Tarih: 11.06.2008 - 09:26 Mesaj konusu:
sen al apache hi kullan bakımını yaptır gerisi çokk kolay arıza falan vermez çokta az yakıyor iyide gidiyor ama madem yoll otaban gibi diyorsun sunu soyleyim apacheyle gidersin 120lıyle o sadan arkadasın cbr yı alırsan gidersim 1500 liyle ben apache kullanıyorum kurye oldugum için çokta memnunum ama dersen ben işe gidicem sonra baska yerlerede gitmek işterim falan dıye cbr yıal
selam bak arkadaşım eger saglam vede kaçan bir motor istiyorsanbu topraklarda sana benim motordan baska motor uymaz.benim motor yamaha rx115 kırmızı,bak istersen sana resim gönderebilirim.her şeyi orjinal degişen bişeyi yok 13 binde tertemiz 3 milyar veriyorlar satmıyorum eger istersen bi şekilde anlasiriz.bende büyük motor alacam ona göre çabuk olsan iyi edersin her an satılabilir.k.i.d
antalya güzel yer al bi cross honda xl 200 hafta içi işine git haftasonu dag bayır vur _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız