arkadaşlar bu toplantının en azından şu aşamada tek bir amacı var tanışıp kaynaşmak şu an için başka amacımız yok o yüzden desteğe ihtiyaç var o yüzden toplantıya gelip kafanızdaki soruları giderebilirsiniz
Tarih: 06.06.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
Topic ANA SAYFADAKİ renkli kuşakta yerini aldı _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
İyİ Eglenceler _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1574 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 07.06.2008 - 20:17 Mesaj konusu:
_ToLGa_, Ankara'da olsaydım kesin gelirdim biliyosun,şu ehliyet işini bi halletsem gelicem o tarafa doğru. _________________ Koca hestiy aya bedenem..SAGOPA
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 08.06.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
CbrErcan, İnşallah yakın zamanda görüşürüz Gerçekten aramızda seni görmek iyi olurdu..Hem güzel sohbet ederdik hemde ben 2008 kasa cbr 125 in siyah rengini yakından görmüş olurdum _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.06.2008 - 02:16 Mesaj konusu:
_ToLGa_, umarım keyifli ve bol eğlenceli bir gün yaşarsınız, "bir yerden başlamak lazım " demişsin bu konuda çok haklısın ve güzel bir başlangıçla hoş birlikteliklere kapı aralamışsın, temennim Ankara M.D. sizler gibi güzel şeyler yapmak için içinde çoşkusu ve heyecanı bitmeyen arkadaşlarla çok iyi yerlere gelmesidir. Hep destek tam destek, kolay gelsin, başarılar _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 10.06.2008 - 13:40 Mesaj konusu:
gene 3 kişilik buluşma olmaz inşallah Gelmeyenler utansın valla ne diyim biz oğulcanla 30 dakka otobüs yolculuğu çekiyoruz + 4 km yolu yürüyerek geliyoruz milletin altında motor var gelmiyo.. cık cık
Son Mesajdan 11 saat 52 dakika sonra eklendi:
Evet arkadaşlar hiç merak etmediğinizi biliyorum kendi kendimize deli gibi konuşuyoruz buluşuyoruz ama ben formalite icabı gene yazayım..Bugün sözde ankara md buluşması yaptık 3 kişi..
Gelen kişiler ;
Okan(saykokan)
Oğulcan(oulcan06)
Ve ben ; Tolga(_ToLGa_)
Açıkçası benim ve Oğulcanın gelmesi çok zor biryerde ayarladık buluşmayı daha güzel bir cafede buluşalım daha çok kişi gelsin diye ama değişen hiçbişey olmadı..Gene 3 kişiden fazla olamadık ve hiç ankara md buluşmasına benzemedi bu buluşma
Ben çok büyük bi fedakarlık göstererek şu yaşıma başıma , yaşadığım olaylardan ötürü (ailemden gizli biriktirdiğim parayla dolandırılma,tam kurtulduk oley derken bu sefer elindeki 3000 ytl yi bir anda yeniden bir hırsızlık olayına maruz kalarak kaybetme) geçirdiğim psikolojik bunalımlar,çıldırmalar geçiriyo olmama , motorsuz olmama ve ailemin motora aşırı karşı olmasından dolayı tüm bu buluşmalara bile gizli gizli gelmeme , ve buluşma mekanına sadece gidiş dönüşümün bana 2 saate mal olmasına rağmen elimden geleni yaptım..
Herkese Saygılar.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
kötü olmuş tolga 3 haftadır böle maalesef , 2 hafta öncede sadece scorpx ve ben gitmiştik başka kimse gelmemişti , işim uzamasaydı gelecektim ama olmadı işte...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız