ARKADAŞLAR MERHABA!
HONDA CBR 125 R MOTOSİKLETİN AYNALARINI NASIL ESTETİK HALE GETİREBİLİRİM.
ÖRNEĞİN ÖN KAFA GRENAJINA DAHA KÜÇÜK BİR MODEL AYNA TAKILABİLİR Mİ?
BU KONUDA TECRÜBESİ YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMIN YORUMLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
kafa grenajına takarsAn kotu duruo ama racing cakması aynalar war kuçuk ama biraz boylusan bunlarda kullanışlı deil birde orjınal aynanın demirleini kısaltıyolarmış kesip kaynak yapıolarmış bununda kullanışlı olduunu sanmıyorum en iyisi orjınalı _________________ motosiklet hayattır
cbr 125 r
Tarih: 06.06.2008 - 11:07 Mesaj konusu:
bence aynaları sök yada orjinalini hiç bozma.benim arkadasımda da cbr var o söktü hoş da oldu.aynalar cbr 125 i biraz yüksek gösteriyo sökünce biraz daha spor duruyo
aynasız kullananlara şaşıyorum nasıl sollama yapıyorlar kafalarını arkayamı çeviriyorlar arkaya baktıklarında ön tarafa kim bakıyor sökmek bence sakat iş
ayna ile oynama derim.Eski motoruma carbon görünümlü ayna almıştım fakat dışına bakmak yerine nasıl gösteriyor acaba sorusunu montaj yaptıktan sonra arkamı göremeyerek anladım.Traş aynası tıpı bir sey takmışlar sadece kolunu gösterir haldeydi.Sonraki tüm aftermarket ürünlerde bu rezilliği hep gördüm.Orjinal aynamı değişmem.Yalnız bu rizoma nın aynaları kaliteli duruyor onlarda senin motor için gereksiz bence. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Tarih: 08.06.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
Alıntı:
eğer aynasız kullanabilceksen aynasız kullan derim daha spor ve çekici duruyo
bu trafikte bu ülkede aynasız motora binmek akıl karımı arkadasım bunumu tavsiye ediyosunuz adama _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
bu trafikte bu ülkede aynasız motora binmek akıl karımı arkadasım bunumu tavsiye ediyosunuz adama
valla aynen katılıyorum, aynasız motor kullanılırmı hiç aklım fikrim almıyor....
çirkin duruyosa alternatiflere bakılır uygun ayna yoksada olduğu gibi kullanılır!!!
oldu olacak kaskta yazın kafamızı terletiyo takmayıverelim bari..!!!
az mantık arkadaşlar....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız