Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız)

Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALi
Yine, yeni , yeniden mükemmel bir atmosferde yapılacak...
MOTORDELİSİ KULÜBÜ bilindiği gibi sadece TEK festivale destek veriyor, organize oluyor ve katılım sağlıyor. o festivalin adıda MARMOK FESTİVALİ

İşte bu senede MOTORDELİSİ KULÜBÜ olarak tüm üyelerimize burdan çağrı yapıyoruz:
HAYDİ MOTORDELİSİ MARMOK FESTİVALİNE..
Evet evet MD de gördüğünüz tüm simalar orda olacak.. Hep birlikte eğlencek, coşacak, tanışacak ve harika bir tatil fiırsatı yakalayacağız..

1 HAFTA sürecek FESTİVAL'in kimisi tamamında bulunacak, kimisi ise işleri dolayısıyla CUMA-CUMARTESİ-PAZAR günü katılım sağlayacak..
Bizde İzmir ve İstanbul MD olarak bunu değerlendirerek TOPLU GİDİŞ için planlama yaptık..
Bu gidiş planını yaızmın sonunda göreceksiniz , ben şimdi MARMOK a katılacak MOTORDELİSİ üyelerinden bazı ricalarda bulunacagım..
Öncelikle Türkiye'ninneresinden katılırsa katılsın bütün MOTORDELİSİ üyelerinin festival boyunca birarada olmasını istiyoruz..
Kesinlikle tanışmak-kaynaşmak için kimse çekinmesin..Forumlardan tanıdık simaları-yöneticileri bulup kendinizi tanıtmanız hemen gruba dahil olmanız için yeterli olacak..
MOTORDELİSİ için ayrılan ÖZEL ÇADIR ALANINA çadırlarımızı kuracagız ...
Ve bir diğer önemli konuysa T-SHİRT meselesi...
MD üyeleri üzerinde MOTORDELİSİ T-Shirt leriyle festivalde boy göstersin istiyoruz...
Bundaki amaç asla ticari değildir, amaçlanan MD Kulübü üyelerinin AYRICALIKLI olarak festival alanında ilgi görmesidir..
Çünkü MOTORDELİSİ ve MARMOK kulüpleri sezon boyunca bu festival içinde temaslarda bulunuyor ve MARMOK kulübüne verdiğimiz destek sağolsun onlarında ÜYELERİMİZE özel ilgi göstermesini saglıyor..
Daha önceki MARMOK Festivallerinde oldugu gibi bu festivalde yine gözün baktıgı her yerde MOTORDELİSİ T-Shirt lü motorcular olsun istiyoruz...
Motordelisi bu festivalde YILIN BÜYÜK BULUŞMASINI sağlamış olacak ve TÜRKİYE'nin her yerinde festivale katılacak olan üyelerimizle birlikte olacak...
İşin özü : BU FESTİVAL KAÇMAZ.....

İZMİR MD FESTİVALE GİDİŞ PLANI:

Buluşma Tarihi: 27 Haziran CUMA
Buluşma Yeri: Alsancak-Kordon Cafe
Buluşma Saati: 09:30(sabah ) ve saat tam 10:00 da hareket

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 13.06.2008 - 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olur ama gelemem ben aile davası Ağlıyorum artık fotolarla yetincem Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliyorum.......
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

22-28 haziran degilmi?? pazar gunune dahil olan gun 22 haziran oluyor... 28 aksami herkez donecek galiba.. 27 sinde gidilirse (calisan icin cuma sabah yola cikamak hayal gibi!! aksam 18:00 da paydos).... 28 haziran cumartesi de aksam donmek zorundayiz gibi geliyo cunki 29 haziran pazar gunu marmok a dahil degil (etkinlik yok).. ben mi yanliş biliyorum.. yoksa 29 pazar da mi var???.. bi cumartesi icinde gidilmez. pazar dahil degilse.. calişanlar icin yol yorgunlugu olur.. ama ben motosikletimle yol yapmak istiyorum festival bahane diyenlere bişey diyemem..

En son aynux tarafından 10.06.2008 - 01:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 10.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş güzel gecer gününüz.

ben gelemem mobiletimin motoru şişer Dil çıkarıyorum
tuseadam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 01:09    Mesaj konusu: marmok Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmeyi düşünüyorum fakat 27 si çok geç değilmi? tek gün mü kalıcaz? Onun yerine grup 2 ye bölünemez mi vakti olanlar biraz daha erken gider orada buluşulur ya da farklı bir çözüm?
Başa dön
tuseadam Çevrimdışı tuseadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 11.06.2008 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet. Tarihte hata var gibi.. Festival 21-28 haziran arası... Göz kırpıyorum
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 05:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu ben De Ja vu Yapmak istiyorum bir dakika Gülümsüyorum bulayım hemen Göz kırpıyorum

Allah nasip kısmet ederse orada olmaya çalışacağız, şimdilik şaft keçesini değiştirmekle meşgulüm, hayatım boyunca şnorkelden bu kadar tuzlu su yutmamıştım.Olmadı kara yoluyla artık. Saygılar.
yamaha_onur valizi hazırlıyorum dedi, ne alayım dedi, açtığı topice birşeyler yazdık toplamını buraya yazalım, bir faydamız olursa da sevinelim. Gülümsüyorum

Bir Md’linin kamp malzemeleri :

1. Yeterince iç çamaşırı, yastık (eğer kullanacaksan) ve çorap

2. Terlik veya sandalet

3. Şort, eşofman, şapka, mayo

4. Yağmurluk/rüzgarlık ve bir adet polar ceket

5. Görüntü çekmek istenirse fotoğraf makinesi/kamera ve aksesuarları

6. Koruyucu (en az 25 UV faktör) krem, şampuan,diş fırçası-macunu, tırnak makası, havlu, tarak

7. İlaçlar, sinek kovucu

8. Kişisel malzemelerinin sığacağı büyüklükte bir çanta

9. Günlük bir sırt çantası (max. 30 litrelik)

10.Su matarası (0,75 veya 1 litre)

11.Fener

12.Cep telefonu şarjı

13.Küçük bir çakı

14.Havlu

15.Tişört (Mümkünse MD logolu olan)

16.Günlük traş alışkanlığı olanlar varsa traş seti

17.Güneş gözlüğü

18. Kullandığımız ilaçlar

19.Yedek pil

Evraklar:

1. Ruhsat; fotokopisi zarar gördüğünde kolay çıkarmak için ve ağzı fermuarlı naylon koruma içinde

2. Ehliyet; ehliyetin bir fotokopisi motorun uygun yerine gizlenecek, motor çalındığında esaslı delil, bir fotokopisi de kaybolduğunda kolay çıkarmak için

3. Sigorta poliçesi; zeyilnamesi yapılmış

4. Aracın muayenesi; tamamlanmış

5. Vergiler; ödenmiş

6. Kimlik kartları; muhakkak fotokopisi alınmalı kaybolmaya çalınmaya karşı

7. Banka kartları; muhakkak fotokopisi

8. Yol haritası; ağzı fermuarlı naylon koruma içinde

9. Para; bir kısmı elbisede bir kısmı acil durum için motorun uygun yerine ağzı fermuarlı naylon torba içinde gizlenmiş olarak

10. Acil telefonlar; ambulans özellikle hava ambulansı tel, polis, jandarma, servis, çekici, özel aile

11. Kopru-parali yol geçişi için OGS cihazı yada hazır bozuk para, biletler

12. Sağlık sigortası belgeleri

Çadır mevzuu :

Çadır fermuarlarını sineğe böceğe karşı her zaman kapalı tut. Aman canım elimi yıkayıp dönerim şimdi falan deyip açık bırakma. Gece çadırına girmeden önce çevreni rahatsız etmeden biraz salla, pusuda bekleyen sinek böcekleri dağıt. İçeride fenerle tavan kontrolü yap. Kaçakları ne istersen yap, biraz kan lekesi oluyor ama
Çadır kazıklarını her zaman çadıra doğru eğik konumda çak. Havaya aldanma kuvvetli rüzgarda paraşüt gibi uçarlar. Yan gergi ipleri bağlayabileceğin bir yer varsa mutlaka bağla. Hava transfer kapaklarını açık tut. Çadırın altına varsa bir karton iyi oluyor. Çadırın içinde asla sigara içme. Kendini ve çevrendekileri tehlikeye atma. Bu malzemeler çabuk alev alır. Sabah güneşini ve öğlen günesini hesaplayarak konumunu belirle.Uykudan hamam sıcaklığında bir çadırda uyanmak hem can sıkıcı hemde yorucudur. Çadırın içinde sıcaktan patlayabilecek çakmak deodorant vs. bırakma. Ya da bu malzemeleri çadırın tabanına yani serin olan kısma koyup üzerini havlu pantolon vs. ile sıcağa karşı izole et

Ayrıca aman çadırım, canım çadırım diyenler için :

Kimseden bir şey olmaz, zaten md grubunun olduğu yere kuracaksın çadırını. Bizim delilerin mekanına kimse sokulmaz merak etme. Ama ille de isterim dersen, ön kapak fermuarlarından geçebilicek büyüklükte küçük bir asma kilit al. Fermuarları en sağa ya da en sola birlikte getir fiber çıtalara ya da geçen bir bölüme sabitle. Yani sadece iki fermuara takarsan esneme yoluyla açılabilir. Ama alanda bizden birileri sürekli olur tahminimce için rahat olsun.

Abartmak değil hazırlık Göz kırpıyorum bakalım bu sefer "benim çantam .. litre" kim diyecek Gülümsüyorum Rahatsızlığı giderdiğim takdirde size çapa atmış olarak iskeleden geliriz. (Mehmet abi bu kez derin suya atlamasın ne olur Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum) olmadı dediğim gibi karayoluyla çok istiyoruz en azından gitmeden... Gönül isterdi goldwingle şöööle gazete açıp okuyarak hatta üzerinde kahvaltı ederek gelmek.. Gülümsüyorum Kısmet bakalım, kısmet bakarız o da olur.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, sen biliyon bu işi Delirdim
iyi eylenceler Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamp malzemeleri planı iyi olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul MD organiztörleri bugün belirleycekler gidiş planını

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
makatci
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben yeni haber aldım sitenizden istanbuldaki organizasyon hakkında biraz bilgi verirseniz bende gelebilirim
Başa dön
makatci Çevrimdışı makatci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika valla artık seneye benım bu organizasyona katılma şansım...Ama müthiş bir buluşma olacağa benziyor...Ya şu ekamba yı da alın festıvalede kimse yokken burda ortalığı bırbırıne katmasın.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 13.06.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, giriş 40 ytl diyorlar aslı varmı daha önce gittigimizde 5 ytl idi şimdi 40 ytl olmuş cok degilmi başkan
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.06.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim şimdiden Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal