Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Atatürk'e laf atanlara.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Atatürk'e laf atanlara.....

Atatürk'e laf atanlara.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde türkiyede medya namaz kılan ve halk arasında hacı hoca diye bilinen kişileri atatürk düşmanı ilan etti namaz kılan kımse kesin atatürk düşmanıdır yada dini yorum yapan kişiler hemen atatürk düşmanı oluyor her ne hikmetse

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, O tacizci adam da 5 vakit namaz kılıp sabaha kadar dua ederdi yalnız. Peygamber efendimizin hem kalbi temizdi hem ibadetini en uygun şekilde yerine getiriyordu. Önemli olan o zaten. Yoksa sen 15 yaşında kızı taciz et istersen 10 defa hacca gidip hergün 5 vakit namaz kıl. Neye yaradı.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kötü ihtimali düşünerek sizlerin lise edebiyatını okumuş farz ediyorum ve bir soru soruyorum beyler okuduğunuz her şiirden ( ki en basiti ) yazılanları sadece kelime anlamları ile mi değerlendiriyorsunuz, ne anlıyorsunuz? derine inemiyormusunuz? kelimelerin altında yatanları anlayamıyormusunuz.?

"Şarap bizden sarhoş oldu, biz ondan değil... Beden bizden var oldu, biz ondan değil!" Mevlana'dan bir beyit şimdi bunu nasıl değerlendireceksiniz okuduğunuzdan acaba ne anlam çıkaracaksınız. merak ediyorum.?
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:

birde türkiyede medya namaz kılan ve halk arasında hacı hoca diye bilinen kişileri atatürk düşmanı ilan etti namaz kılan kımse kesin atatürk düşmanıdır yada dini yorum yapan kişiler hemen atatürk düşmanı oluyor her ne hikmetse

Ataturkcuyum dıyenın allahsız kabul edıldıgı medyayı napıcaz mızrak çuvala sıgmaz sonu yok fazla uzatmayın...ATATURKçulerı hedef gosterıp oldurtuyorlar onlar kesın cennete gıderler degıl mı İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deli_beygir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı deli_beygir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

allah sonunu hayır etsin o şiiride sana kabirde bi hediye eden bulunur sırat koprüsünden sarhoş gecerim yazmış şiirde içkiyi allah haram etmiş allahın huzurunda sırat koprüsünde sarhoş sarhoş gecekmiş... buna diyecek bi kelime bulamıyorum ya allah akıl fikir versin başka birşey diyemiyorum

bana kabirde ne hediye edileceğinini sen bilemezsin. ayrıca kimin nasıl nerden geçeceği hiç belli olmaz. bunada sen karar veremessin Göz kırpıyorum

ZX14, Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chooppermania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah hepsinin cezasını versin,
eğer atamıza dil uzatmak da demokrasiyse lanet olsun böyle demokrasiye de,
örümcek kafalı şerefsizler Sinirlendim
Başa dön
chooppermania Çevrimdışı chooppermania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lütfen beyler konuyu özellikle saptırmayın konu ne din ne siyaset konuyu başka yerlere çekip pert etmeyin eğer amacınız bu ise çok belli oluyor biraz daha ders çalışmanız lazım. Beğenmedim
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi güzelde bunun yeri burası değilki kardeşim.
madem ATATÜRKün ardından gittiğinizi ya da yolunda olduğunuz beyan ediyorsunuz kurulafı bırakın eylem görelim. lafla peynir gemisi yürümez.

ben o lafları söyleyen zavallıya birşey demiyorum. o zihniyeti yetiştiren vatan hainlerine bir çift lafım var. benim gibi düşünen son insan ölmedikçe bu memleket onlara kalmaz.
eleştirinin dozunu da kaçırmayalım arkadaşlar.
yıllardır insanlarımız anlamadı, anlatılmadı . Din simsarlarının köküne kibrit suyu sıkılmıştır dindar insanların değil. kurtuluş savaşında bile din kisvesi altında isyanlar yapılmıştır kurtuluş savaşına karşı .....
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ben bunu biliyordum.Cd cide görmüştüm çok istedim ver diye,ama vermemişti Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DEWIL_SHINE
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL - ESENLER

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kızlara söylenecek tek şey var (moron,idyot,embesil) hangisi uygunsa. bir arada OSAMA diye bir film var onu izlesin ve sonun ne olacağını görsün
Başa dön
DEWIL_SHINE Çevrimdışı DEWIL_SHINE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SN. HAKAN DİNÇER'E;

DİNİ VEYA POLİTİK GÖRÜŞLERİN SİTEDE TARTIŞILMASINA BEN DE KARŞIYIM, BENCE DE ANLAMSIZ VE HİÇBİR BİR YERE VARILMAZ. ANCAK ATATÜRK NE DİNİ, NE DE POLİTİK BİR İNANÇ/GÖRÜŞTÜR. YARATANIN VARLIĞINA İNANAN BİR İNSAN NASIL ONUN UZAYI YARATTIĞINDAN ŞÜPHE DUYMUYORSA, ATATÜRKÇÜ BİZLER DE TÜRKİYE'Yİ ATATÜRK'ÜN YARATTIĞINDAN AYNI BU ŞEKİLDE HİÇBİR ŞÜPHE DUYMAYIZ.

ONU HER YERDE VE HER KOŞULDA SAVUNMAK, FİKİRLERİNİ VE YARATMAK İSTEDİĞİ TÜRKİYE'Yİ BUGÜN BAŞIMIZDA OLAN ŞEREFSİZ VE ONUN YARDAKÇILARI GİBİLERİNDEN KORUMAK DA HER TÜRK GENCİNİN VAZİFESİDİR. BU SİTENİN ATATÜRKÇÜ VE LAİK KİMLİĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEM OLMADI, AKSİ GEÇERLİ İSE NOLUR BİLELİM, SAYGI DA DUYMAZ ÇEKER GİDERİZ.
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cem_ali
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün atatürkü sevmediğini söyleyenler;dün maraşta,çorumda bizleri öldüren,madımakta bizleri yakan insan değillermi...
Başa dön
cem_ali Çevrimdışı cem_ali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varya ßöyle insanlar Sinirlendim nankör insanlar Sinirlendim diyecek ßirşey ßulamıyorum yani siz anladınız Sinirlendim
oskyy, çok sağol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
tarkan_600, O tacizci adam da 5 vakit namaz kılıp sabaha kadar dua ederdi yalnız. Peygamber efendimizin hem kalbi temizdi hem ibadetini en uygun şekilde yerine getiriyordu. Önemli olan o zaten. Yoksa sen 15 yaşında kızı taciz et istersen 10 defa hacca gidip hergün 5 vakit namaz kıl. Neye yaradı.

ya benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz o dedigin şeyleri yapan kişinin müslümanlıkla ne alakası var allahsız peygambersizin teki onu yapanlar o kişi dinsizin teki hacı hoca ayagı zaten onun kurdugu tezgah sizde onu gercek hacı hoca olarak görüyorsunuz.. zaten türk milletinin hatası 1 kişiyi 1000 kişiye bedel etmesi hacı hoca diye gecinen biri sapıklık yapmış butun hacı hocalar sapık olmuş iyi iyi
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal