yanlis okumadiniz bugun bir kac arkadas motor surmeye gittik. cok guzel virajlari olan bir dag var oraya dogru yol aldik. gidis donus yaklasik 700kmlik bir yol. dogasi harika olan bir yer. devamli geyik ve ceylanlar gordugumuz bir yol ama hic ayi gormemistim. keskin bir virajdan dondum, doner donmez karsima yolun ortasinda ayi cikti. hemen fren yaptim durdum. sanirim motorun sesinden korktu ve daga dogru tirmanmaya basladi. sansima fotograf makinem yamindaydi daga cikarken bir fotografini cekebildim:)))
bizde utanmadan yola çıkan köpeklerden şikayet ediyoruz....
vaybe ayı çıkmış _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
wildturkey, Taş düşebülü Ayı çıkabülü deyimini doğrulamış oldun..
Yalnız dağların manzrası harikaymış, misss gibi tertemiz havası suyu vardır oraların.. keşke daha fazla foto çekseydin
Kazasız belasız nice gezilere inşallah
evet daha cok foto olsaymis... Usumediniz mi yahu 700km o daglarda _________________ I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
SÜPER valla keyifli olmuş
tabiki soğuk işlemez yanlız o arkadaşın bacağı o hale nasıl geldi ??
bu arada geçmiş olsun _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 09.06.2008 - 08:58 Mesaj konusu:
kingdoberman demiş ki:
SÜPER valla keyifli olmuş
tabiki soğuk işlemez yanlız o arkadaşın bacağı o hale nasıl geldi ??
bu arada geçmiş olsun
motoru yatirdi ama nasil oldu bilmiyorum. dedigine gore virajin birinde cakillara girip arka tekeri kaydirmis. butun korumalarini giymemenin salakligini gordu. Allah'tan ucuz atlatti... _________________ www.turkphotos.com
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 09.06.2008 - 09:17 Mesaj konusu:
siz insanoğlu bizleri taciz ve tahrik etmekten ne zaman bıkacaksınız...
bırakın dağları bize...
ezilmiş halkimin bir bireyine yaptığınız bu zulmü tarih kanlı sayfalarına yazacaktır... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 09.06.2008 - 09:30 Mesaj konusu:
wildturkey, .çok geçmiş olsun neyseki vurmadan durabilmişsin. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız