Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 06.06.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
Bu motor 180 ss değilmiydi heralde bir üst modeli bunun fiyatı ne kadar acaba bir runner 180 manyağı olarak öğrenirsem iyi olur bu motoru sırf tek teker yapmak için alıcam inşallah, bu motoru cbr 125, thwistr,hatta ikisini birden verseler bu kırmızı şeytanı alırım çok deli bir motor ya kendini hiç zorlamana gerek yok gazı veriyorsun tek teker gidiyorsun her pozisyonda..... _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
bu italyanlar estetikten gerçekten çok iyi anlıyorlar...motor teknolojileride gerçekten kusursuz.bir süre önce bir ferrarinin üretim aşamasını baştan aşağı gösteren bir cd izlemiştim..40 dk kadar sürüyordu tamamı . okadar çok ayrıntılara dikkat ediyorlar ve o kadar i
leri teknoloji kullanıyorlardıki; filmin sonunda " ya hu bu ferrariler 360,000 euro ya ucuzmuş " dedim. hele bide süpapların üst kapaklarına titanyumdan ,nitrojen yardımıyla yüzüğün takılması vardı ki; olayın basitliğine ama uygulamanın ,düşüncenin güzelliğine hayret etmiştim....kenan sofuoğlu bir röportajda: "dünyanın en hızlı motorlarını yapsa yapsa italyanlar yapar" demişti..
bu motor gilera runner 200 vxr bilmeyen arkadaşlar için anlatıyım dedim 21 hp 200 cc 4 zamanlı bir motor son hızım 156 km oldu yokuş aşağı düz yolda 145 gördüm max. fiyatı ise sıfırı 8600 ikinci elleri 5 bin ytl ye bulmak mümkün
Az fotoğraf diyen arkadaş içinde sadece insaf diyorum )))
maşallah pek güzel hayırlı olsun _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız