Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Atatürk'e laf atanlara.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Atatürk'e laf atanlara.....

Atatürk'e laf atanlara.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Atatürk'e laf atanlara..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biraz önce haberlerde izledim bir hanımefendi Atatürk'ü sevmediğini açık açık söyledi... ona ve onun gibilere şu şiiri hediye ediyorum!!!

Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam şiirine bayıldım çok doğru temaslarda bulunmuş şiir... ATATÜRKE laf söleyen zaten harbi teröristtir şerefsizlerdendir...olacaklardı hepsi gevur tohumu ozaman zaten yaranırlardı esaret altındayken bunlar böyle banaz kişiler bunların kafa denilen şeyden mahrum bir acayip mahlukat olarak görüyorum biraz ağır konuştuysamda hepinizden özürdilerim ama ATAMIN DEDİĞİ GİBİ ... KONU VATAN İSE GERİSİ TEFAURATTIR... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyzen tevfik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

her şiiri insanı baska bi düşünceye sokar
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tahribat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten demişsiniz onun gibiler Atatürk onun gibiler tarafından sevilmese ne olur ne farkeder. Vatanına,toprağına,şehidine,bayrağına,halkına saygılı olan şerefli insanlar Atatürk'ü sever bu yeter ya! Neyzen tevfik'ide çok severim Atatürkle onun arasında geçen güzel bi hikaye var onuda vereyim;

Atatürk neyzen'in ününü duymuş olacak ki, çağırtmış köşküne sohbet etmişler, uzun uzun aşkla üflemiş neyzen.. ardından sormuş atatürk..
- senin çok fazla içki içtiğini söylüyorlar, benim kadar içer misin ?
neyzen düşünüyor, içkinin hududu olmaz.
- ne kadar içersiniz ?
- iki tane kiloluk rakı içerim.
ata kelimelere basa basa şu sözleri söylemiştir, neyzen'in gözünü korkutmak istemiştir.
- nasıl içersiniz ?
- canım ne isterse; susuz, mezesiz.
neyzen:
- ben de iki kiloluk içerim ama, öyle içmem.
neyzen'in arzusu ile ortaya kocaman bir emaye kase geliyor, iki kiloluk rakıyı neyzen kaseye boşaltıyor. başını sokup lıkır lıkır içecek zannediyorlar. fakat neyzen'in isteği daha bitmemiştir, bir somun ekmek ve irice bir kaşık geliyor. neyzen ekmeği lokma lokma koparıp kasedeki rakının içine bastırıyo. lokmalar rakıyı iyice çektikten sonra çalakaşık yanaşıyor.
yine anlatılanlara göre, ata:
- pes, pes, diye bağırarak ayağa fırlamış ve elleriyle yüzünü kapamış, ayrılırken de saygılarını sunmuştur. yine rivayete göre ata öldükten sonra neyzen, evinden haftalarca çıkmamış..

En son Tahribat tarafından 10.06.2008 - 19:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Tahribat Çevrimdışı Tahribat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen öyle. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Re: Atatürk'e laf atanlara..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
arkadaşlar biraz önce haberlerde izledim bir hanımefendi Atatürk'ü sevmediğini açık açık söyledi... ona ve onun gibilere şu şiiri hediye ediyorum!!!

evtttt Bravo Bravo Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, sen hala O ....... ya "hanımefendi" diyorsun ya tebrik ediyorum seni çok kibar bir beyfendisin, ama ben senin kadar kibar olamayacağım ben damarlarımda akan asil kanı, aldığım nefesi, yaşadığım evi, okuduğum okulları, ülkemde 1. sınıf vadandaş olmayı, mücadele vermeden kadın erkek eşitliğine kavuşmuş olmayı, bunlardan en önemlisi cumhuriyet ve onun getirdiği tüm güzellikleri ve özgürlükleri Yüce Atatürk' e borçluyum ve ben bunları inkar edersem insan değilimdir. Tıpkı o......nun olmadığı gibi Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eed abilerim her insanın anlayamacağı bir düşünce şimdi ise İyi fikir İyi fikir ler sayesinde ne yazıkki çağdaş medeniyetler seviyesinden gün geçtikçe uzaklaşıyoruz
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gece izledim hemde canlı olarak o kadar mesaj attım programa kimse okumadı... Sinirden deli oldum... Sen TÜRKİYE'de yaşıyorsun hümeyni diye birisini seviyosun o zaman terket VATANI git iran'da yaşa madem zordasın... Fatih Altay'lının hümeyni sorusuna tereddütsüz seviyorum cevabını veren nesne Atatürk sorusuna 10 dakka düşündü ve sevmiyorum dedi Öfkeliyim o kadar şehit boşuna mı yatıyor orda madem sevmiyorsun terket
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum oskyy tebrik ediyorum seni.bu şiiri daha önceden biliyordum,hatırlattığın için sağol...
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum süpersin Bravo
llejyonerll
Üye
Üye

Nereden: Bornova/İZMİR

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bu gibi insanlar hümeyni seviyorsa yakında bizim hümeyni olarak tayyipi sayarlar severler... Sinirlendim
Ama Bilmezlerki Vatanın Tek Bir Parçasında Kimlerin Sayesinde Yaşadıklarını.
Başa dön
llejyonerll Çevrimdışı llejyonerll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal