Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - veee MOTORDELİSİ şarkımızın son hali buyrun dinleyin :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

veee MOTORDELİSİ şarkımızın son hali buyrun dinleyin :D

veee MOTORDELİSİ şarkımızın son hali buyrun dinleyin :D
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnoopDogg, saol Gülümsüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aykut16
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.06.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekrler süper olmş
Başa dön
aykut16 Çevrimdışı aykut16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aykut16, teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic, bence bu şarkıya klip lazım çalışmalara başla kardeş Çok gülüyorum
djyilmazz
Üye
Üye

Nereden: KONYA/BİNKONUT

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic, tbrik ederim güsel olmuş başarılarının devamını dilerim bende bi kıyak yapıp bunu mixlicem Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

metzias, klip işini ben ayarlıyabilirim prodjsyilmazz@hotmail.com ve djyilmazz2008@windowslive.com ekle görüşelim
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet Güzel olmuss emegine saglık
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese çok teşekkürler
djyilmazz, mix güzel olacaktır eminim , msn e ekledim ordanda görüşelim Bravo
Başa dön
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

La kafam karıstı motorcular delısı vsvs suer olmus
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel olmuş.Bu kadar güzel olacağını beklemiyordum topic e girerken.Ellerinize sağlık.
Başa dön
mertowski Çevrimdışı mertowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu neeee böleeee yaaaa.çok süper olmuş vala emeğine sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Flash_9
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş emek harcayan herkese teşekkür ederim OK Alkışlıyorum
Başa dön
Flash_9 Çevrimdışı Flash_9 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic, geçenkide güzeldi buda gzl ellerine sağlık Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkürler herkese,
kısmetse djyilmazz, bu şarkıya konya md katkılarıyla güzel bi klip çekecek sabırsızlıkla bekliyor, başarılar diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sarkı super olmus bu sarkının tamamı varmı varsa nerden alıcaz acep
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal