Eray ben +250 de gördüm, ducati kontak da çevirdim:) Benim motorum da gsxr 1000 biliyorsun:)
Şöle diyim Suzuki her açıdan bence daha iyi ama her açıdan:)
Profesyonel yarışçı değilim tabi şahsi görüştür.
Ama yine de dehşet bir çekiciliği var şerefsiz Ducati'nin. İlk olarak kimsenin sevmediği o sesini seviyorum, ikincisi muhteşem boya ve stilini seviyorum, üçüncüsü de belki de çok pahalı olduğundan psikolojik olarak insanlara daha karizmatik geliyor olabilir diye düşünüyorum.
Mesela ducati 999'un hemen ardından Honda 99 CBR 900 RR'a binmiştim ve resmen huzur bulmuştum oh be diye. 4 silindirin huzuru herhalde. Ama tüm bunlara rağmen aletin tanımlayamadığım bir çekiciliği var. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
bu italian iimiş derim..2side hoş,karar vermek zor..ama ducati farkını yaşamak güzel olsa gerek _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Aslında istediğim motoru alabilecek olsam, ikinci el satma derdi vs olmasa, teknik özelliklerindeki geriliklere rağmen Aprilia RSV 1000 alırdım. Yine iki silindir ve özellikle HP çok gerilerde ama çook güzel alet. Burada da ilginç şekilde Ducati ile beraber oldukça revaçta. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız