Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 07.06.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedyMaho,R-tugrul, dostum konyaya seydisehir üzeri geliyorsunuz.saat 12 gibi burda olursunuz sanırım.aslında zaman musaıt olsa size seydisehire gelmeden dagda dag-tur celmelıler dınlenme tesıslerınde yemek ısmarlamak ısterım ama ısler dolayısıyla benım oraya gelıp donmem saat 12 itibariyle imkansız.ama söyle bişey yaparız istrseniz.seydisehirde tr pist ve drag yarıscısı orhan abimin cafe si var.ben sizi ögln yoldan alıyım ve orada bişeyler yer içeriz nasıl olur.ben saat 12 gibi yollarda olmaya calısırım.hiç olmadı bi görüşürüz.

not. seydisehire 14 km fln kala radar uygulaması var.dım dık bı rampa ınıyorsunuz ondan sonra radar var.aman dıkkat edın rampa asagı oldugu ıcın motorları salıvermeyın radara gırmeyın.

görüsmek üzere Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 07.06.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı yolculuklar kazasız sürüşler Gülümsüyorum
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz aksama oldu ve en erken +/- saat 11.00'de çıkıyoruz Konya'ya doğru.....
Sanırım 16.30 - 17.00 gibi Konya'da oluruz..
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, etli ekmek yemeden gitmeyin konyadan OK OK OK giderkende nazilliye ugrayın Bravo Bravo Bravo Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 07.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 13.30-15.00 arası seydısehırde yollarda bekledım ama malesef gorusemedık.sanırım antalya cıkısları gecıktı.neyse konyadan haberlerını alırız artık.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.06.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolunuz Açık Gezimleriniz bol olsun.
Allaha Emanet Olun....

Selamlar Saygılar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 haziranda Ankarada mutlaka görüşelim Bravo .. nede olsa hemşehriyiz.
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun22: hele son gecemizki, iyce efkar basar Üzgünüm Yani rakı çok iyi gider Dil çıkarıyorum

tarkan_600: Yusuf'cuğum, dediğini yaptık. Senin gibi zaten herkes o meşhur etli ekmeği tavsiye ediyodu, ve haketten güzeldi....

_RoMeO_: Evet, seninde tahmin ettiğin gibi, hem Antalyadan çıkışımız gecikti, hemde Toros'larda biraz fazla eğlendik. İnanılmaz güzel bi yolmuş Toroslar... Benim için ilk'ti ama kısmet olursa oraya tekrar gideceği(z)m Bravo

leopoldo: Vaaaay, bi hemşo daha. Gerçi, aktif motorcu olmanda yeterli Bravo
Telefon numaran sanırım bi önceki sayfada yazıyo. Varsa yolumuzun geçtiği yerlerde tanışmak isteyen, seviniriz..

Konya'da bizi ağırlayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz. Sağolsunlar, çok ısrar ettiler kalmamız için. Ama proğramımız belli ve elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz....

Şu an Yozgat, Boğazlıyan ilçesinin Sırçalı köyündeyiz. Kısmet olursa yarın Sivas'a dogru devam edeceğiz....

Türkiye turu'muzun kalan proğramı:

10-6-2008 Yozgat/Sircali Sivas/Çepni
11-6-2008 Sivas/Çepni Sivas centrum
11-6-2008 Sivas centrum Tokat
12-6-2008 Tokat Niksar
13-6-2008 Niksar Amasya
13-6-2008 Amasya Ankara
14-6-2008 Ankara Istanbul
15-6-2008 Istanbul
16-6-2008 Istanbul Bandirma
16-6-2008 Bandirma Canakkale
17-6-2008 Canakkale Edirne (tren)
18-6-2008 Edirne (tren) Villach
19-6-2008 Villach, Alpen bergroute )Alp daglari)
19-6-2008 Alpen bergroute Phorzheim
20-6-2008 Phorzheim Den Bosch (Hollanda)
Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazar Mesaj
R-tugrul

tarkan_600: Yusuf'cuğum, dediğini yaptık. Senin gibi zaten herkes o meşhur etli ekmeği tavsiye ediyodu, ve haketten güzeldi

ben ersoy yusuff degilll Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee tabiki rakısız olmaz soyle nehır boyunda numaramı kayıt etmısındır gelmeden ararsanız edırne gırısınde karsılarız sızlerı
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul abi haberimiz olsa daha güzel şekilde ağırlardık sizi,inşallah diğer yaz böyle bir delilik daha yaparsanız önceden haberleşiriz Göz kırpıyorum Bu arada bir kaç kere seni aradım ama telefonu açmadın haberin olsun Üzgünüm

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlar somayada uğrar erbil usta Motordelisi
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ruzgar2can
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR TURUNUZU TAKIP EDIYORUM HERKEZ ELLERINDEN GELENI YAPIYOR HELAL OLSUN MD UYELEIRINE DOSTLUK KARDESLIK BUDUR İSTEE
05053799907 TELEFON MUMARAM CANAKKALE AYVACIK TAYIM CANAKKALEYE GELIRIM YEMEK ISMARLARIM LUTFEN PROGRAMINIZDA BI AKSILIK OLMAZSA ARAYIN .BEKLIYORUM
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an Tokat merkezinde Kardesler Bisiklet, ilkay kardesimizin dükkanindayiz.....
Başa dön
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yolunuzu acık etsin kazasız belasız Bravo Bravo
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal