hocam şiirine bayıldım çok doğru temaslarda bulunmuş şiir... ATATÜRKE laf söleyen zaten harbi teröristtir şerefsizlerdendir...olacaklardı hepsi gevur tohumu ozaman zaten yaranırlardı esaret altındayken bunlar böyle banaz kişiler bunların kafa denilen şeyden mahrum bir acayip mahlukat olarak görüyorum biraz ağır konuştuysamda hepinizden özürdilerim ama ATAMIN DEDİĞİ GİBİ ... KONU VATAN İSE GERİSİ TEFAURATTIR... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Zaten demişsiniz onun gibiler Atatürk onun gibiler tarafından sevilmese ne olur ne farkeder. Vatanına,toprağına,şehidine,bayrağına,halkına saygılı olan şerefli insanlar Atatürk'ü sever bu yeter ya! Neyzen tevfik'ide çok severim Atatürkle onun arasında geçen güzel bi hikaye var onuda vereyim;
Atatürk neyzen'in ününü duymuş olacak ki, çağırtmış köşküne sohbet etmişler, uzun uzun aşkla üflemiş neyzen.. ardından sormuş atatürk..
- senin çok fazla içki içtiğini söylüyorlar, benim kadar içer misin ?
neyzen düşünüyor, içkinin hududu olmaz.
- ne kadar içersiniz ?
- iki tane kiloluk rakı içerim.
ata kelimelere basa basa şu sözleri söylemiştir, neyzen'in gözünü korkutmak istemiştir.
- nasıl içersiniz ?
- canım ne isterse; susuz, mezesiz.
neyzen:
- ben de iki kiloluk içerim ama, öyle içmem.
neyzen'in arzusu ile ortaya kocaman bir emaye kase geliyor, iki kiloluk rakıyı neyzen kaseye boşaltıyor. başını sokup lıkır lıkır içecek zannediyorlar. fakat neyzen'in isteği daha bitmemiştir, bir somun ekmek ve irice bir kaşık geliyor. neyzen ekmeği lokma lokma koparıp kasedeki rakının içine bastırıyo. lokmalar rakıyı iyice çektikten sonra çalakaşık yanaşıyor.
yine anlatılanlara göre, ata:
- pes, pes, diye bağırarak ayağa fırlamış ve elleriyle yüzünü kapamış, ayrılırken de saygılarını sunmuştur. yine rivayete göre ata öldükten sonra neyzen, evinden haftalarca çıkmamış..
En son Tahribat tarafından 10.06.2008 - 19:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4720 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.06.2008 - 19:44 Mesaj konusu:
oskyy, sen hala O ....... ya "hanımefendi" diyorsun ya tebrik ediyorum seni çok kibar bir beyfendisin, ama ben senin kadar kibar olamayacağım ben damarlarımda akan asil kanı, aldığım nefesi, yaşadığım evi, okuduğum okulları, ülkemde 1. sınıf vadandaş olmayı, mücadele vermeden kadın erkek eşitliğine kavuşmuş olmayı, bunlardan en önemlisi cumhuriyet ve onun getirdiği tüm güzellikleri ve özgürlükleri Yüce Atatürk' e borçluyum ve ben bunları inkar edersem insan değilimdir. Tıpkı o......nun olmadığı gibi _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
dün gece izledim hemde canlı olarak o kadar mesaj attım programa kimse okumadı... Sinirden deli oldum... Sen TÜRKİYE'de yaşıyorsun hümeyni diye birisini seviyosun o zaman terket VATANI git iran'da yaşa madem zordasın... Fatih Altay'lının hümeyni sorusuna tereddütsüz seviyorum cevabını veren nesne Atatürk sorusuna 10 dakka düşündü ve sevmiyorum dedi o kadar şehit boşuna mı yatıyor orda madem sevmiyorsun terket
Bu gibi insanlar hümeyni seviyorsa yakında bizim hümeyni olarak tayyipi sayarlar severler...
Ama Bilmezlerki Vatanın Tek Bir Parçasında Kimlerin Sayesinde Yaşadıklarını.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız