Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 ve GSX-R1000 otaban

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 ve GSX-R1000 otaban

R1 ve GSX-R1000 otaban
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s, videoyu izledim ve bmwf800s, cevirisi son derece doğru!!! GhostEnduro, malesef yanlış cevirmişin dostum! GSXR 5. viteste R1in son sürat hızına ulastı deniyor! ve videoda R1 sürücüsü yoğun trafikte iyi gazladı bunun son sürat gazlaması nerde?? inatla ilgili bişey değil kardesim okuduk İyi fikir İyi fikir ve izledik!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thanks for ur invitation but i live in Monaco and Izmir ( so far...)

but if u come to Izmir or Western Europe , give me a sign Bravo

and a last think for the video: i wrote what i saw i've never said gixxer is better than R1! it's not my problem Dil çıkarıyorum . i prefer italians Göz kırpıyorum

arrivederci Gülümsüyorum

En son bmwf800s tarafından 09.06.2008 - 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyu izleyemiyorum,alternatif link varmi?
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Thats awesome mate, love the attitude Bravo
I own both mentioned bikes, so what I say has no preference behind it, just what I know. Italian bikes are awesome, but fuck they are expensive here mate, have spent enough on bikes over the years, and as much as Id love to own one, wife and kids come first..

if I do make it out there, will look you up and meet you, and hope you do the same if ever out here.. Bravo

Take care, and ( hopefully) seeya Bravo

En son gixxa tarafından 09.06.2008 - 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne zaman r1 le ılgılı topıc acılsa: r1 en ıyısı r1 en superı r1 deler gecer r1 den otesı yok denıyor bunu dayandırdıkları seylerı acıklasalar keske. adamlar testler yapıyor ve sonucları yayınlıyor tabıkı r1 ın ustun oldugu bolumler de var ama adamlar hepsını objektıf olarak gosterıyor. sonucta ortaya hepsının ayrı ayrı guzellıklerı cıkıyor.ama düz yolda yapılan suruslerde motorun son hızı, beygırı,kılosu,surucu stılı cok onemlı.bence herseyı bılen bırısı gereksız yorum yazmaz mesela r1 den otesı yok gıbı
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa demiş ki:
Thats awesome mate, love the attitude Bravo
I own both mentioned bikes, so what I say has no preference behind it, just what I know. Italian bikes are awesome, but fuck they are expensive here mate, have spent enough on bikes over the years, and as much as Id love to own one, wife and kids come first..

Take care, if I do make it out there, will look you up and meet you, and hope you do the same if ever out here.. Bravo

Hocam fuck fln ayıp oluyo ama Çok gülüyorum
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anger demiş ki:

Hocam fuck fln ayıp oluyo ama Çok gülüyorum

Çok gülüyorum

Yok Yok Kufur etmiyorum, normal konusma oldu burda bu artik, arkadaslan ne guzel konusuyorduk, kendimi unutdum bir aan Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu videoda ZX 10 ile R1 in yoldaki seyirlerinde sıradışı yada action sayılabilecek hiçbir kare yok sonlara doğru R1 sürücüsü müsait yolu bulunca 299 gördü bıraktı 299 u görebilmek için o kadar yol gitmeye ne gerek var anlamadım aynı yoğunluktaki trafikte bir elimde cep telefonu kadranı çeker vaziyette 5. viteste ve 6. viteste gsxr 1000 ile çok 299 lar gördüm. 299 a en kısa sürede çıkan gelmiş geçmiş en hızlı seri üretim motosikleti gsxr 1000 dir ZX 10 um hiç olmadı ama onunda bu konuda çok iyi olduğu belli. ayrıca ZX 10 u kullanan sürücü R1 i kullanandan daha korkak kullandığı için gazlıyamıyor. Gelelim R1 in yol tutuş konusuna bu konuda R1 gsxr 1000 e göre daha yumuşak bir motosiklet olması ve R1 oturma pozisyonunun rahatlığından dolayı sürücüsüne güven veriyor dolayısı ile sürücü bu güvenle virajlara çok rahat girip çıkabiliyor, son söylediğim kişilere göre değişim gösterebilecek bir kriterdir. benim 2005 r1 im vardı oturma pozisyonu bana gsxr 1000 den daha rahat geliyordu bundan dolayı viraj performansım ve yüksek süratlerdeki motora olan hakimiyetim iyiydi.
asortik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

the gsxr 1000 hit that R1's top speed in 5th gear. think about it... more to come...

Benimde anladığım kadarıyla GSXR 5. viteste iken, R1 son süratine ulaşmış oluyor. Bu durumda bmwf800s, ha ragione...

Per me e'lo stesso... Motosiklet motosiklettir, ışıklarda ben uzayayım, sıkışık trafikte ben gidebileyim yeter, markası önemli değil, SS olsun taştan olsun... Çok gülüyorum
Başa dön
asortik Çevrimdışı asortik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
bmwf800s, videoyu izledim ve bmwf800s, cevirisi son derece doğru!!! GhostEnduro, malesef yanlış cevirmişin dostum! GSXR 5. viteste R1in son sürat hızına ulastı deniyor! ve videoda R1 sürücüsü yoğun trafikte iyi gazladı bunun son sürat gazlaması nerde?? inatla ilgili bişey değil kardesim okuduk İyi fikir İyi fikir ve izledik!! Gülümsüyorum

Evet haklısın SRAD Göz kırpıyorum Hatalı çevirmişim.
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
otobanda gsxr1000e kafa tutacak tek 1000LİK zx-10 DUR!!!izlemeye bile gerekyok... İyi fikir

Haa haaa haa Sen şakamısın berhan ... son 1 yıldır nerde bi R1 ile ilgili bi topic açılsa muhalefet partisi chp gibi löppp diye damlıyorsun .... yavrum son zamanlarda bi laf dolaşıyor hiç duydunmu R1 ve diğerleri diye Gülümsüyorum duyduğunu hiç sanmıyorum Gülümsüyorum

forumlarda her zaman MCA plotlarının yaptığı testlere itibar ederim diyordun ala sana baba gibi bi test

08zx10 & 07R1 ... gözlüklerini tak iyice izle R1 nasıl uzuyor ... yada istersen bekire sor geçen hafta konyaya gittiler K8 ile nasıl oynamış anlatsın sana .....

http://youtube.com/watch?v=lToTgZMtOFQ

Ahhhh bee ne vardıki istanbulda olsan ... ne güzel eylenirdik seninle hehe Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:

Gixxa Desolé gixxa mais mon français est mieux que mon anglais... du coup je te reponds en français

Je ne sais pas si les motos sont stock ou standart il ecrit rien donc je ne peux pas t'aider...
En plus tu dis que la R1 il fait la 299 kph dans un virage ce la n'a pas d'importance mon pote....

Dont play with me...

Ciao Gixxa la mia ultima risposta (ici c'est italien t'as pris le message j'espere) Gülümsüyorum Bravo

'Fransızcam ingilizcemden daha iyidir,sana Fransızca cvp veriyorum.

Motorların standart olup olmadığını bilmiyorum,bunla ilgili birşey yazmıyor bu yüzden sana yardım edemem...
Ayrıca diyorsunki R1 virajda 299 yapıyor,bu bence önemli değil'

Benimle oynama

görüşürüz Gixxa benim son cevabım (burası italyanca msjı almışsındır umarım) Gülümsüyorum )

yemin ediyorum çok mutlu oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Hocam biz senle fransızca yazışalım walla unutmadığıma çok sevindim
akşama kadar tüm yazışamalarımı ingilizce yazıyorum,fransızca kelam etmeyeli sene olmuştur,unuturum diye çok korkuyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
GhostEnduro,
= gsxr 1000 in son hızı , r1 in 5. vitesteki son hızında, düşünün, dahası gelecek
bence de Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin: K8 ile oynamak? Bekir'e sölesene gelip anlatsın bi zahmet...
Pilotajmı motor mu dürüstçe anlatacak nadir adamlardan biri forumda,yada bu olay oldumu olmadı mı ?
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gixxa i'd love to meet u too Bravo

Ryangt c'est bien de voir quelqu'un qui parle français.. En Turquie c'est trop rare... Si tu veux on peut s'ecrire en français Gülümsüyorum Tu as été dans quelle ecole Française?

asortik non hai bisogno di una moto supersport per rotolare in città Dil çıkarıyorum Bravo

Forumda türkçe dışında her dil konuşulmaya başlandı Çok gülüyorum
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal