Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkdaslar stkanunı gt250 mı yoksa er-5 mı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkdaslar stkanunı gt250 mı yoksa er-5 mı

arkdaslar stkanunı gt250 mı yoksa er-5 mı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
darklord1988
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.06.2008 - 00:00    Mesaj konusu: arkdaslar stkanunı gt250 mı yoksa er-5 mı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arakdslar motorumu buyutmeye karar verdım ama hangısını alacagımı bılmıyorum yardım
Başa dön
darklord1988 Çevrimdışı darklord1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 08.06.2008 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cevabını kendinde biliyorsun.. kalbinin sesini dinle Çok gülüyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 08.06.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darklord1988, arkadaşım bak çok falso bir topik

1 - ) kawasaki ile hyosung u karşılaştırıyorsn biri japon biri çin
2 - ) naked ile race makina karşılaştırıyorsun

sana burda kimden ne cavap almayı nereye varmayı bekliyorsun ?

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 08.06.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, hyosung çin degil kore.
darklord1988, er-5 al hem daha güçlü hemde japon makınası.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06, Çok gülüyorum aynı .okun laciverdi işte ne fark eder

Alıntı:
hyosung çin degil kore

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah temiz bir ER-5 elbette..düşünmeye bile gerek yok....

En son reont tarafından 08.06.2008 - 10:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devrimRR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er 5le gt yı birbirine karıştırma ama ne olursa olsun kawadan da şaşma her istediğine cevap verir güç ve konfor az da yakar gt de sadece şekil var bence er5 se yıllarca sorunsuz binersin
Başa dön
devrimRR Çevrimdışı devrimRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşım sana yardım edelimde şimdi senin gönlün neyi istiyo nerden bilelim Gülümsüyorum
kawa kalitesi tartışılmaz eğer imakanın varsa vede naked motor seviyosan kawa dan şaşma derim... Göz kırpıyorum

haa bu demek değilki hyo kötü... ama dediğim gibi imkanın varsa kawa al...
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöyle söyliyim bunu daha önce birçok kez söyledim ve bununla ilgili topic'lerde açıldı.st kanuni'nin hyosung dan fazlası enjeksiyonlu euro 3 uyumlu motoru ve devir kesici ve ayrıyetten kanuni güvencesi.görüntüsü 10 numara.göstergeler oturuş pozisyonu falan race makinelerle aynı.hyosung'la aynı fabrikada üretiliyorlar güney kore'de.er-5'e gelince sonuçta kawasaki ve kalitesi ortada fakat sonuçta race değil naked.fakat güçlü motoru var ve st kanuniden daha hızlı olduğu kesin,190'a çıkıyor diye biliyorum.doğrusunu söylemek gerekirse bende senin gibi ikisi arasında kalmıştım ve daha performanslı olduğu için er-5 almaya karar vermiştim doğal olarak.fakat şimdi cross almayı düşünüyorum.
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nede olsa kawasaki bencede tercihini japondan yana kullan Delirdim
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tercih karmaşası yaşamanın asıl sebebi nasıl bir motora binmek istediğine ve o motorla ne yapmak istediğine karar verememiş olman.

Eğer biri diğerinden pahalı olsaydı pahalıyı seçerdin ve de alamayıp ucuzda kalırdın.

Biri 250cc diğeri 500

Çelişkiyi yaratansa fiyatlarının aynı oluşu.

Beklentilerini hangisi karşılıyor sence?

Oncelikle beklentilerini listele e hangi motora denk geliyorsa onu al.

Konuya benim penceremden bakacak olursak 250 cc race motor olmamalı yapacağı 160-170 km/h ki bu hız değildir.

Hız dediğin 260+ dır bunun üzerine çıkamayan motor race değil race görünümlü işkence aracıdır.
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı harbiturk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabikide kawasaki Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede kawasaki er-5 daha iyi olur..Hem ilerde 600cc supersport a geçtiğinde senin için çok iyi bi temel olmuş olur er-5..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal