Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 09.06.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
beyazs demiş ki:
Super olmus.. Bunun tek tusla calisna versiyonu da olacak mi? Ben yaptirmak isterim.
Öyle Birşey Olursa Millet Kuyruğa Bile Girer Yani Bende Girerim Düşünsene Baktın Trafik Kontrol Bas Tuşa Düzelsin Geçince Kapat Plakayı Devam Et Mükemmel Bir Sistem Olur Öyle Birşey Geliştirirlerse Hiç Durmam Giderim Taktırmaya Valla _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 11.06.2008 - 11:11 Mesaj konusu:
xenophobic, yeni kasa cbr600rr 2007 model olması lazım stop lambası ledli sinyal veya park lambası görevi de görüyor. Yani sinyal iptali gibi bir durum söz konusu değil. Raymone, otomatik sistem yapması problem değil amerikada örnekleri de var ama polisler eve dolmasın sonra karakolda indoor parti yaparız
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 11.06.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
useri2004, Sen Bana Yap Öyle Bi Oto Sistem Gönder Kargoyla Parası Neyse Veriyim Ama Seri Üretime Geçme Hakkaten İndoor Parti Olur Aslında Olabilirse Otomatik Sistemede Gerek Yok Bu Hali Bile Çok Güzel Ondan Olabilirse Direk Alıcam He ŞAka Maka Yapmıyorum _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız