda kalitesinden odun vermez ve boyle bir hata varsa duzeltır cunku ismini lekelemezz aynı sorun yamahada yaşansa hiç bişey olmazdı yani yamaha tarihe karısmazdı ama honda da olunca ilk hatasında tarihe karısır cunku hondayı herkez hazmedemıyo belki ondandır

bence srad-han abim dogru konusuyor bi bildiği varki konusuyor herkes bi kullanıcı olarak yazarken o daha fazlasını yapmıs yamahanın ıcındeymıs bence normal bir kullanıcıdan daha cok bılgı sahıbıdır ve konustuklarıda gayet mantıklı Alkışlıyorum
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Nightmare91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nooolii yafff burda İstemiyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wuuuu bu konu cıddı anlamda sarsıntı yaratır Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha'nın yedek parça fiyatları daha ucuz olabilir ama önemli olan anında bulunmaması ve uzun süre bekletmeleri.pek alakası yok ama çok yakın tanıdığımda da tdm 850 var ve tek bir parça için motor 1 ay yattı ve parça özel siparişle japonya'dan geldi çünkü türkiye'de yoktu.bu topic'te duyduklarıma rağmen yinede honda hayat onda diyorum OK
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 08.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 ay yattı ve parça özel siparişle japonya'dan geldi

1 ayda japonyadan gelen parça Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 08.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çok yakın tanıdığımda da tdm 850 var ve tek bir parça için motor 1 ay yattı

izmir il jandarma teskilastına ait 2 tdm900 1 aydan fazla diğer seviste yattı,arka diskleri gelmediği için,bize geldiler 1aydan fazlada bizde yattı ama hala gelmedi arka diskler! tornada bişeyler yaptık yolladık,il jandarmada kavga etmediğimiz komutan kalmadı nerdeyse içeri atcaklardı artık hergun kavga!!adamlar haklı parca gelcek diyoruz ama yok!!! Beğenmedim adamlarda zaten honda varaderoya gectiler!! izmir yunusları gibi!! İyi fikir
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Sonraki
7. sayfa (Toplam 42 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal