fırat abi harika cekimlerin sırasında yanındaydım ve bu motoru bu lahe getirişini zevkle izledim ... işinde okadar iyisinki seni izlemek bile insana zevk veriyor bu arada benim sende bi fotom olacak bi ara msn den atarsan sevinirim .... _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 426 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 05.06.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
süper fotolar bunlar ya birinci resmi bilgisayarı kardeşimle ortak kullamsadım ve bilgisayarın arka plan resminde yavrularını emziren sevimli bir husky resmi olmasaydı koyardım valaha
herkes soylemıs ama bende soylemeden gecemıcem resımler gercekten harıka ıste sozun bıttıgı yer bana gore o fotograflarda baslıyor elıne saglık... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 05.06.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
ellerine sağlık ciddi gusellikte ve arşivlik fotolar _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 05.06.2008 - 02:01 Mesaj konusu:
ŞİŞŞTTTTT anladın sen onu
kardesim diyecek söz olmadığı için yazacak bir yorumum yok!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
abim motor on numara zaten ama senin emeğini aldıktan sonra daha manyak gözükmüş, ellerine sağlık abi
sen varya fırat abi 70lik neneyi 18 lik kız gibim gösterirsin
tekrar ellerine sağlık abi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız