Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Haziran Cuma günü Lüleburgaza gazlıyoruzzzz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Haziran Cuma günü Lüleburgaza gazlıyoruzzzz...

13 Haziran Cuma günü Lüleburgaza gazlıyoruzzzz...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 08.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: 13 Haziran Cuma günü Lüleburgaza gazlıyoruzzzz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 Haziran cuma günü akşam 6-7 sularında Lüleburgaz'a gidiyoruz.Maksadımız biraz gaz açmak,güzel bir yemek yemek ve hoş sohbet.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa buyursunlar kapımız her daim açıktır Bravo Gezi için gerektiğinde benden yada valeo dan bilgi alabilirsiniz. OK
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 08.06.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm kulaga gusel gelıyoo neden olmasında cuma iş gunu degıl mıı...
1000 RR son karar..
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ama_fok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 08.06.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine süpersinz kardeş tapa gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmm
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olur ama ben gelseydim benim için güzel olurdu Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 08.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyrun arkadaşlar gelin birlikte gazlayalım Göz kırpıyorum

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muusaa, vayyyyyyyyyy müftücüğüm seninle nasıl gazlıycak millet Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
arkadaşalar şaka biryana gelmek isteyen bilgi versin karşılarız sizi otoban girişinde Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cuma akşamı yazlık trafiği olmazmı yahu?

pazar sabahı yapalım bizim grupta gelebilir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 08.06.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, cuma akşamları kullandığımız yol gazlamak için yeterince müsait oluyor.pazar günü herkesi biraraya toplamak zor olabiliyor.o yüzden cuma günleri tercihimiz Bravo

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, pazar günüde gezi var .cuma akşamları kısa yol yapıyoz.pazar belki edirne ye gidebiliriz .siz gelirseniz birlikte gideriz Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gazlayın ,video çekme imkanımız varsa onu da göz ardı etmeyin ama dikkatli gazlayın.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, bundan sonra videoda var Göz kırpıyorum
Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalp,tansiyon hastalarına videoları izletmemek lazım Dil çıkarıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, dur yaaaaaaaa . abartmayalımmm
Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse konu amacından şaşmasın mazallah kilit falan vurulmasın Göz kırpıyorum yokmu gelen arkadaşlar ? ?
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen öleeeeeeeee
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal