Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık ZX6-R.. Yabancıya gitmesin..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık ZX6-R.. Yabancıya gitmesin..

Satılık ZX6-R.. Yabancıya gitmesin..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 08.06.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sesginn, titiyle almaya gidelim motoru yeceden 5 bine bilem alırıs

Batuuu, titi gelirse pazarlığın moku çıkar Çok gülüyorum ben daha bi hafta oldu makinayı değiştirdim kardes ama su an kankama bakıyos eğer 9.000 çıkacak olsa ilk yücelin yanında alırım soluğu Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alıcan yücellllll ?
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yücel ne alacaksın çok iyi biliyorum ben Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük ihtimal alacağım motor Suzuki olacak modeli süpriz olsun Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, olm ne saklıyon laa demosedici siparis verdiğini Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasm ben uzun zamandırbi motor arıyorum chopper endruo vs. vs derken yine race e dondum seninle anlasırsak motoru alabilirim hemde yabancıya gitmez ama söle bi sorunum war ben işim ve okulum geregi erzurumdan dısarı cıkamıorum satıs işlemlerini ve diger işlemleri havale ile halledebilirmiyiz bide motorun yazdıgın kadar temizmi bi nevi gözü kapalı iş yapıyorum cunki bi diğer sorunda pazarlık payı varmı eger sartlar uyarsa sana pm at oradn konusalm
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim pm attım ama erzuruma nasıl götürmeyi düşünüyosun motoru Gülümsüyorum
Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada HAYIRLI olsun...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

modelı düşük sankı..2000.alana da satana da hayırlı olsun..
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
Alıntı:

sesginn, titiyle almaya gidelim motoru yeceden 5 bine bilem alırıs

Batuuu, titi gelirse pazarlığın moku çıkar Çok gülüyorum ben daha bi hafta oldu makinayı değiştirdim kardes ama su an kankama bakıyos eğer 9.000 çıkacak olsa ilk yücelin yanında alırım soluğu Bravo

sezgin kardeşim elinizi çabuk tutun arkadaşın k5 in arkasından zor yürür zx6 ile ama :P ciddi ilgilenen arkadaşlar var bakalım yarın kesinleşir Gülümsüyorum
Başa dön
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 08.06.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makineymiş öğrenci indirimi var mı Çok gülüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 08.06.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayırlısı senin için ne ise o olsun para olcak ta alcaz işte duvara bi çizik daha atcaz 1 makine daha kaçtı diye çok temiz...

aynen sana katılıyorum abisi para olsada alsak çookk oturaklı çok iyi bi cümle yazmışsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.06.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun alanda satanada videosunu daha önceden izlemiştim bu modellere bayılıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.06.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yucelim, hayirli olsun. Walla uzulucem senin emektarin gitmesine. Yalan yok, makinada cok emegin var. Alacak olan arkadaslarin makinanin yuruyeni konusunda icleri rahat olsun. Hayirlisiyla ben de satiyorum benimkini Gülümsüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor işallah satarsın daha iyisini daha yenisini allah nasip kısmet etsin...!!!
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal