Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk kazam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk kazam

İlk kazam
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:26    Mesaj konusu: İlk kazam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sabah içerenköyde ilk kazamı yaptım. Dikkatsiz şöför tipik bir şekilde aynaya bakmadan sola kırdı ben de çarptım ve kayıp düştüm. Ayağım CBR 125 imin altında kaldı ama sağlam çıktım. Sıyrıksız. Sanırım bir sinyal birde yamulmuş vites koluyla yırttık. İlk kaza olduğu düşünülürse sanıyorum şanslı bir ilk kazaydı. Herkese kazasız belasız günler.
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah daha kötüsünü göstermesin yalnız full koruma
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onelifeliveit, geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş. ucuz kurtarmışsın Üzgünüm
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun arkadaşlar. Kimsenin başına gelmez inşallah. Bişey olmasa bile insan anlık yusufların sesiyle gidip gidip geliyor. Gülümsüyorum
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun her gün atlatıyoruz yazmakla bitmez gecen bir esnafın dükkanın önünden geçerken güneşlik örtüsü rüzgardan havalandı tam ben gecerken yüzüme nerdeyse dolanacak bir sağ bir sol cam vitrinlere girmeden durabildik baetla...verilmiş sadakamız varmış....oluyor olmasa iyide...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onelifeliveit, buyuk gecmıs olsun gune kazayla baslamak cok moral bozucu olsa gerek..rabbım hepımızı korusun..duyurulara tasıdım Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Herifi kalaylasaydın bari.. Veya tekvando vs bilmiyor musun benzetseydin ebesini..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 yıl aikido çalıştım Patriot Göz kırpıyorum ama bu dürrükler dövmekle bitermi. Tabii her zaman hatanın önemli bir kısmının kendimizde olduğunu kabullenmek lazım. Hakan Dinçerin de dediği gibi herkesin bizi öldürmek için trafiğe çıktığını düşünüp ona göre davranmak herkes adına dikkatli ve çevik davranmak lazım. Teşekkürler herkese.
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aman dikkat ve full koruma tak
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun saglam olmana sevindim.umarın ılk ve son olur. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsunn ucuz atlatmıssın
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_ewren
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun amamn dıkkatt

www.parplast.com
Başa dön
crazy_ewren Çevrimdışı crazy_ewren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum geçmiş olsun. allah beterinden saklasın
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal