Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3500 ytl ye motor arıyorum ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3500 ytl ye motor arıyorum ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs apache şaşma kesinlikle!!!!! Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
APACHE150cc
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen al apache hi kullan bakımını yaptır gerisi çokk kolay arıza falan vermez çokta az yakıyor iyide gidiyor ama madem yoll otaban gibi diyorsun sunu soyleyim apacheyle gidersin 120lıyle o sadan arkadasın cbr yı alırsan gidersim 1500 liyle ben apache kullanıyorum kurye oldugum için çokta memnunum ama dersen ben işe gidicem sonra baska yerlerede gitmek işterim falan dıye cbr yıal Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
APACHE150cc Çevrimdışı APACHE150cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ybr en iyisi kullanışlı bi makina.Manavgatdan alacak olursan dediğin fiyata plaka dahil sıfırını aldırırım. Göz kırpıyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125 al işini iyi görür
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maestro33
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni tiger 250 diyorum başkada bir şey demiyorum.sitede en ufak ayrıntısına kadar irdelenmiş.şiddetle tavsiye ediyorum.
Başa dön
maestro33 Çevrimdışı maestro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xezew
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: D.BAKIR

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam bak arkadaşım eger saglam vede kaçan bir motor istiyorsanbu topraklarda sana benim motordan baska motor uymaz.benim motor yamaha rx115 kırmızı,bak istersen sana resim gönderebilirim.her şeyi orjinal degişen bişeyi yok 13 binde tertemiz 3 milyar veriyorlar satmıyorum eger istersen bi şekilde anlasiriz.bende büyük motor alacam ona göre çabuk olsan iyi edersin her an satılabilir.k.i.d

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

OK
Başa dön
xezew Çevrimdışı xezew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 uygun olur.. tvs de iyidir ama HONDA dan şaşma 2.el temiz bulabilirsin o paraya
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apache al bı tane
mehmet_tuncer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile ybr al derim Bravo
Başa dön
mehmet_tuncer Çevrimdışı mehmet_tuncer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar müjde::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ARAÇ ALIM VE SATIMLARDA NOTER SATIŞI HAFTA BAŞI İTİBARI İLE KALKMIŞTIR....
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xfastx
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yani kalkmış bir anlatırsan sevinirim.
Başa dön
xfastx Çevrimdışı xfastx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalya güzel yer al bi cross honda xl 200 hafta içi işine git haftasonu dag bayır vur Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15000de 2006 cbr 125 repsol verebilirim istanbuldan
15000 bakımına gidicem sabah
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cocuk kolayini bulmus Bravo
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 12.06.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedense birçok arkadaş öneri için değilde.. Motorunu satmak için mesaj atmış..

bakınız; adam öneri istiyor İyi fikir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal