Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Fordçu" objektiflee böyle yakalandı (+18)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Fordçu" objektiflee böyle yakalandı (+18)

"Fordçu" objektiflee böyle yakalandı (+18)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, İşte kardeşlerin gülüüü. Evet aynen öyle. Ama bayanların merak etmesini umuyorum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kamile doğru söyledin
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, senın donemın kapandı artık dostum Çok gülüyorum Çok gülüyorum tarıh senden cok soz edecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, şiştt ablalara,abilere sesini yükselterek konuşma bakim. Sinirlendim Ben sana böylemi öğrettim.. Göz kırpıyorum
Ayrıca canım forum kuralları.
Adminim kendimi aklıcam diye kural falan hatırlatmayı unutuyor..Hatırlatayım..
13.Tamamı boldface koyu-dolgun ve/veya renkli ve/veya standart dışı büyüklükte / özellikte harflerle mesaj yazılmaz. Tamamı büyük harf mesaj başlığı yazılmaz.
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu 4.sayfada bıraktım sizi geyiğin dibine indirmişsiniz 12 sayfa olmuş.Gülerek okudum bütün yorumları.Bu konu gündemden düşünce hergün bir geyik topiği açılsın bari gelmekte zorlandığımız bu günlerde iyi geliyor Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, şimdi gördüm topiği. Şok oldum Şok oldum
bu günleri de mi görecektik ? neyse ki İstanbuldayım. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR Allah ( C.C.) seni başımızdan eksik etmesin...........

Sıkıcı bir günü sayende kahkahalar ile geçirdik.................

Bir doğum günü yaptın olay oldu,

Bir havuza gittin, yer yerinden oynadı............

Geyik de olsa hiç kimse için 12 sayfayı bulan topikler olmuyor ( Bunun akşamı da var ). Bu da senin M.D. camiasında ne kadar sevildiğine bence en güzel kanıt .......... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ne diyeyim ÇEKEMİYENLER ÇATLASIN
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin, kıvırrrrrrr abii sende kıvırr topiğin başında böyle demiyordun...Doğruyu söyle gelip seni demi tehdit etti.Söyle abii haykır.Biz seni koruruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, annem ama ben halil abime öle davranılmasını istemedim çok üzüldümmm sen ne biçim annesin beeeeeeeee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
ama gerçekten fazla yüklendik.. Üzgünüm

Annemm çok özür dilerim annelere bağırılmazz Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
annee... seni çok ösledim yanına gelcem özür dilerim annemmm özür özürrr... Üzgünüm Çoook seviyorum
Ayy.. wallaa bende yardımcı admınimm Halil abiii öyle değilmi abim Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

pardon.. bu kuralı bilmiyordum gerçekten İyi fikir

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin,+1... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sakat ve karizmatik olmuş
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,bu ne hal ya, senin gibi altın kalpli bir çocuğa bunlar yapılırmı, komplo, iftira, inanmıyorum, geleceğini karartmışlar bunlar senin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLial vicdanım el vermedi kardeşim......... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Maalesef ( Çekemiyorum ama Dil çıkarıyorum ) acı gerçeği söylemek zorunda kaldım
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, hayırdır????Kime güzelim bu sinir ,asabiyet???
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buldunuz karizma adamı cekemiyorsunuz dimi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum bi kere onun adı halil İyi fikir ha halil ha halit aynı sey Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum valla fazla ugrasmayın bence nefes alsın yeter taktıgı bu ısmımlerı tasıyanlarda sıkca görülen bişey Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Sonraki
12. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal