Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 10.06.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke şu seramikleri güral porselene çini işlemeli yaptırsaymış honda şu ara çok moda
Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 10.06.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dahafazla konusmayın artık kapatın bu konuyu bu resım sanırsam sıze bısı ıfade edıyodur Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahahahhaa olm ne adamsın yarıldım bu resmee pitman Alkışlıyorum
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, yarılma anam senı kım yapıstırıcak sonna Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, memetim ararım senin makina sahiden şimdi daha değerli oldu Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Vay anasını, ne topic bee Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Sonuna kadar her sayfasını okudum, sabah 9 da başladım, akşam iş çıkışına kadar ara ara okuyabildim ancak bitti
hey allahım yaaa.....topiği açana bak sen... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

pitman cacığını çıkardın topiğin.... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
bi hondacı olarak baktın olmuyor,gırgıra vurup topiği güm etme peşindesinnnnn
cozdummm seni benn.... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
yemezlerrr....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, way way way gözümsün Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu demiş ki:
bu arada 636 larada giydirmişsiniz Şok oldum 296 yapcam diye canına oku sonra yağ da yakar kolda çıkarır. bizdeki 2 636 da allahtan yağ yakma sorunu yok Göz kırpıyorum bizmi yanlış kullanıyoruz motorları acaba. hakkını veremiyoruz ondan olsa gerenk Dil çıkarıyorum

bathu,hicbir motora giydirdiğimiz yok yaşadıklarımız yazıyoruz
sen zaten yazımı dikkatli okusaydın yağ yakmanın benim kullanım tarzım ile beraber geldiğini anlardın
açık açık yazdım motoru zorladıkça top speed arttıkça yağ yakması arttı....

gelelim yanlış kullanım ve hakkını verme-vermeme konusuna
herkesin kendi malı ; kimse kimsenın karnını doyurmuyor motor parasını da vermıyor isteyen istediği gibi aracını kullanır
benim motorumun nasıl gittiğini ben değil yol yaptıgım butun arkadaşlarım biliyor yağ yakması benım ıcın sorun teşkil etmiyordu cunku çok sıkı gidiyordu ayrıca kawaların yüksek devir çevirme yüksek sıkıştırma oranı gibi karakteristik özelliklerinden dolayı genelde yağ yakması normal olarak karşılanır

296km/h yapıyorum derken burda bana bağzıları aklınca gülüyordu...hatta bağzı 636cc kullanıcıları bıle.....
msn de 636 sı olup şöyle yazanlar bıle vardı " abi 285-288 tamam da 296 yapmaz".....siz motorunuzun limitini bilmiyorsanız denemiyorsanız yada motorunuz boyle gıtmıyorsa yapanların suçu ne!!!

tekrar söyluyorum para bizim mal bizim herkes istedigi şekılde kullanır ben herzaman yaptıklarımı yazan biriyim çevremdeki arkadaşlarım benı boyle bilirler...
unutanlar olmustur belkı tekrar hatırlatayım benım eski 636 hani 296 yapmaz dıyenler ıcın koyuyorum....
videoyu askere gitmeden 1 gün önce acele ile çektim zaten ondan sonra da birdaha motora binemedim sattım
unutmadan benım bu vıdeomdan sonra cok kısı 299 yaptıgını soyledı ama buzaman kadar bundan daha yuksek hıza çıkmıs yada aynı hızı yapmıs bır 636 videosu ben ızlemedım ızleyen varsa koysun beraber ızleyelım....yorumları okursanız bu motorun zx10 oldugunu iddaa edenler bile var Gülümsüyorum Gülümsüyorum

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/6fc7bdfe25c6d4bb73496fdf64e23b719344f6885a13febcc717d1cbc478170d83f09fe4377df8d417737
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, Doğru rodaj ve vitesleri dolu bitirmek.. Aslında top speed'i etkileyen en önemli faktörler.. Hatırlarsan bende Berhan ile otabanda 294 gördüm 2-3 saniye dediğimde kimse inanmamıştı.. Fakat o gün 1000 lik arkasından kopmamaya çalışıyordum.. Ve 636 bunu başarabilecek bir motor olduğunu göstermişti..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

bathu, bu arada 2 motordan birisini tanıyorum sanırım.. Göz kırpıyorum Taş gibi motordur, bir şey olmaz ona..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat geçtigimiz yıllarda birçok defa bu konularda konustuk
ozamanlar pıyasada cok sayıda 636 yoktu...636 nın nasıl bır motor oldugunu sadece sahıplerı bılıyordu daha sonraları 2.el pıyasası artıkca bızım motorlar bırden kawanın efsane modellerı arasına girdi....daha kişi bu motoru kullanınca bize hak vermeye başladı Bravo

geçen hafta benim motoru sattığım arkadaş geldi...ben motorumu askerdeyken sattıgım ıcın alan kişiyi hiç gormedım.sağ olsun benımle tanısmak ıcın yanıma geldi...özellikle sordum bir sıkıntın şikayetın var mı ? yağ durumu nasıl?
abi çok guzel bir motor butun arkadaşlarımın 600cc lerını haşamat etti dedi...hızlanması cok ıyı dedi.....yağ durumunda bir sıkıntı olmadıgını soyledi....
yaptıgı en yuksek hızı sordum birkere 278km/h ye çıktıgını daha sonra korkup gaz kestıgını genelde 250-255 ustune cıkmadıgını soyledı......
yanı boyle kullanımda yağ yakmaması çok doğal tıpkı benım her gazlamamda 290km/h ustune cıktıgımda yağ yakması gibi....
sonuç olarak kullanım tarzı ve rodaj motorun ömrünü yağ yakımını çok etkiliyor hele ki sürekli yazın yüksek devir kullanımlarda....

1000RR ın durumunu biraz farklı tutmakla 636 ıcın soyleceklerım bunlar

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

unutmadan ekliyim bathu; motorunun üstünde sanırım akrapovic egzoz var değil mi?

hiç merak ettin mi o motora o egzozu kim aldı diye ???

ben Fırat ı ve Okan ı çok iyi tanıdığımdan her iki motoru yakından görmesem de motorlara kefil olabilirim
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konumuz 08 bin ar ar arkadaşlar Dil çıkarıyorum varsın ben sizi yanlış anlamışım pardon Bravo komple egsoz+power comander,buji,dişliyle bende 320 yapar yağımıda yakarım,kolumuda çıkartır el sallarım Dil çıkarıyorum hehe

boşuna 600cckiller dememişler k8 gsx-r600 üde geçtikten sonra 636 üstüne motor tanımam Dil çıkarıyorum
yorumsuzx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boş lafla karın doymuyor...
bende diyorumki mesela yamaha bu var suzukide bu var, elimde belge olmadıktan sonra konuşmanın ne önemi var

eğr birşeyi kötülüyorsan elinden yetkili servisten alınmış evrak/fatura varsa konuş millet seni alkışlasın. ama elinde evrak yoksa belgeliycek hiç konuşma daha mantklı bence.
lütfen yazarken biraz daha sagla delillerle yazın.
ayrıca honda gibi marka insanların canını riske etmez.
yag eksilten bi motoru direk çeker piyasadan.
ki bu saçma sapan kulaktan dolam bilgileri veren kişi/ler yamahacı ise bu işten kıllanırım ben

varsa elinden evragında yayınla millet görsün honda nın yüzünü.
yoksa sus... Bravo
Başa dön
yorumsuzx Çevrimdışı yorumsuzx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

varsa elinden evragında yayınla millet görsün honda nın yüzünü

ne demek şimdi bu,honda sahtekarmı,hırsızmı,dolandırıcımı? Sinirlendim

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yorumsuzx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış anlaşıldım sanırım,
honda nın ne denli disiplinli ve düzenli çalıştıgını sizden daha iyi bildigime emin olabilirsiniz.
burda bunu yazmamın nedeni honda yı suçluyan arkadasa sitemimdi aslında, bilip bilmeden hondaya çamur atıyor.
Başa dön
yorumsuzx Çevrimdışı yorumsuzx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Sonraki
22. sayfa (Toplam 42 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.49 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal