Tarih: 08.06.2008 - 18:38 Mesaj konusu:
KORGeneral demiş ki:
Moral bozucu olmakla beraber, bence bu videoların bir çoğundan çok önemli dersler çıkartabiliriz kendimize. Motor kullanmanın çocuk işi olmadığını ve hiç şakası olmadığını devamlı hatırlatıyor bize.
iş öyle... ya bu ikinci videoda subaru sürücüsü tam gerizekali.
yazildigina göre ordaki adamlar iyice dövmüş arabaciyi,arabasinida yakmişlar.
Bende motor yaninda subaru sürüyorum,ama böyle manyak adamlari öldürmek gerek _________________ Yılın Videosu
En son Roytoy tarafından 08.06.2008 - 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Subaru da sanırım baya bir sürüklendi çarptıktan sonra motor çünkü lastik sesleri geldi. Kİmbilir kaç km hızla vurdu motor. Zaten ölmüş ne yazık ki motorcu.. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
ilk ve ikinci kaza berbat.gerçekten benimde içimde karardı... ama ne yalan söyleyim son görüntü ise traji-komik. kontrolsüz bir kavşakta bile kontrolü sağlayamıyorlar.neye göre geçiş yapıyorlar, anlayamadım.
allah kimsenin başına vermesin üzüldüm adam ölmemiştir inşallah hayat bu kadar ucuz değil.Benimde dayımın çalıştığı mekanda bi abi vardı honda 600 cc vardı tam koruma giyinmesine rağmen 4 yol ağzının sağ tarafından hızlı gelen araç çarpınca takla atarak ölmüştü yerel gazeteyede çıkmıştı sen ne kadar dikkat etsende başkaları yüzünden güme gidebiliyosun !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız