Tarih: 08.06.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
Hımmm...az bile gezdin sen Burçakcım, hele benim bir izin zamanıma gel daha ne attalara gidilecek Bu sefer çok zaman ayıramadım sana (nedenini biliyorsun ) Ama inşallah yine bir araya geleceğiz. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Kapımız her zaman sana açık. Kocaman kucak ve sevgilerle
NOT: Eğer kahvaltının o kadar güzel olduğunu bilseydim daha erken gelirdim yahu _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
bazı resimlerde ılıca sheraton ımı gördüm sanki güzel gezmişsiniz resimler için sağolun.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 09.06.2008 - 02:03 Mesaj konusu:
tebrikler on numara bir gezi olmuş paylaşım için teşekküler _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim yazlıgın dibine kadar gelmişssiniz ve ben bunu görmemişim can cafede kamp yapmışssınız bide bunun üstne off morelm bozuldu bak nasıl görmemişim sizi
çok güzel eglenmişssiniz _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
TOYRIDER bu kadar çok fotograf yayınladığın için öncelikle emeğine teşekkür ederim. Motosiklet işte böyle bir şey. İnsanları ortak bir payda da buluşturabiliyor hele ki o insanlar senin gibi hoş sohbetse muhabbetin tadına doyulmuyor. Gene bekleriz. sevgilerle
Tarih: 10.06.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
ehehe bu topici okuma süresi içinde 3 sigara, 1 kahve içtim..
Yani sindire sindire tüm fotofraflara baktım..
HARİKASIN Burçak..
O gün sizlerle olmasamda fotograflardan sonra gitmiş kadar oldum...
Şu fotograf çok hoşuma gitti:
Resimdeki kaskı sormuş birisi..
ATATÜRK ve Türk Bayragının AIRBRUSH ile SHARK marka kaska uygulanması..
Sanatçı: Coşkun ŞAKRE
Kask bana ait.
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
ToyRider, cnm biraz geç yazabildim kusura bakma
bu karelerin bir çoğunda olmaktan çok keyif aldığımı söylemek isterim en kısa zamanda tekrar bekliyoruz seni...
gerçekten çok güzeldi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız