Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kararsızım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kararsızım

kararsızım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
andaccc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dalga geçio bu çocuk galiba
Başa dön
andaccc Çevrimdışı andaccc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rr_sport demiş ki:
saol peki cbr 125 daha snrada 1000rr alsam nasıl olur honda

1000 rr al sonra git kefenini diktir. Bineceğin gün imama, yakınlarına haber ver. Mezarlık bul bide kendine. Motora binmeden önce pamuğu kendin tıka. Sonra bin 1000 rr a Çok gülüyorum Çok gülüyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR BU ARKADAŞ HAYATINDA MOTOR DEĞİL BİSİKLETE BİNEMEZ DALGA GEÇİYO SİTEDEN ATILMASINI İSTİYORUM..!! Sinirlendim
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren, boşver be abisi kıyma ona. Garibim kendince eğlenmeye çalışıyor. Biz de onunla eğleniyoruz. Şok oldum Şok oldum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu çocuk ................. 13.5 yasındadır kendısı bısıkletle 100 metrede bır düşer takmayın şunu

EDIT: VOLKAN
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diablo 1907 abimdir aynen katılıyorum Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al kardeşim al sonra bi daha topic aç burda..Ama bak uyarmadı deme ellerinde ışıklı çubuk olan polislerden uzak dur Çok gülüyorum ( bakınız: showtime )

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.06.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SS olsunda ne alırsan al Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

850 cc. birden büyütme...

Ölürsün
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rr_sport, bence sen bu tecrube ile artık hayabusa almayı hak ediyorsun bir kere al tam al Bravo
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
APACHE150cc
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne acaeln varkı Scooterdan racinge geçiyorsun birazda enduro surr ole buyuk makınayla vıraja girip çıkmak buyur kabılıyet ıster
Başa dön
APACHE150cc Çevrimdışı APACHE150cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce 600 lük r6 alsonra r1 e geç önünü görmeden sollama eve acı haber yollama
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım tecüben yok bence R1 le başlayıp tehlikeye atma kendini bana kalırsa önceden motor kullanmışlığın varsa cbf 250 ile başla derim bu yazı öle geçir daha sonra 600 yada 1000 lik bi motor a geç hatta 600 ii derim binlik bi anda çok gelebilir. anlıcağın hak etmek lazım öle parayı verip alamazsın motor u. O yüzden dikkatlı seçim yap. şimdiden hayırlı olsun.

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maestro33
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanada yamaha tdm 900 öneriyorum.düşük devirlerde kuzu,yüksek devirlerde panter.ben 250 cc den sonra geçtim.hiçte zorlanmadım.
Başa dön
maestro33 Çevrimdışı maestro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorizmir74
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-kınık

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdilik cbf 250 al derim ama illaki buyuk bşey alcam diosan al cbr 600rr sora dahada buyutrsun tabi yine sen bilirsin Çok gülüyorum
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal