Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - **Körfez yarış pistinde bir pazar**(bol fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

**Körfez yarış pistinde bir pazar**(bol fotolu)

**Körfez yarış pistinde bir pazar**(bol fotolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, evet Şefkati abi nasibimizi aldık sayılır ama çok değil Dil çıkarıyorum

titi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Emre aklıma geldide ordaki lastiklerin üretim tarihleri eskiydi yol tutmaz beni düşürür diye kalkışmadım Dil çıkarıyorum Ahahahah Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlaşılan güzel bi pazar günü olmuş, güzel kareler Alkışlıyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler Gülümsüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polemik yaratmak için bunu yazmıyorum yanlış anlaşılmasın,
ancak
"Türkiye'nin en iyi yarışçısı"nın hayatına mal olan bir piste,
üstüne bir de para vererek çıkmaya,
ve bunu onlarca resimle anlatmaya
ben hiçbir anlam veremedim.

İyi günler.
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Alperim hayatımın fotoğraflarını verdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Çektiğin çile sana yol, su, elektrik olarak geri dönecek Çok gülüyorum

MaGICLeF, Ersinim Riva'ya gidiyorduk. Oraya normalde gelmezsin. Sonra program değişti. Piste gidelim dedik. Hatta piste girip giremeyeceğimizden bile emin değildik. Aklıma da geldin Üzgünüm Sonra heralde İzmit'e kadar gelmezsin diye düşündüm. Hava konusunda da kumar oynadık zaten.

valeo, Şefkati abi o yatışlar poz amaçlı Göz kırpıyorum Yoksa arkadaşlar işi daha iyi biliyor Gülümsüyorum

yc_, Yücelim, sabah mesaj attım. Baktım cevap gelmedi. Heralde uyuyodun... Ama gözüm seni o pistlerde görmek istiyor Dil çıkarıyorum Motoru boşver. Tulum almak lazım sana. Viraccı kardeşim benim Göz kırpıyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vay vay Alper kardesim konusturmussun makinayi valla... Harikasin. tesekkurler .... Alkışlıyorum

donusde yedigimiz yagmus cok da onemli degildi hatta ilginctir dun o bile keyifliydi Çok gülüyorum
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar paylaşım için sağol Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PİST HALA ESKİSİ GİBİ BERBAT!!! İNSAN Bİ DERS ÇIKARIR BE !!!!
BİRAZ YANAKLARINIZ KIZARSIN BE YANAKLARINIZ!!!!!
Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 44 saniye:

PİSTİ GÖRÜNCE SİNİRLERİM AKT ÜST OLDU RESMEN YİNE !
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ISHAK abime de Ayrica CAlifornia taktikleri icin tesekkuru borc bilirim OK
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, fotolar için çok teşekkür ederiz valla süperler Çok gülüyorum Bravo

Pistteki yamalar yeni olduğu için durumları cok iyi değildi ama biraz üzerinden geçildikçe iyileşeceğini düşünüyorum, şuan hala motorumun önüne bakmaya ceserat edemedim Üzgünüm çok fazla taş yedi dün

Birde Alper benim offroad fotolarımdan hiç yakalayamamışsın Gülümsüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Sayatım ogün 13:30 ta kalktım malesef, gelsemde senin gibi dönemem kardeşim sen prof. oldun bu pist işinde Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, resımler cok guzel emegınıze sahlık..dıkkatımı ceken bır sey yamalar degısmıs gıbı..eskı yamalar yenılenmısmı yoksa benmı yanlıs goruyorum ?

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamalar yenilenmis ama iyi olmamis maalesef... Üzgünüm
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.06.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, nezaman akıllanacak bunlar Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca demiş ki:
redstorm, nezaman akıllanacak bunlar Sinirlendim Sinirlendim

Yarisacak kimse kalmayinca sanirim... Su kadarcik pisti asfaltlayamayn zihniyet sifirdan Corluya
Pist yapacakmis... sasarim valla bunu diyenlere ve inananlara Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal