Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gilera Runner 200 VXR (tam 85 fotoğraf)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gilera Runner 200 VXR (tam 85 fotoğraf)

Gilera Runner 200 VXR (tam 85 fotoğraf)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motor 180 ss değilmiydi heralde bir üst modeli bunun fiyatı ne kadar acaba bir runner 180 manyağı olarak Çoook seviyorum öğrenirsem iyi olur bu motoru sırf tek teker yapmak için alıcam inşallah, bu motoru cbr 125, thwistr,hatta ikisini birden verseler bu kırmızı şeytanı alırım Çok gülüyorum çok deli bir motor ya kendini hiç zorlamana gerek yok gazı veriyorsun tek teker gidiyorsun her pozisyonda..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu italyanlar estetikten gerçekten çok iyi anlıyorlar...motor teknolojileride gerçekten kusursuz.bir süre önce bir ferrarinin üretim aşamasını baştan aşağı gösteren bir cd izlemiştim..40 dk kadar sürüyordu tamamı . okadar çok ayrıntılara dikkat ediyorlar ve o kadar i
leri teknoloji kullanıyorlardıki; filmin sonunda " ya hu bu ferrariler 360,000 euro ya ucuzmuş " dedim. hele bide süpapların üst kapaklarına titanyumdan ,nitrojen yardımıyla yüzüğün takılması vardı ki; olayın basitliğine ama uygulamanın ,düşüncenin güzelliğine hayret etmiştim....kenan sofuoğlu bir röportajda: "dünyanın en hızlı motorlarını yapsa yapsa italyanlar yapar" demişti..
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
catma
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar çok detay çekmişsin ki gilera alasım geldi valla Gülümsüyorum ... çok güzel motor güzel günlerde kullan...
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor resimelrde güzel olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tahribat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor ama keşke biraz daha resim ekleseydin az olmuş
Başa dön
Tahribat Çevrimdışı Tahribat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 07.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
corvette
Üye
Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor gilera runner 200 vxr bilmeyen arkadaşlar için anlatıyım dedim 21 hp 200 cc 4 zamanlı bir motor son hızım 156 km oldu yokuş aşağı düz yolda 145 gördüm max. fiyatı ise sıfırı 8600 ikinci elleri 5 bin ytl ye bulmak mümkün
Az fotoğraf diyen arkadaş içinde sadece insaf diyorum Gülümsüyorum)))
Başa dön
corvette Çevrimdışı corvette Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 07.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zamanı gelince inş. yine motor alırsın
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooter görünümlü racing bence. hayet seri ve hızlı bir motor.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok bir motosiklet özelliklede göstergeleri çok hoşuma gitti Bravo
Mustafa_Cukur76
Üye
Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ğüzel motor kazasız belasız Bravo
Başa dön
Mustafa_Cukur76 Çevrimdışı Mustafa_Cukur76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel hayırlı olsun kazasız inşallah
Bravo
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 09.06.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzelmiş fotoları paylaştığın için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah pek güzel hayırlı olsun
mondializzet100
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 30.06.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar harika..Valla süper..Kaç model ?
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal