Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Fazer kullanicilari...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Fazer kullanicilari...

Yamaha Fazer kullanicilari...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oRhAnFZ6
Üye
Üye

Nereden: Kuşadası

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leon35 demiş ki:
d-devil sana fazerinle mutluluklar sen memnun olabilirsin ben olamadım....ayrıca fazerturkiyeyede aynı nicle üyeydim ordada bu sorunları paylaştım stop etme sorunu bi dönem hepsinde varmış sonra düzeltmişler ayrıca motorunu yıkayınca viteste debriyaja basınca n lambası yanıyor bunuda oradan araştır istersen ben yaşadıklarımı yazdım hayal mayal değil istersen servis kayıtları ve resimlerini özelden atayım sana...

kahkahalarla gülüyorum sana... motoru yıkayınca n lambası yanar evet... buda müşire kaçan sudan kaynaklanır... kuruyunca geçer... vitesteyken hafif çek bırak yanıp söner...
kimi fazer tr de bunu kadrana su kaçıyor diye yorumlamıştır, ne imiş kadrana su kaçıyormuş kuruyunca normale dönüyormuş.... ne kadar komik yaaa... kadran elektronik bi cihaz... bir hesap makinesinin yada saatin içine birkaç damla su damlat bakalım ne oluyor... su kaçan kadran bir daha çalışır mı?... vay vaayy, lamba yanıyor at çöpe motoru ha...
Başa dön
oRhAnFZ6 Çevrimdışı oRhAnFZ6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maestro33
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tdm 900 üstüne tanımam.
Başa dön
maestro33 Çevrimdışı maestro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer kardesliğiiiii. haha canlarım benim. al kardesim al fazer guzel makine aklını da karıstırma millet neler diyor her motor hakkında.
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende FZ-6 kullanıyorum.

1-linkini verdiğiniz topicteki arkadaş tipik BMW kullanıcısı.fazer gibi devirli naked veya sport turingleri hiç sevmezler.ben 200 km yol yaptım artçıyla.üstelik top case vardı depo üstü çanta vardı.saat 11:00 da yola çıkıp 14:00 da hedefe vardık.hava çok sıcaktı,artçım hiç bıdı bıdı yapmadı.motorsiklet kullanmak zaten baştan rahatsız bir olay.bunu kabul edeceksin.zevki için fazlasıyla değer.yok rahatlık istesem o dana gözlü,saçma GS1200 ü alacağıma dizel arabamla fısır fısır giderim yola(hiç kontak kapatmadan 970km yapmışlığım var)
2-vites oranlarını 45-55 YTL lik bir ön dişli değişimi ile istediğin gibi yaparsın takılma.ister uzun şanzıman olur turing için ister kısa.
3-yol tutuşu aslında fena değil fazerin.ancak r-6 devşirme motoruna süspansiyon zayıf geliyor.ha arka linkli olsa ön ters çatal olsa o paraya bulamazsın fazer.ona göre sürüp kahramanlık yapmayacaksın.ancak abartırsan arka lastikte bir kararsızlık hissedersin.
4-arka fren çabuk klitlenmiyor.sadece alışkanlık ve pedala yaptıracağın ince ayara bakar.
5-frenler yine orta sınıf için yeterli ama o lanet r-6 motoruna yetmiyor.akıllı süreceğiz.

bence artıları
1-yüksek devir keyifli motor
2-işletme maliyetleri(yedek parça-yakıt v.s.)
3-görüntü-şekil
4-çok amaçlılığı,gündelik kullanılabilirliği.

bence eksileri
1-alt devirleri yeterince dolu olmayan motor
2-sorun yaratmasada gürültülü şanzıman(hassas davranışla oldukça azaltılabilir)
3-performanslı kullanımda hissiz yürür aksam.
4-gaz kolu ve alt devirde bazen yaşanan kesiklikler(yeni versiyon çoğu enjeksiyonlu makinada az çok bu sorun varmış)
oktay33
Üye
Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer 6: 4 tane torksuz 150 cc silindirden ibaret bir makina.
Türkiyede çok tutulmasını sebebi Touringden SS geçiş aleti.
Avrupada yeri yok gibi..ama avrupalını kullanım amacı çok farklı o ayrı bir konu.
Başa dön
oktay33 Çevrimdışı oktay33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oRhAnFZ6
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oktay33 demiş ki:
Fazer 6: 4 tane torksuz 150 cc silindirden ibaret bir makina.
Türkiyede çok tutulmasını sebebi Touringden SS geçiş aleti.
Avrupada yeri yok gibi..ama avrupalını kullanım amacı çok farklı o ayrı bir konu.

aha, arkadaş r6 motorunu da çöpe attı Alkışlıyorum
Başa dön
oRhAnFZ6 Çevrimdışı oRhAnFZ6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marsille adında yunan kırması bir arkadaş vardı, o olsaydı neler yazardı neler Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah sabah kendime geldim ya
ne hararetli bi topic olmus burası
motor alıcak arkadas kendi bi binsin denesin
ona göre karaar versin Alkışlıyorum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varmi boyle bi sey motora su fazla gelirse n işigi yaniyor. peki bu motor yagmurlu havalarda hic mi kullanilmiyor?? Fazer motoru olanalar yagmurlu gunlerde yola cikmiyorlar mi?? Yagmurlu bi seyahatte motorun kurumasi imkansiz. cok sacma yaaa
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, gerekli açıklamarı içtenlikle yapmış Bravo

oktay33, Fazer'mı torksuz sınıfında daha torku başak bir örnek verirmisin ?

On7_li, aynen dediğin gibi benim motor başlığındada ortamı germişti bu eleman, aman allahtan bu ara yok buralarda Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

aynux, sen hiç merak etme arkadaşım pazar günü Fazer'la otobanda doluyla karışık 2 saat şiddetli yağmur yedim ve motor en ufak bir sorun vermedi, bizim söylemek istediğimiz basınçlı su sakıncalıdır, basınçlı suyla yakından tutarak yıkarsan her motorun biryerlerine su kaçar Dil çıkarıyorum
oRhAnFZ6
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux demiş ki:
varmi boyle bi sey motora su fazla gelirse n işigi yaniyor. peki bu motor yagmurlu havalarda hic mi kullanilmiyor?? Fazer motoru olanalar yagmurlu gunlerde yola cikmiyorlar mi?? Yagmurlu bi seyahatte motorun kurumasi imkansiz. cok sacma yaaa

arkadaşım bu bir sorun değil... sadece küçük bir kusur... yağmurda yanmıyor o ışık... basınçlı suyla yıkadığında oluyor... akıl mantık çalıştırın biraz...
Başa dön
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7000 devirin altında yani şehir içinde çok rahat bir kullanım olanağı veriyor, Kıçı başı sağa sola atmıyor. Şehir içinde hassas bilek gaz hareketlerine ihtiyaç olmuyor.

Şehir dışında da 7000 rpm'in üzerinde çok zevkli bir sürüş sunuyor.

Aşırı sağanak yağışta Kuşadası'na gidip gelmiştim, hiç bir aksaklık olmamıştı.

Yine Kuşadasına gidip gelmede bir defa 200 km/saat hızın altına hiç düşmeden devamlı 240 km/saat hız arasında sürüş yaptım. Hiç bir şekilde sorun çıkmadı.

Egzoz takmak isteyen de güzel ses alıyor.

Bana göre tek eksisi arka fren kilitlenmesi.

Ben çok memnunum, ancak bundan sonra VFR'ye geçeceğim.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oktay33,kardeşim yanılmıyorsam 2005 yılında avrupada en çok satılan sport touring modelidir kendileri. Çok gülüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

sevgili kardeşim bir de 600cc ss ile fazer in torkunu bir karşılaştırırmısın.bir bak sana bilgi verir.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende fazeri inceledim ama bana uymadı
hakında çok atan tutan var
zaten kıl birisiyim
sende benim gibi kılsan alma ama boşver kullanırım dersen yakışıklı motor onu da görsel seviyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0,diger bir topiktede 600f için yazmışsın herikiside harika makinalardır yüzünü hiç bir zaman kara çıkarmazlar.iş senin zevkine kalmış gibi görünüyor.
hangisi dersen hayırlı olsun şimdiden.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal