Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA CBR 125 R İÇİN AYNA MODİFİYESİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA CBR 125 R İÇİN AYNA MODİFİYESİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
avci2287
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 10:33    Mesaj konusu: HONDA CBR 125 R İÇİN AYNA MODİFİYESİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR MERHABA!
HONDA CBR 125 R MOTOSİKLETİN AYNALARINI NASIL ESTETİK HALE GETİREBİLİRİM.
ÖRNEĞİN ÖN KAFA GRENAJINA DAHA KÜÇÜK BİR MODEL AYNA TAKILABİLİR Mİ?
BU KONUDA TECRÜBESİ YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMIN YORUMLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Başa dön
avci2287 Çevrimdışı avci2287 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorizmir74
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa grenajına takarsAn kotu duruo ama racing cakması aynalar war kuçuk ama biraz boylusan bunlarda kullanışlı deil birde orjınal aynanın demirleini kısaltıyolarmış kesip kaynak yapıolarmış bununda kullanışlı olduunu sanmıyorum en iyisi orjınalı OK
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
saitrr
Üye
Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 06.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence aynaları sök yada orjinalini hiç bozma.benim arkadasımda da cbr var o söktü hoş da oldu.aynalar cbr 125 i biraz yüksek gösteriyo sökünce biraz daha spor duruyo
Başa dön
saitrr Çevrimdışı saitrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
delux
Üye
Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce orjinalini bozma derim
Başa dön
delux Çevrimdışı delux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RR-37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede orjinalini bozma Bravo
only_king
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: g.antep

MesajTarih: 07.06.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer aynasız kullanabilceksen aynasız kullan derim daha spor ve çekici duruyo eğer kullanamam diyorsan hiç orjinalini bozma Bravo
Başa dön
only_king Çevrimdışı only_king Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynasız kullananlara şaşıyorum nasıl sollama yapıyorlar kafalarını arkayamı çeviriyorlar arkaya baktıklarında ön tarafa kim bakıyor sökmek bence sakat iş
Başa dön
TIGERSHARK Çevrimdışı TIGERSHARK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede sakat olabilir aynaları sökmek ama aynalarda çok çirkin duruyo ya
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynalar sokulmez Beğenmedim aynalar sokulunce daha bi bisiklet gibi gorunuyor spor degil.
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna ile oynama derim.Eski motoruma carbon görünümlü ayna almıştım fakat dışına bakmak yerine nasıl gösteriyor acaba sorusunu montaj yaptıktan sonra arkamı göremeyerek anladım.Traş aynası tıpı bir sey takmışlar sadece kolunu gösterir haldeydi.Sonraki tüm aftermarket ürünlerde bu rezilliği hep gördüm.Orjinal aynamı değişmem.Yalnız bu rizoma nın aynaları kaliteli duruyor onlarda senin motor için gereksiz bence. Bravo
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinalini bozma bence o kadar kötü durmuyo Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eğer aynasız kullanabilceksen aynasız kullan derim daha spor ve çekici duruyo

bu trafikte bu ülkede aynasız motora binmek akıl karımı arkadasım bunumu tavsiye ediyosunuz adama Beğenmedim
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu trafikte bu ülkede aynasız motora binmek akıl karımı arkadasım bunumu tavsiye ediyosunuz adama

valla aynen katılıyorum, aynasız motor kullanılırmı hiç aklım fikrim almıyor....
çirkin duruyosa alternatiflere bakılır uygun ayna yoksada olduğu gibi kullanılır!!!
oldu olacak kaskta yazın kafamızı terletiyo takmayıverelim bari..!!! Öfkeliyim
az mantık arkadaşlar....
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede orjinal halini bozma hele sökmeyi hiç deneme bile Beğenmedim
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.06.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bozma kendi orjinaliyle daha güzel duruyor ne zorun varki ?
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal