Tarih: 08.06.2008 - 16:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
sesginn, titiyle almaya gidelim motoru yeceden 5 bine bilem alırıs
Batuuu, titi gelirse pazarlığın moku çıkar ben daha bi hafta oldu makinayı değiştirdim kardes ama su an kankama bakıyos eğer 9.000 çıkacak olsa ilk yücelin yanında alırım soluğu _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
arkadasm ben uzun zamandırbi motor arıyorum chopper endruo vs. vs derken yine race e dondum seninle anlasırsak motoru alabilirim hemde yabancıya gitmez ama söle bi sorunum war ben işim ve okulum geregi erzurumdan dısarı cıkamıorum satıs işlemlerini ve diger işlemleri havale ile halledebilirmiyiz bide motorun yazdıgın kadar temizmi bi nevi gözü kapalı iş yapıyorum cunki bi diğer sorunda pazarlık payı varmı eger sartlar uyarsa sana pm at oradn konusalm
sesginn, titiyle almaya gidelim motoru yeceden 5 bine bilem alırıs
Batuuu, titi gelirse pazarlığın moku çıkar ben daha bi hafta oldu makinayı değiştirdim kardes ama su an kankama bakıyos eğer 9.000 çıkacak olsa ilk yücelin yanında alırım soluğu
sezgin kardeşim elinizi çabuk tutun arkadaşın k5 in arkasından zor yürür zx6 ile ama :P ciddi ilgilenen arkadaşlar var bakalım yarın kesinleşir _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 08.06.2008 - 21:06 Mesaj konusu:
Yucelim, hayirli olsun. Walla uzulucem senin emektarin gitmesine. Yalan yok, makinada cok emegin var. Alacak olan arkadaslarin makinanin yuruyeni konusunda icleri rahat olsun. Hayirlisiyla ben de satiyorum benimkini
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız