Tarih: 09.06.2008 - 20:18 Mesaj konusu:
MEMOCAN, Lütfen Bu Konulara Girmeyelim Herkes Yapmak İstediği İçmek İstediği Şeylerde Özgürrr;) Kimsenin Bişi Söylemeye Hakkı Yok _________________ Emir ÖBGE İzmir/Karşıyaka KAF KAF DELİSİ
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6715 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.06.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
MEMOCAN, Elinde bira olanlar en fazla birer tane içmiştir. Fazla içenlerde zaten motorsuz gelenlerdi. Alkollü motosiklet kullanmaya en çok karşı çıkan benimdir. Fazla alkol alana ilk müdahaleyi ben yaparım merak etme
Kontes_Irmak, Evet valla yerinde bir teşhis... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Sekoooo Sarı kafalı ilk fotoğrafımı sen çektin..
Güzel olmuşum ben yahuu
Çok eğlenceli bir geceydi..Birdirbir oynadık.Yetmedi Halil Dinçer ile elim sende oynadık.. Süperdii süperrr _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
cok guzel bır gecenın bır okadar guzel fotografları için sana teşekkurler serken deklanşörüne ve gözlerine saglık bakalım bu cuma nasıl olacak _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
Benim neden bi tane bile fotoğrafım yooooooooook ,Şebooo Seko'yu dövseneee Yok vazgeçtim dövme hergün zorunlu 180 dakika plates yapma cezası ver
BeLiaL, şşş seninle ilk tanıştığımızda da sarı kafaydın sen ..Sevmemiştim seni o zaman gene sevmiyeceğim öpüjük o zaman ..
Ayrıca o beyaz hayabusa'nın sahibi beni gezdirmedi ya alacağı olsun _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız