Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.06.2008 - 20:18 Mesaj konusu:
HakanDincer, Abi bişey sorucam yanlış anlamazsan...sivri biriyim bilirsin kalbimde bi heyvanlık hayınlık sezmemişsindir muhtemelen...
sana sorum şu...bu site babayın çiftliğimi dicem... EVET...
patron sensin...peki canım abim bu tarz konuları moto sohbetde açma ve kuralları altüstetme yetkisi verirmi...onada evet dersen orda ben devreye girer lafımı inceden koyarım...abi kurallar hepimiz içindir...sen imam olarak böyle yaparsan biz cemaat olarak ne yapmaız.....bence bu konuyu VIP e alıver...sonucta İzmir MD dostluk paylaşımı ortada...yani VIP te olunca okumayıp bişey yazmayacakmıyız...bu kaçak dövüş gibi kaçak paylaşım olmuyormu...şimdi görev verdiğin mod arkadaşlar bu durumu nasıl açıklayacak...muhabbete tuz biber ektim artık kusura bakmayın...Mete Han acı söyler...
bana kızma lütfen...hatalısın... geyikse geyiğin tillahını yaparız hep beraber ama burası MOTORDELİSİ...moto muhabete eyvallah...ama bu kişisel dostluklarınızı bağlayan detaylar VIP te olmalı...haksızsam haksızsın de...sen Başkansın böyle yapmamalısın... bir detay daha..herşey MD için abi...yani buy sitemim site kuralları için...yoksa site senin atarsın tutarsın istersen kaparsın haddimiz değil...
bu arada Halilin tüm foyasıda ortaya çıktı...uzak durmak lazımmış abi...beni uyarmadılar İzmirde elini sıktık tokalaştık...abi ne bilim herif kimbilir ne coşku yaşadı bana dokunduğu için... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
En son mete_han tarafından 10.06.2008 - 20:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Ayyy yarılacam gülmekten..Otobüslerde "Fordçuluk" yapan görmüştümde havuzlarda ilk defa görüyorum..
Hele o bakıştaki ifade yok mu?
yılın fotografı bu :
FORDÇU HALİLRR
bakın hemen HalilRR için film yapılmış
vay ırz düşmanı ahlaksız adam...ayıpp ayıpp...yaşından başından utan...müridlerin ağlıyordur şimdi...banada İzmirde bi sıcaklık göstermiştin...çözememiştim...Egemin insanıdır normaldir demiştim...tüüü...dağ gibi adamsın...utanmıyonmu birader...
genc dimağları tek teker ayağına ss ayağına kandırıp demek ağına düşürüyon ..
ekamba saldırınn abi falso yakaladıkk... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 10.06.2008 - 21:14 Mesaj konusu:
mete_han, ben asla bu tarz topiclere karşı çıkmadım..
Yani ŞAKA ilerde KAKA haline sokulmadıktan sonra sorun yok..
MOTORDELİSİ katı kuralları olan bir forum değil..
Ayrıca bu MOTORDELİSİ GEZİ FOTOGRAFI dır ve topic doğru yerde açıldı..
İZMİR MD nin ADALAND gezisinden fotograflar ve bütün GEZİ FOTOGRAFLARI gibi doğru yerde açıldı...
Bu topicde insnalar birbirine takılmışlar , espriler yapmışlar ve hepimiz tebessüm ettik..
Aslında tüm fotograflarda benim gözüme çarpan tek şey NE KADAR GÜZEL DOSTLUKLAR kurulmuş..
Yani insan kendi kardeşi, kuzeni yada akrabasıyla bile bu kadar içten eglenemz..
Hakikaten fotografların ANA TEMASI harika bir arkadaşlıktır... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 10.06.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
HakanDincer, tamam abi... bize artık topiği okumak düşer..
aman fazla çarpılmadan patronada sorgulama şekli yaptık he... abi tehlikeli sularda geziyom ben ya... yani Timsahların içinde gezinen bi aptal ördek yavrusu gibiyim... Allah sonumu hayır etsin...
Bugünde atılmadık... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 10.06.2008 - 22:18 Mesaj konusu:
_________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
mete_han, deme öyle fazla duygusal timsahlarız bak ağlıyoruz !!! KammadeRR, tamam ozaman sorun yok ...
Halil'in durumunda bişey yok ..Kuii'le evlenecek bekarlığa veda partisinde _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 11.06.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
mete_han, deme öyle fazla duygusal timsahlarız bak ağlıyoruz !!!
o
vayy nüans ironi timsah gözyaşları ambiansı...
hem ağlarım hem ham yaparım diyosun yani...
bu arada yaşadığına dair belirtiler bulgular ortaya çıktı... ne mutlu bize.. .herhalde enişte artık pc başında lak lak yapmanı istemeyip çamaşıra bulaşığa konsantre olmanı istiyor... Yağmuru öperim...bende bi emaneti var Yağmurun...hedayesi var mete handro abisinde...bi veremedim...adres falanda bilmiyom...saygılar iyigeceler rabit teyze _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
aman yarabbiii halil abim sen ne yaptın yawww zaten otobanda herkes popna bakıyo izliom ben balkondan anlamıştım var bi bit yenigi bu işte transporteRR seni _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız