Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.06.2008 - 23:10 Mesaj konusu:
bmwf800s, videoyu izledim ve bmwf800s, cevirisi son derece doğru!!! GhostEnduro, malesef yanlış cevirmişin dostum! GSXR 5. viteste R1in son sürat hızına ulastı deniyor! ve videoda R1 sürücüsü yoğun trafikte iyi gazladı bunun son sürat gazlaması nerde?? inatla ilgili bişey değil kardesim okuduk ve izledik!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 09.06.2008 - 23:24 Mesaj konusu:
Thats awesome mate, love the attitude
I own both mentioned bikes, so what I say has no preference behind it, just what I know. Italian bikes are awesome, but fuck they are expensive here mate, have spent enough on bikes over the years, and as much as Id love to own one, wife and kids come first..
if I do make it out there, will look you up and meet you, and hope you do the same if ever out here..
Take care, and ( hopefully) seeya
En son gixxa tarafından 09.06.2008 - 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ya ne zaman r1 le ılgılı topıc acılsa: r1 en ıyısı r1 en superı r1 deler gecer r1 den otesı yok denıyor bunu dayandırdıkları seylerı acıklasalar keske. adamlar testler yapıyor ve sonucları yayınlıyor tabıkı r1 ın ustun oldugu bolumler de var ama adamlar hepsını objektıf olarak gosterıyor. sonucta ortaya hepsının ayrı ayrı guzellıklerı cıkıyor.ama düz yolda yapılan suruslerde motorun son hızı, beygırı,kılosu,surucu stılı cok onemlı.bence herseyı bılen bırısı gereksız yorum yazmaz mesela r1 den otesı yok gıbı
Thats awesome mate, love the attitude
I own both mentioned bikes, so what I say has no preference behind it, just what I know. Italian bikes are awesome, but fuck they are expensive here mate, have spent enough on bikes over the years, and as much as Id love to own one, wife and kids come first..
Take care, if I do make it out there, will look you up and meet you, and hope you do the same if ever out here..
Bu videoda ZX 10 ile R1 in yoldaki seyirlerinde sıradışı yada action sayılabilecek hiçbir kare yok sonlara doğru R1 sürücüsü müsait yolu bulunca 299 gördü bıraktı 299 u görebilmek için o kadar yol gitmeye ne gerek var anlamadım aynı yoğunluktaki trafikte bir elimde cep telefonu kadranı çeker vaziyette 5. viteste ve 6. viteste gsxr 1000 ile çok 299 lar gördüm. 299 a en kısa sürede çıkan gelmiş geçmiş en hızlı seri üretim motosikleti gsxr 1000 dir ZX 10 um hiç olmadı ama onunda bu konuda çok iyi olduğu belli. ayrıca ZX 10 u kullanan sürücü R1 i kullanandan daha korkak kullandığı için gazlıyamıyor. Gelelim R1 in yol tutuş konusuna bu konuda R1 gsxr 1000 e göre daha yumuşak bir motosiklet olması ve R1 oturma pozisyonunun rahatlığından dolayı sürücüsüne güven veriyor dolayısı ile sürücü bu güvenle virajlara çok rahat girip çıkabiliyor, son söylediğim kişilere göre değişim gösterebilecek bir kriterdir. benim 2005 r1 im vardı oturma pozisyonu bana gsxr 1000 den daha rahat geliyordu bundan dolayı viraj performansım ve yüksek süratlerdeki motora olan hakimiyetim iyiydi. _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
the gsxr 1000 hit that R1's top speed in 5th gear. think about it... more to come...
Benimde anladığım kadarıyla GSXR 5. viteste iken, R1 son süratine ulaşmış oluyor. Bu durumda bmwf800s, ha ragione...
Per me e'lo stesso... Motosiklet motosiklettir, ışıklarda ben uzayayım, sıkışık trafikte ben gidebileyim yeter, markası önemli değil, SS olsun taştan olsun...
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1276 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 09.06.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
bmwf800s, videoyu izledim ve bmwf800s, cevirisi son derece doğru!!! GhostEnduro, malesef yanlış cevirmişin dostum! GSXR 5. viteste R1in son sürat hızına ulastı deniyor! ve videoda R1 sürücüsü yoğun trafikte iyi gazladı bunun son sürat gazlaması nerde?? inatla ilgili bişey değil kardesim okuduk ve izledik!!
otobanda gsxr1000e kafa tutacak tek 1000LİK zx-10 DUR!!!izlemeye bile gerekyok...
Haa haaa haa Sen şakamısın berhan ... son 1 yıldır nerde bi R1 ile ilgili bi topic açılsa muhalefet partisi chp gibi löppp diye damlıyorsun .... yavrum son zamanlarda bi laf dolaşıyor hiç duydunmu R1 ve diğerleri diye duyduğunu hiç sanmıyorum
forumlarda her zaman MCA plotlarının yaptığı testlere itibar ederim diyordun ala sana baba gibi bi test
08zx10 & 07R1 ... gözlüklerini tak iyice izle R1 nasıl uzuyor ... yada istersen bekire sor geçen hafta konyaya gittiler K8 ile nasıl oynamış anlatsın sana .....
Ahhhh bee ne vardıki istanbulda olsan ... ne güzel eylenirdik seninle hehe _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Gixxa Desolé gixxa mais mon français est mieux que mon anglais... du coup je te reponds en français
Je ne sais pas si les motos sont stock ou standart il ecrit rien donc je ne peux pas t'aider...
En plus tu dis que la R1 il fait la 299 kph dans un virage ce la n'a pas d'importance mon pote....
Dont play with me...
Ciao Gixxa la mia ultima risposta (ici c'est italien t'as pris le message j'espere)
'Fransızcam ingilizcemden daha iyidir,sana Fransızca cvp veriyorum.
Motorların standart olup olmadığını bilmiyorum,bunla ilgili birşey yazmıyor bu yüzden sana yardım edemem...
Ayrıca diyorsunki R1 virajda 299 yapıyor,bu bence önemli değil'
yemin ediyorum çok mutlu oldum Hocam biz senle fransızca yazışalım walla unutmadığıma çok sevindim
akşama kadar tüm yazışamalarımı ingilizce yazıyorum,fransızca kelam etmeyeli sene olmuştur,unuturum diye çok korkuyorum
deliemin: K8 ile oynamak? Bekir'e sölesene gelip anlatsın bi zahmet...
Pilotajmı motor mu dürüstçe anlatacak nadir adamlardan biri forumda,yada bu olay oldumu olmadı mı ? _________________
Ryangt c'est bien de voir quelqu'un qui parle français.. En Turquie c'est trop rare... Si tu veux on peut s'ecrire en français Tu as été dans quelle ecole Française?
asortik non hai bisogno di una moto supersport per rotolare in città
Forumda türkçe dışında her dil konuşulmaya başlandı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız