siyah temiz bir ER-5 elbette..düşünmeye bile gerek yok.... _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
En son reont tarafından 08.06.2008 - 10:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
er 5le gt yı birbirine karıştırma ama ne olursa olsun kawadan da şaşma her istediğine cevap verir güç ve konfor az da yakar gt de sadece şekil var bence er5 se yıllarca sorunsuz binersin
valla arkadaşım sana yardım edelimde şimdi senin gönlün neyi istiyo nerden bilelim
kawa kalitesi tartışılmaz eğer imakanın varsa vede naked motor seviyosan kawa dan şaşma derim...
haa bu demek değilki hyo kötü... ama dediğim gibi imkanın varsa kawa al...
şöyle söyliyim bunu daha önce birçok kez söyledim ve bununla ilgili topic'lerde açıldı.st kanuni'nin hyosung dan fazlası enjeksiyonlu euro 3 uyumlu motoru ve devir kesici ve ayrıyetten kanuni güvencesi.görüntüsü 10 numara.göstergeler oturuş pozisyonu falan race makinelerle aynı.hyosung'la aynı fabrikada üretiliyorlar güney kore'de.er-5'e gelince sonuçta kawasaki ve kalitesi ortada fakat sonuçta race değil naked.fakat güçlü motoru var ve st kanuniden daha hızlı olduğu kesin,190'a çıkıyor diye biliyorum.doğrusunu söylemek gerekirse bende senin gibi ikisi arasında kalmıştım ve daha performanslı olduğu için er-5 almaya karar vermiştim doğal olarak.fakat şimdi cross almayı düşünüyorum. _________________ www.pamukemlak.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız